• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

hajro2 kaže:
I mene zanima to oko provizija, ako imam $450 na payoneer kartici, koliko od tog iznosa ide njima kad podignem pare na bankomatu?

Zavisno od toga kako si došao do kartice za svako povlačenje novca sa bankomata Payoneer naplaćuje 2.45$ ili ~3.15$.

Pored toga troškovi su ti i konverzija valute iz dolara u koju god valutu uzimao sa bankomata.

Ove troškove imaš podizao ti 15$ ili 1500$, s tim da ima neka ograničenja (npr. mislim da može na kartici biti maksimalno 2500$), a drugo ograničenje je koliko novca od jednom možeš podići na bankomatu. Kada sam gledao za Srbiju, zavisno od banke, mislim da je suma bila oko 300 do 500eura u dinarskoj vrednosti.

Kratko pitanje.
Imam već postojeći paypal vezan za žiro račun.
razmišljam o payoneeru...kako sad,,,jel moram radit novi paypal? Jel mogu vezat ovaj?
kako onda punim novcima payoneer kad mi zatreba za kupovinu preko interneta?
Vezao bi paypal i payoneer da mogu tu karticu dobit i koristit novce sa paypala di god oću
hvala.

Ne moraš raditi novi PayPal, samo zatraži Payoneer, poslije od njih tražiš US payment service (virtualni US bank account) i povežeš ga kao način isplate s postojećeg paypala. Sve već piše u ovoj temi.

Kako puniti Payoneer - ako radiš za neku mrežu koja isplaćuje na Payoneer dobivat ćeš novce direktno, ako isplaćuje na PayPal onda ćeš ih sam poslije prebaciti s PP na Payoneer.

Kažeš ako ti zatreba za kupovinu preko interneta - na većini mjesta možeš platiti PayPalom pa ti Payoneer u tom slučaju i nije potreban. On je odličan kao način da zarađene novce možeš trošiti u svakoj trgovini ili podići na bankomatu.

LeonMak kaže:
Ne moraš raditi novi PayPal, samo zatraži Payoneer, poslije od njih tražiš US payment service (virtualni US bank account) i povežeš ga kao način isplate s postojećeg paypala. Sve već piše u ovoj temi.

Kako puniti Payoneer - ako radiš za neku mrežu koja isplaćuje na Payoneer dobivat ćeš novce direktno, ako isplaćuje na PayPal onda ćeš ih sam poslije prebaciti s PP na Payoneer.

Kažeš ako ti zatreba za kupovinu preko interneta - na većini mjesta možeš platiti PayPalom pa ti Payoneer u tom slučaju i nije potreban. On je odličan kao način da zarađene novce možeš trošiti u svakoj trgovini ili podići na bankomatu.

Dakle onda mi više ne treba postojeći žiro i visa koju ima spojenu na paypal?
Čovjek bi mi plaćao na paypal, koji bi prvog u mjesecu punio taj američki račun, koji bi punio moju karticu jel tako?

Kod kupovine...zanima me kad želim razumiješ uplatiti novce na račun da imam na paypalu...prije odem u banku dam teti 500kn i mogu ih trošit na paypalu, a kako sad? morao bi slat novce na taj američki račun?

Pročitao sam temu ali dosta toga nisam shvatio radi skraćenica i žargona, pa jebiga moram opet pitat :(

Jesi ti prije koristio PayPal? Ne moraš imati novce na PP da bi plaćao s PP. Naprotiv, novcima koje imaš na PP računu ne možeš plaćati. Plaćanje se vrši tako da ti PP automatski tereti karticu.
Dakle, čovjek ti plati na PayPal, ti skineš novce preko US accounta na Payoneer. Povežeš Payoneer na PP (kao način plaćanja ili "punjenja" paypala, kao bilo koju drugu karticu) i onda plaćaš ili PayPalom ili direktno Payoneerom, kako ti paše.

LeonMak kaže:
Jesi ti prije koristio PayPal? Ne moraš imati novce na PP da bi plaćao s PP. Naprotiv, novcima koje imaš na PP računu ne možeš plaćati. Plaćanje se vrši tako da ti PP automatski tereti karticu.
Dakle, čovjek ti plati na PayPal, ti skineš novce preko US accounta na Payoneer. Povežeš Payoneer na PP (kao način plaćanja ili "punjenja" paypala, kao bilo koju drugu karticu) i onda plaćaš ili PayPalom ili direktno Payoneerom, kako ti paše.

Ma jesam, ali gle ja kad uplatim novce na žiro, preko paypala ih koristim npr za ebay ili tako nešto.
kad se desi da mi treba takvo što za taj payoner, kako ću uplatiti novce na taj američki račun pa da onda mogu snjima plaćati...kužiš?

Pa rekao si da će ti poslodavac plaćati na paypal i da te novce planiraš povući na Payoneer. S tim ćeš preko paypala plaćati ebay ili bilo šta drugo. Ako zatreba dodano, možeš si napraviti uplatu na Payoneer, ali naknada za uplatu je 3,75%.

LeonMak kaže:
Pa rekao si da će ti poslodavac plaćati na paypal i da te novce planiraš povući na Payoneer. S tim ćeš preko paypala plaćati ebay ili bilo šta drugo. Ako zatreba dodano, možeš si napraviti uplatu na Payoneer, ali naknada za uplatu je 3,75%.

Mah...budem napravio novi paypal samo za payoner , a ovaj sadašanji ću ostavit na žiro računu pa će mi služit za kupovinu, meni ili bratu, hvala :)

Zašto, pa možeš na PP povezati više kartica, kod plaćanja biraš koju kartušu će teretiti.
A mislim da je i protiv pravila paypala imati dva računa (osim ako drugi otvoriš na brata).

LeonMak kaže:
Zašto, pa možeš na PP povezati više kartica, kod plaćanja biraš koju kartušu će teretiti.
A mislim da je i protiv pravila paypala imati dva računa (osim ako drugi otvoriš na brata).

au ja mislio da je jedna kartica po paypalu..kreten. Onda ću složiti to čim uplate budu nešto veće :)
hvala puno na strpljenju preko pm i ovdje.

Moze li se Payoner karticom dizati novac na bilo kojem bankomatu, u BiH :) I zna li neko kolika je provizija pri dizanju novca, i da li se placa odrzavanje kartice?

m1l4n kaže:
Moze li se Payoner karticom dizati novac na bilo kojem bankomatu, u BiH :) I zna li neko kolika je provizija pri dizanju novca, i da li se placa odrzavanje kartice?

Možeš podići novac na bilo kom bankomatu koji prima MasterCard kartice. Cena je 2.45$ ili 3.15$ (zavisi kako si došao do kartice) + provizija do 3% na konto konverzije valute.

Mesečno održavanje je 3$ ili 1$ ako napraviš 4 ili više transakcija u toku meseca ILI ~20$ za celu godinu, opet zavisi od toga kako si došao do kartice.

Imam jedno pitanje dobio sam Payoneer karticu i zatrazio sam US payment service koji sam i dobio ali sam procitao da sa njim nemogu placati na PayPalu nego ga mogu samo koristiti za podizanje novca.Dali za placanje moram povezati Payoneer karticu?Dali mogu na jednom nalogu da dodam US payment service za isplatu novca i Payoner karticu za placanje?

Odgovor na oba pitanja je DA :)
Znači, kao što su ti rekli, ne možeš plaćati s tog accounta, nego povučeš novce na US payment service, novac preko njega sjeda na Payoneer. Plaćanje na PP idu s Payoneera (kao i s bilo koje druge kartice). Na jednom PP accountu možeš imati US p.s. za podizanje novca i taj isti povezani Payoneer za plaćanje.

Nije problem odgovoriti, ali ne mogu ne primjetiti da je sve ovo rečeno već 20 puta.. minimalno :bored

LeonMak kaže:
Znači, kao što su ti rekli, ne možeš plaćati s tog accounta, nego povučeš novce na US payment service, novac preko njega sjeda na Payoneer. Plaćanje na PP idu s Payoneera (kao i s bilo koje druge kartice). Na jednom PP accountu možeš imati US p.s. za podizanje novca i taj isti povezani Payoneer za plaćanje.

Nije problem odgovoriti, ali ne mogu ne primjetiti da je sve ovo rečeno već 20 puta.. minimalno :bored

Izvinjavam se citao sam na brzinu.Sad mi se javio drugi problem dodao sam US payment service na PayPal sve je ok ali kad sam pokusao da dodam Payoneer karticu dobio sam sledece obavestenje:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

retardinjo kaže:
LeonMak kaže:

Izvinjavam se citao sam na brzinu.Sad mi se javio drugi problem dodao sam US payment service na PayPal sve je ok ali kad sam pokusao da dodam Payoneer karticu dobio sam sledece obavestenje:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Imaš novac na kartici?

ivanmkci kaže:
retardinjo kaže:

Imaš novac na kartici?
Trenutno nemam posto sam je juce dobio nisam stigao da uplatim.Dali je zbog toga sto nemam novca na nju?

lxGuru kaže:
Da bi potvrdio, moraš imati $1.95 :)

Mislim da treba imat oko $3 jer će Payoneer uzet još naknadu za transakciju od $1-$1.05 i to vratit nakon dan-dva :)

Back
Na vrh