• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

oDesk - Iskustva s oDesk poslovima

Hvala puno admine.
AKo nije problem poslao bih ti poruku u vezi jedne druge stvari pa ako nije problem da mi odgovoriš.
Poslao sam je već dvojici admina ali nisam dobio odgovor.

Na Odesku/Upwork sam vidjao svasta do sad ali ovaj je poseban, poslodavac je iz Bangladesa pa me ne cudi ni malo. Bilo je jace od mene

[attachment=936]

Prilozi

• pic 1.gif
    pic 1.gif
    49.8 KB · Pregleda: 941
Neznam jeste li vi dobili pozivnicu za webinar za upwork (oDesk). Zanima me sto je to? Jel to nekakav tecaj, sat predavanja?

BestReklamer kaže:
Neznam jeste li vi dobili pozivnicu za webinar za upwork (oDesk). Zanima me sto je to? Jel to nekakav tecaj, sat predavanja?

Često se održavaju u poslednjih 6 meseci. Meni ništa posebno, prilično basic. Eventualno možda stekneš neke nove kontakte i slično. Taj networking deo je najveći benefit ako mene pitaš.

Edit: Oprosti, pitao si za webinar, ali moj komentar se odnosi na live meetups. Npr ovo: https://www.facebook.com/events/387436251452376/

Ne znam kakvi su webinari.

vandanic kaže:
BestReklamer kaže:

Često se održavaju u poslednjih 6 meseci. Meni ništa posebno, prilično basic. Eventualno možda stekneš neke nove kontakte i slično. Taj networking deo je najveći benefit ako mene pitaš.

Edit: Oprosti, pitao si za webinar, ali moj komentar se odnosi na live meetups. Npr ovo: https://www.facebook.com/events/387436251452376/

Ne znam kakvi su webinari.
Nema veze, otici cu na to i podijelit iskustvo.
Medutim, poslao sam dvije prijavnice za posao na upworku prije dva dana. Koliko obicno treba vremena da mi odgovore jesam li dobio posao ili ne? Ima li tu nekakva druga procedura?

Znati ćeš ako te pozovu na interview - po defaultu imaš email notificatione, a i na samom sajtu imaš notificatione (koji istina neki put svijetle i kada nemaš novih).
Poziv na interview ti izgleda kao message.
Naravno, sam interview ne znači da si dobio posao, i to ćeš znati ako se dogodi.

Ono što je problem i što nećeš znati - da li je netko drugi dobio posao.
Taj dio je malo zeznut, jer logika bi bila da ako je netko drugi unajmljen (hired) onda bi posao mogao biti zatvoren, ali, izgleda da to ne ide tako, jer neki poslodavac možda traži više radnika.

Zato, događat će ti se da ti prijave stoje i po 15, 20 ili više dana, da je za taj neki posao i pronađen radnik i zapravo već odrađen zadatak, a poslodavac nikad nije zatvorio oglas.

Ja osobno ne marim za te prijave koje mi stoje, u početku sam ih ručno zatvarao, ali pošto se time ne vraćaju Connecti, skoro je svejedno.
Zapravo, bolje da ih ostaviš tamo gdje jesu, jer se ponekad dogodi da neki poslodavac otkaže (ne zatvori nego otkaže) posao, a u tom slučaju dobiješ natrag Connecte potrošene na prijavu.

dev_masta kaže:
Znati ćeš ako te pozovu na interview - po defaultu imaš email notificatione, a i na samom sajtu imaš notificatione (koji istina neki put svijetle i kada nemaš novih).
Poziv na interview ti izgleda kao message.
Naravno, sam interview ne znači da si dobio posao, i to ćeš znati ako se dogodi.

Ono što je problem i što nećeš znati - da li je netko drugi dobio posao.
Taj dio je malo zeznut, jer logika bi bila da ako je netko drugi unajmljen (hired) onda bi posao mogao biti zatvoren, ali, izgleda da to ne ide tako, jer neki poslodavac možda traži više radnika.

Zato, događat će ti se da ti prijave stoje i po 15, 20 ili više dana, da je za taj neki posao i pronađen radnik i zapravo već odrađen zadatak, a poslodavac nikad nije zatvorio oglas.

Ja osobno ne marim za te prijave koje mi stoje, u početku sam ih ručno zatvarao, ali pošto se time ne vraćaju Connecti, skoro je svejedno.
Zapravo, bolje da ih ostaviš tamo gdje jesu, jer se ponekad dogodi da neki poslodavac otkaže (ne zatvori nego otkaže) posao, a u tom slučaju dobiješ natrag Connecte potrošene na prijavu.
Hvala na lijepo objašnjenom odgovoru!

Back
Na vrh