• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Moevideo zarada :)

Evo pokušat ću ovo embeddat na site, trebalo bi biti par pregleda dnevno makar. Pa ćemo vidjeti. :)

Thrix kaže:
Evo pokušat ću ovo embeddat na site, trebalo bi biti par pregleda dnevno makar. Pa ćemo vidjeti. :)

Jesi li probao? Je li iko probao?

Uploadovao par kracih videa ,uradio par shareova na face-u, nijednog pregleda, sad ne znam jel to baš relevantno,ne znam baš ni kako funkcioniša sve to ,al odustao sam :D :D

SpawneR kaže:
http://prntscr.com/6big71 - i ostali su tako u tom proseku, znači prosek neki je 1 minut :D Pazi nije loše, što da ne izvučeš maksimum iz svega...

Nije lose, samo sto mora 70% biti odgledan klip. Probacu i ja kasnije.

Je li jedino meni neće nikako da prebaci videe sa youtube kanala? :(

EDIT: Uspio sam, nisam čitao detaljno da se tamo traži link videa svakog posebno, a ne kanala :(

Čekajte, ako sam dobro shvatio njima ne smeta da ja npr. skinem video nekog gola sa meča Lige Šampiona sa YT i ubacim kod njih na portal?

Takve video snimke bih mogao promovisati na svom blogu koji je potpuno u sportskoj tematici, ima dosta posjeta, pa bi zarada sigurno bila dobra.

igorutin kaže:
Здраво нов сам на форуму. Видим да је дискусија окончана али интересује ме тема око овог сајта.

Недавно сам ембедовао неки снимак са моевидео на свој сајт после чега су ме они контактирали и понудили сарадњу јер су имали посету од мене.

Након тога сам поставио неколико видеа код њих и за сада ми показује 30 долара приход.

Пробао сам и ону опцију да се подесе на сајту као главни прегледач ал онда отвара поп-ап рекаме што је катастрофа за сајт па сам то склонио.

Занима ме да ли је неко имао исплате од њих и дал су ок са ловом?
Да ли се од њих може приходовати и кад ембедујеш клипове других корисника са моевидео?

Na prvo pitanje odgovor ti je ovde: https://internetzarada.org/showthread.php?tid=11779&pid=101918#pid101918

Drugo: Ne mozes, zaradu ostvarujes samo na svojim videima.

Ukorise me zbog cirilice, navika, izvinjavam se. Ne znam kako da izmenim predhodni post ali odgovor sam dobio na inboks, guram sa Rusima, pa cu vas izvestiti kako ide.

Imam solidno posecen sajt 60 000 posretadnevno, 200 000 otvorenih strana, ad sens me je odbio za oglase, pa radim sa Criteo, yieldlove.com, E target i sad krenuo sa moevideo.

Ako neko ima jos neke ideje kako unovciti tu posetu, bio bih zahvalan da mi napise na inboks.

Trebao si otvoriti novu temu,inace dobro je dosla informacija da taj moevideo i dalje funkcionise.

Ja skoro ušao na moevideo i vidim ja imam 4$ tamo... Sad ću ponovo početi malo da prebacujem tamo snimke da vidim da dignem po koju kintu :D

Slucajno vidim moj topic, drago mi je da funkcionise ovo i dalje. Ja iskreno nisam vise na ovom sajtu.

Razlog iskljucivo vreme.

Nekada davno sam postavio tri moevideo videa na svojoj stranici i u potpunosti zaboravio. Jučer se slučajno sjetio, pa išao provjeriti ima li koja kuna tamo.

Uglavnom, uploadao i embeddovao sam tri videa (2:20, 1:12, 1:13) za koje vjerujem da su ih ljudi odgledali u cijelosti jer su tutoriali. Na ta tri videa sam do danas skupio ukupno 2588 pregleda, a stanje računa mi kaže $4.49.
Dakle 1000 pregleda izađe negdje $1.73, s tim da mi je većina traffica bila US/UK, ali bilo je svega.

Za vas koji se bavite ovim vidom zarade, je li to malo?

I još jedna stvar.

Je li minimum za PayPal još uvijek 30$? Ja sam se ulogirao na svoje stari account i vidio da imam nešto sitno novaca, pa sam mislio to prebaciti na PayPal. Unio sam mail i onda mi se pojavila sljedeća poruka:

"For security reasons of your account, If you change your electronic purses, you can make a request for withdrawal after"

I tako stoji od jučer. A na stranici piše koliki su minimumi za ostale metode isplate, a za PayPal stoji prazno, pa me zanima zna li netko?

Ovo i nije bas toliko odlicna stvar koliko ljudi pricaju.
Od par bas kratkih klipova (ne duzi od 15 sec), klasicnim spamom po fb stranicama sam nagurao 390 pregleda za par dana, zarada od toga je 0.326$, nisam bas najbolji sa matematikom ali to za 1000 pregleda ispadne manje od jednog dolara. Radi se o ljudima sa Balkana.

Loxo kaže:
Ovo i nije bas toliko odlicna stvar koliko ljudi pricaju.
Od par bas kratkih klipova (ne duzi od 15 sec), klasicnim spamom po fb stranicama sam nagurao 390 pregleda za par dana, zarada od toga je 0.326$, nisam bas najbolji sa matematikom ali to za 1000 pregleda ispadne manje od jednog dolara. Radi se o ljudima sa Balkana.

Sta si ti ocekivao? Meni kad bi bilo oko 1 dolar za 1000 pregleda na yt sada bi vozio novog golfa V.

Back
Na vrh