• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Moevideo zarada :)

jocar96

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2013
Evo i ja da podelim jedan video sajt za zaradu.

Mnogo sam truda ulozio u yt kanal (verovatno znate koji je to ali nije ni bitno :D) i posle milionskih pregleda dobio zauzvrat neku sicu jednostavno sam odustao od toga.

U revoltu prema Yt morao sam da isprobam nesto drugo i nasao sajt Moevideo.net (braca rusi :p).

Slobodno mogu da kazem da u odnosu na yt za npr. 1000 pregleda zaradjujem 5x vise novca na moevideu.Svi dobro znamo da je za nase prostore zarada na yt katastrofa.

U pocetku nisam verovao ali dobio sam isplatu u roku od 1 dana preko WM (+ support tim odgovara u roku od 12h).
Za Srbiju je zarada za 1000 pregleda (1 dolar) tako da je verovatno i za ostale Balkanske zemlje.

screenshot1.png

Preporucujem ovaj sajt :) Moevideo

Kratko da dodam. Sigurne su isplate, uvek sutradan budu.

Dosta sam radio sa njima i sve su kratki videi bili, do minut. Imao sam srecu da sam jedini to radio, a da su ljudi dosta to trazili i gledali. http://moevideo.net/user/18884261 ;)

Druga kolona su iznosi u $. Za nase prostore tad je bilo 3$ za 1000 pregleda.

105tll3.jpg

Ovo su ti sve mogucnosti isplata :)
KdRCGPn.png

Zekan odlicno si se snasao, sigurno neki sajt za filmove i upload na moevideo :) .Bravo!

zekans84 kaže:
Kratko da dodam. Sigurne su isplate, uvek sutradan budu.

Dosta sam radio sa njima i sve su kratki videi bili, do minut. Imao sam srecu da sam jedini to radio, a da su ljudi dosta to trazili i gledali. http://moevideo.net/user/18884261 ;)

Druga kolona su iznosi u $. Za nase prostore tad je bilo 3$ za 1000 pregleda.

Vidim postavljas Sulejmana,da li to onda znaci da kod njih nema opomena za autorska prava.

sunbeach kaže:
Vidim postavljas Sulejmana,da li to onda znaci da kod njih nema opomena za autorska prava.

Postavljao... Davno je Sulejman Velicnstveni preveden i zavrsen sto se interneta tice. Mojom krivicom i jos par njih. ;) Jedan video je izbrisan, ali to su najave bile u pitanju. Realno sta ima to da prijavljuju.

midho14 kaže:
Zadnji payment ti je 21 marta 2014?

Ima jos ne brini se, nije moglo sve da stane kad sam screenshot radio. :p

Koliko se opomena dobije da bi ti ugasili nalog ili ukinuli zaradu,kako vec ide na tom sajtu.

sunbeach kaže:
Koliko se opomena dobije da bi ti ugasili nalog ili ukinuli zaradu,kako vec ide na tom sajtu.

letitbit / shareflare / vip-file/ moevideo... Sve je to isto. Ono sto vazi za prva tri, vazi i za moevideo.

zekans84 kaže:
sunbeach kaže:

letitbit / shareflare / vip-file/ moevideo... Sve je to isto. Ono sto vazi za prva tri, vazi i za moevideo.

Pa koliko!? Da znam ne bi pitao.

Je li normalno da recimo 45 minuta nakon re-uploada sa youtube linka direktno na ovaj moevideo i odradjenog veceg broja share-ova i hajmo reci podijeljenih linkova okolo prijateljima i dalje mi stoji 0 views iako imam neke sigurne views ??

Svidja mi se ova opcija sto mogu direktno sa youtube svog kanala sve video snimke prebaciti na ovaj sajt, nadam se da je istina ovo sto pise za rate-ove, odlicne cijene.

Na youtube je dosta mala zarada, kako ti kazes, ali koliko si snimaka do sada pogledao na youtubeu a koliko na tom sajtu? pa jedno 10000x vise na jutjubu, vise ljudi je takodje na youtubeu, i iz mog primera, cim vidim tako neki sajt na fbu, ne klikcem, mozda je neki virus. :wub

rakicko kaže:
Na youtube je dosta mala zarada, kako ti kazes, ali koliko si snimaka do sada pogledao na youtubeu a koliko na tom sajtu? pa jedno 10000x vise na jutjubu, vise ljudi je takodje na youtubeu, i iz mog primera, cim vidim tako neki sajt na fbu, ne klikcem, mozda je neki virus. :wub

Pa neces postaviti direkt link, vec link sajta gdje si embedovao taj sajt. Moze se uzeti dosta love ako znas kako. Samo ne znam da li su sigurni.

Zasto ne kacite nesto na engleskom kad je tamo veca zarada, nego sve na srpskom.

Edit: A koja je cilja grupa koja koristi sajt? Jel ima Amera ili su pretezno Rusi?

meni ovo izgleda previse idealno.. 1000 views - 5$ o_O sigurno ne racunaju svu posetu inace ovom matematikom bi ja postao milioner za 3 meseca..

rakicko kaže:

I to jeste ali uzimam novac sa malo truda u odnosu na yt gde sam ulozio dosta i imao milionske preglede i na kraju uzmem sicu.

Jeste nepoznato ali ako iskoristis kao sto je ovaj snimajuci sulejmana (Zna covek znanje :D) mozes da uzmes dobre pare. Ja sam u ovome nov ali mislim da ce biti barem duplo vise para u odnosu na yt :D

Koliko taj sajt postoji? Ako je nov nije ni cudo sto je ovako visok cpm.

http://whois.domaintools.com/moevideo.net evo info o stranici. Ja se bacam u ovo sa sigurnih 20k pregleda dnevno pa cemo vidjeti. Mozete i na forumu pronaci moje razmisljanje o dailymotionu a sada cu probati ovo pa vam se javim.

I jos pitanje dali je ikako moguce da se ovi videi pokrecu automatski?

edit2: koja je minimalna cifra za paypal?

dragan.25 kaže:
http://whois.domaintools.com/moevideo.net evo info o stranici. Ja se bacam u ovo sa sigurnih 20k pregleda dnevno pa cemo vidjeti. Mozete i na forumu pronaci moje razmisljanje o dailymotionu a sada cu probati ovo pa vam se javim.

30 $ je minimalna isplata za paypal i pronasao sam da bi view vazio mora biti pregledano 50 % trajanja video snimka zato i oni preporucuju da se stavljaju sto kraci video klipovi jer oni donose puno vise pregleda i novca.

AzurO kaže:
dragan.25 kaže:

30 $ je minimalna isplata za paypal i pronasao sam da bi view vazio mora biti pregledano 50 % trajanja video snimka zato i oni preporucuju da se stavljaju sto kraci video klipovi jer oni donose puno vise pregleda i novca.
da hvala , ali ovaj autoplay me zanima. sto je sa njim?

Back
Na vrh