Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeronimo034 kaže:Evo mene opet sa izvestajem
Od postavljenih 20 klipova pre dva dana proslo je 9 klipova, kanal nije banovan (ne znam kako, mozda zato sto sam odmah brisao klipove) tako da cu i dalje taj kanal da koristim za postavljanje creative comm klipova kao tester. Prosecna duzina trajanja ovih 9 klipova je oko 10 min sto mu dodje oko 90 minuta sadrzaja.
Sledeci korak mi je testiranje i pracenje konkurencije, nesto da se nauci od njih. Onda ide biranje kljucnih reci koje cu da gadjam , to cu morati bas dobro da odradim jer sam krenuo u pricu sa mnogooo jakom konkurencijom. Radi cu mesovito, gadjacu neke jake reci + neke slabije zbog rangiranja. Za sada sam samo jedan profil na FBu odradio za ovaj kanal, bice ih jos minimum 2. Za sada na njemu imam oko 40 grupa sa tom tematikom i oko 600k ipo ljudi u tim grupama. U planu mi je da krenem i sa FUn Page-om, ali to ce da ide kasnije.
Necu da se zalecem i da postavljam odmah klipove dok ne sredim social marketing, to se nadam da ce da bude gotovo u roku od 3-4 dana.
Ako hocete mogu kanal da postavim ovde kad budem krenuo pa mozete i uzivo da pratite kako napreduje
A da, imam jos jednu dilemu koju cu morati da resim, da li da kacim duze klipove i krace.
Mislim da mi je najbolje da budu na pocetku oko 2 minuta zbog statistike i broja pregleda.
Ako neko ima neki predlog neka napise, rado cu ga razmotriti jer 2 glave su uvek pametnije od jedne.
P.S. Voleo bih da se jos neko ukljuci u ovo, nekako je bolje kad se razvije kvalitetna rasprava a ne samo monolog![]()
deea8888 kaže:
Jeronimo034 kaže:Ako hocete mogu kanal da postavim ovde kad budem krenuo pa mozete i uzivo da pratite kako napreduje![]()
Dok prodje tih 48h, palo je i rangiranje tih videa.Jeronimo034 kaže:Ja sam krenuo sa Youtube metodom. Skinuo sam nekih 20t ak video i proslo mi je za sada 10tak. Ove ostale su mi u startu izbrisali zbog nedozvoljenog sadrzaja. Ali u principu nije lose, duzina video je u proseku 10 min, tako da cu da ih rasparcam na pola (po 5 min) i imam 20 videa, taman da pokrijem gotovo mesec ipo dana. Danas sam ih podigao na youtube, i cekam 48 sati da vidim da li ce jos neki da odpadne. Ako ne, krecem sa promocijom![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke