Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hajro2 kaže:Pitam cisto da uporedim sa cijenom za koju ja radim, ponekad pomislim da me iskoristava, radim kao web dizajner i developer.
nikola23 kaže:Pozdrav, i ja sam jedan od ovih novih clanova pa bih vas zamolio za par odgovora.
Vec nekoliko mjeseci sam na Odesk-u i zavrsio sam uspjesno 6 "poslica" za koje sam ukupno placen 60 USD.
Sada je nastupio period od mjesec dana bez posla. Svakodnevno se prijavljujem za poslove vezane uglavnom za Photoshop (logo dizajn, baneri, korekcije fotografija...) Zanima me kakve vi poslove radite, i kojim poslovim se najbolje zaradjuje?
Aleksandar92 kaže:Meni se to desilo dok sam radio na odesku , ostavio mi los feedback (on je kao hteo da me ucenjuje da ce ostaviti los feedback ako mu ne odradim jos neki poslic free) sto ja nisam hteo , onda sam i ja sam njemu jos gori i boli me uvo .. bila je fixna cena u pitanju ukrainac neki ...a amerima kada sam im god radio na sate ukupno sam im odradio 440 sati ljudi su bili zadovoljni
jockaKs kaže:Dobila sam jednu ponudu, po satu se radi, i ja poslala da hocu da radim za 5$ po satu, kad vidim ona napisala 4,5$ za mene i ostatak do 5$ za odesk. I jos mi napisala da i ona isto crta, pa misli da sve ja to mogu da zavrsim za 14 sati nedeljno.. A meni je to malo, ne mogu sigurno za 14 da zavrsim. Ovako je dobar posao 3 meseca se radi, nije komplikovano..
Jel da cekam da promeni na 5 $ pa da me tad zaposli ili moze ona to kasnije da promeni?
Predpostavljam da vreme moze da se poveca ako mi je potrebno vise?
Nikad nisam radila poslove po satu, pa ako mozete da mi objasnite..
Hocu da se lepo razjasnim sa ovom ako joj se ne svidja nek nadje drugog..
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke