• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Moevideo zarada :)

Pa ocekivao sam vise, na yt da je 1$ 1000 pregleda ja bih tjuningovanog golfa dvojku :D

I sta ,ako na primer kremen sad da klipve sa YouTube preko linkova ubacujem na taj sajt...da li mogu da mi banuju Moevideo nalog ?

Ja to radim, tacnije radio sam malo manje od mesec dana i nista nije bilo. Mislim da se vec pricalo o tome i da ne banuju. Prelistaj temu.

To je onda veoma zanimljivo,verovatno i kopirajt ne uklanjaju.Samo sto sajt kao sajt nije popularan tako da nema ljudi koji koriste Moevideo za pretragu video klipova.ali za blog facebook ,twitter bi mogao da posluzi.Los je kvalitet videa,ali moze proci.

Ako za jedan sat uz promovisanje na FB skupiš 150 pregleda, isplati li se nastavit sa ovime ili je gubljenje vremena samo?

BenjooJutub kaže:
Ako za jedan sat uz promovisanje na FB skupiš 150 pregleda, isplati li se nastavit sa ovime ili je gubljenje vremena samo?
Isplati se. Kupiš neki alat za automatsko postovanje i rešio si sve probleme :)

Jokja kaže:
BenjooJutub kaže:
Isplati se. Kupiš neki alat za automatsko postovanje i rešio si sve probleme :)

Mozes li mi malo vise objasniti o tom alatu? Kako bi to funkcionisalo, s obzirom da prvo moram uploadovat video na "moevideo" pa tek onda ga postat na FB stranici.

mico kaže:
Ima li ovde konkretno dokaza o zaradi ili su samo nagadjanja.

Isto me zanima...je li ovdje konkretno netko nešto zaradio u zadnje vrijeme... ja nakon što sam se ulogirao sam naletio na ove dvije obavijesti... screenshotovi

Jel se isplati s ovime zabavljati?

Prilozi

• Screenshot_10.jpg
    Screenshot_10.jpg
    16.9 KB · Pregleda: 136
  • Screenshot_11.jpg
    Screenshot_11.jpg
    20.6 KB · Pregleda: 139
Moevideo je propao skroz. Smanjili su pre dva meseca cene 10 puta, bukvalno je ranije 1000 pregleda bilo 1 dolar a sada je 0,1.

Ince sam od njih fino zaradjivao do aprila (slika u prilogu dole). Uglavnom sam furao ratni sadrzaj i dobra stvar kod njih je sto bilo prikazivanje reklame 100 posto, i nisu pravili problem oko nasilnog sadrzaja kao adsens.Placanje preko pejpala.

Da li neko zna neku sicno neko resenje poput movideo, posto pokusavam da nadjem zamenu. Jutjub i Dejlimosn nisu resenje jer ne monetizuju ratne stvari.

Prilozi

• moevideo.png
    moevideo.png
    6.3 KB · Pregleda: 124
Back
Na vrh