• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nudim vam dve metode za zaradu

Vilenko

Novi član
Tu od
23 Srp 2016
I ja sam zainteresiran da vidim o cemu je riječ pa ako se još šalje može i meni.Hvala

smrle

Novi član
Tu od
26 Stu 2014
Da li je neko probao ovu Amazon metodu?
Ucinila mi se kao da se zaista moze odrzati na duze staze i da se moze izbeci konkurencija, samo nisam bas povatao najbitniji deo, SEO.
Spominje da treba da se koriste alati: GSA , GSA Captcha Breaker, GSA Indexer, New site List, Premium proxies, OCR service i socialmonkee.com . Da li je neko imao iskustva sa ovim alatima, kako rade i da li postoji neka besplatna alternativa?

Vitez

Član
Tu od
29 Lip 2016
Zamolio bih i meni da se posalje na pm ako je moguce, obje metode. Hvala

karabaja666

Član
Tu od
27 Svi 2015
Pozdrav ekipo, posto nas par jos uvek nije dobilo linkove kapiram da je Aleksej zauzet. Elem, bio bih zahvalan ako bi mi neko poslao mesto njega.

Pozdrav

Dekidova

Novi član
Tu od
4 Srp 2014
Sada vidim ovaj post... Ako još uvek može, pošalji i meni Aleksej... Zainteresovan sam.

Tu od
22 Kol 2014
karabaja666 kaže:
Pozdrav ekipo, posto nas par jos uvek nije dobilo linkove kapiram da je Aleksej zauzet. Elem, bio bih zahvalan ako bi mi neko poslao mesto njega.

Pozdrav

Poslao sam ti ja

Na vrh