creatifcode
Aktivni član
- Tu od
- 9 Sij 2013
aktion kaže:Ja se izvinjavam na odsustvu, vidim nakupilo se svega.
@creatifcode - dobre, odlične čak za tako neaktivan nalog. I da, podesi da ti je vreme na bufferapp lokalno vreme željenih pratilaca. 10, 12, 16 ( u New York-u ti je ovo zapravo 4, 6 i 10 ujutru) po našem vremenu su jako loše vreme za design i development naloge.
E sad, ono što ja ne uspevam je da objasnim koliko je ovaj proces (dobijanja pratilaca prirodnim putem) zapravo spor. Lepo je to sve, zainteresovani korisnici, bla bla.
Ima problem. Veliki problem. Ako ne radiš ništa sem postova na Twitteru, ništa nećeš postići. Evo da banalizujem primerom:
Postavljaš odlične statuse u pravo vreme, i dobijaš 5 pratilaca dnevno
5 x 30 dana = 150 pratilaca mesečno = 1800 pratilaca godišnje. Dakažemo da ste ad hoc imali još 10% pratilaca na neke viralne postove = 1980 pratilaca za godinu dana.
Vidite li vi ovu cifru? 1980 Banalan primer. Ovo vam je najgorem slučaju 7 dana posla sa prati-uzvrati taktikom. Zato i pratimo ljude u našoj niši, a ne neke random dileje.
Verujte mi da ćete u 30k random ljudi naći više zainteresovanih za vaš proizvod, nego u 3k prirodnih pratilaca.
Eto pa probat ćemo i to. Makar nemam baš neki cilj koji bih htio postići sa tim pratiocima, eto jedino bih mogao probati da nakon nekog vremena nekad ubacim neki affiliate link ka themeforestu, čisto kao neki eksperiment.
@dbomestar Hvala i tebi na tako iscrpnom odgovoru.
U međuvremenu je situacija sljedeća:
Your Tweets earned 2.2K impressions over this 18 day period
1.6% Engagement Rate
7 Link clicks
21 Favorites
463 Followera
E sad cemo vidjeti sa promijenom vremena u bufferapp. Javim nakon par dana.