• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nudim vam dve metode za zaradu

Zainteresovan druže, da pogledam o čemu se radi :) Hvala unaprijed.

hvala za pomoc, kao pocetniku sigurno ce mi dobro doci nove tehnike zarade, posalji i meni :D

Ipak ovo salje clan od poverenja.............vredi pokusati..........posalji kad stignes.....hvala.

Ja sam krenuo sa Youtube metodom. Skinuo sam nekih 20t ak video i proslo mi je za sada 10tak. Ove ostale su mi u startu izbrisali zbog nedozvoljenog sadrzaja. Ali u principu nije lose, duzina video je u proseku 10 min, tako da cu da ih rasparcam na pola (po 5 min) i imam 20 videa, taman da pokrijem gotovo mesec ipo dana. Danas sam ih podigao na youtube, i cekam 48 sati da vidim da li ce jos neki da odpadne. Ako ne, krecem sa promocijom :)

Back
Na vrh