Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zekans84 kaže:Jedan video je izbrisan, ali to su najave bile u pitanju. Realno sta ima to da prijavljuju.
sunbeach kaže:@zekans84 Kod mene se ne prikazuju nikakve reklame na tvojim video snimcima a na ostalima ima,sto znaci da ti je onaj nalog zavrsio sezonu.
zekans84 kaže:Jedan video je izbrisan, ali to su najave bile u pitanju. Realno sta ima to da prijavljuju.
Da li ti je zbog jednog video ugasena zarada!?A i precutao si taj deo gde sam te pitao kada se gasi zarada,posle koliko strajkova.
Procitaj malo u moevideo faq tu ti sve pise. A ovo oko izbora nacina isplate mislim da treba da izaberes prvo u (Electronic purses) pa tek posle (Request of money withdrawal) mozda nemas dovoljno limita da bi isplatio za neki od nacina.rokafela kaže:Jel može neko od ovih što su imali iskustva sa isplatom reći kako su tačno u opcijama išli da ih isplate, kada idem na isplatu, sve prazno ovdje bude:
http: //i.imgur.com/Shb5TV1.png
Kako tačno naštimati opcije da pošalju novac i koliko se čeka.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke