• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nudim vam dve metode za zaradu

aleksej

Legenda
Tu od
17 Ožu 2010
Kao VIP član jednog foruma, da ga ne navodim sad ovde, dobio sam dve metode, tj. dobio sam "review" primerak dve metode koje bi podelio sa vama ovde. To je ono tipa uticajan ste član, neko nešto prodaje i daje besplatno onima koji mogu da urade honest review, da kažu da li to stvarno vredi kupiti. U takvim slučajevima ja stvarno napišem pravo mišljenje ali obično to rade neki njihovi pajtaši pa se nakupi gomila postova koji hvale prodavca. A da ne dužim.

Radi se o Youtube i zato mislim da je dobar za početnike koji bi zaradili ovde neke prve pare. Obe stvari su dobre, obe stvari se rade long term i dosta dobar auto pilot može da se napravi.

Prvi je o kreiranju sadržaja i postavljanja na Youtube i zaradi sa samim tim snimcima, sa savetima kako da to uradite legalno, kako da nađete snimke legalno itd.

Drugi je o pravljenju snimaka za Amazon proizvode i zaradu od procenta ako prodate nešto onda i zaradite.

Pošto me masa ljudi ovde pita za svete za zaradu i šalje privatne poruke, da ne bi odgovarao svima posebno iskoristiću ovaj thread da vam podelim ovo. Kao što rekoh obe stvari su dobre i ko krene jedno ili drugo vremenom će sigurno zaraditi neke pare.

E sad, neću ostavljati nikakve linkove ovde jer i sad već razmišljam koliko je ovo protivno pravilima foruma, na ivici sam negde ali nadam se da će thread ostati. Jednostavno ko hoće da mu pošaljem ovo neka napiše ovde u temi da je zainteresovan a ja ću mu kad vidim post poslati PM sa linkovima nekog file hosta gde ću ubaciti ovo.

Opet kažem, dosta početnika ima na forumu i vidim da se priča o Youtube i nekoj zaradi pa mislim da ovo može da vam pomogne. :)

Nece biti sa goreg procitati o cemu se radi, sve u svemu ZAINTERESOVAN :)

camel kaže:
Zainteresiran sam i ja, novih stvari nikad dosta...

I ja bi volio vidjeti o cemu se radi.

ne shvatih ja šta ti tačno nudiš, al zvuči zanimljivo :)
inbox je uvek otvoren za dobre ideje

početnicima može da posluži
ali sam mislio da si ti malo.... ozbiljniji

Pošalji i meni Aleksej, :)
Posebno me zanima Youtube, ali i to drugo, zašto ne.
Hvala :fever

Čini mi se da tema doprinosi forumu, ne vidim što bih je brisao. :)

I mene zanimaju koje su te metode, pošalji slobodno.

Poslao sam svima.

@m.novisad
Ne znam šta znači ozbiljniji, ako misliš na zaradu onda veruj mi da sam veoma ozbiljan. Napisao sam lepo gore, dobio sam ovo džabe i podelio bi sa ljudima koji bi to mogli da iskoriste. Ja to sigurno neću raditi, ali iz mog iskustva mi se čine kao ok metode koje mogu da traju.

@Kapetan Bačvica
Obe metode su vezane za YouTube, jedna je za zaradu od reklama sa samog videa a druga je vezana za promociju Amazon proizvoda i ostavljanje linka u opisu. Videćeš i sam.

@Igor
Pa dvoumio sam se, nije BH ali opet... Šaljem ti pa vidi i sam. :)

aleksej kaže:
Kao VIP član jednog foruma, da ga ne navodim sad ovde, dobio sam dve metode, tj. dobio sam "review" primerak dve metode koje bi podelio sa vama ovde. To je ono tipa uticajan ste član, neko nešto prodaje i daje besplatno onima koji mogu da urade honest review, da kažu da li to stvarno vredi kupiti. U takvim slučajevima ja stvarno napišem pravo mišljenje ali obično to rade neki njihovi pajtaši pa se nakupi gomila postova koji hvale prodavca. A da ne dužim.

Radi se o Youtube i zato mislim da je dobar za početnike koji bi zaradili ovde neke prve pare. Obe stvari su dobre, obe stvari se rade long term i dosta dobar auto pilot može da se napravi.

Prvi je o kreiranju sadržaja i postavljanja na Youtube i zaradi sa samim tim snimcima, sa savetima kako da to uradite legalno, kako da nađete snimke legalno itd.

Drugi je o pravljenju snimaka za Amazon proizvode i zaradu od procenta ako prodate nešto onda i zaradite.

Pošto me masa ljudi ovde pita za svete za zaradu i šalje privatne poruke, da ne bi odgovarao svima posebno iskoristiću ovaj thread da vam podelim ovo. Kao što rekoh obe stvari su dobre i ko krene jedno ili drugo vremenom će sigurno zaraditi neke pare.

E sad, neću ostavljati nikakve linkove ovde jer i sad već razmišljam koliko je ovo protivno pravilima foruma, na ivici sam negde ali nadam se da će thread ostati. Jednostavno ko hoće da mu pošaljem ovo neka napiše ovde u temi da je zainteresovan a ja ću mu kad vidim post poslati PM sa linkovima nekog file hosta gde ću ubaciti ovo.

Opet kažem, dosta početnika ima na forumu i vidim da se priča o Youtube i nekoj zaradi pa mislim da ovo može da vam pomogne. :)
Ako moze i meni jedan PM u vezi YT, bio bih zahvalan

Takođe zainteresovan, za drugu opciju (vezanu za promociju Amazon proizvoda).

Back
Na vrh