Sve ok za analizu, svakako je potrebno analizirati susjede gdje zelite graditi stranicu ali i ne neophodno bar za mene.
A za hostinge jednostavno samo besplatne ili neke domace ali jeftine jer sto se tice mojih iskustava brb sa "atspace" nikako kao ni sa "justhost" jer sve sto oni nude pod placeno to nude i besplatni evo zadnji izvjestaj koji mi je jos uvijek placen do 8 mjeseca iduce godine iako sam bio zadovoljan unazad dvije godine da cu dugo poslovati sa njima ali vise ne a evo i zasto:
Hello Zdenko,
As you probably aware, here at Just Host we proactively monitor all our servers to ensure that our clients websites are loading as fast as possible at all times. During this routine monitoring we
have found that your account is utilizing an excessive amount of system resources, and we have been forced to suspend your site as per our terms and conditions '10% c Policy'
For your reference, here is a copy of your usage report:
gemiste1 gemister .com
Top Process %CPU 83.6 /usr/bin/php /home/gemiste1/public_html/worldnewsstories.tk/index.php
Top Process %CPU 69.0 /usr/bin/php /home/gemiste1/public_html/worldnewsstories.tk/index.php
Top Process %CPU 15.0 /usr/bin/php /home/gemiste1/public_html/blogger3.tk/index.php
%MySQL 11.0
Please visit this link to upgrade to a dedicated server:
http://www.justhost.com/godedicated
Pa za 1.600.00$ cu ja njima prodati hosting koji se isto tako moze srusiti zbog nevremena poplava i drugih nevjerojatnih gluposti jer ni ti sutra nisi 100% siguran da ces prezivjeti prelazak ceste pa tako nigdje nemozes dobiti sto postotnu sigurnost da taj server bude aktivan kao sto danas i svaka firma moze propasti kao i banke a ne serveri.
A sve to i besplatni hosting pruza do 10%CPU i 10Gb prostora sasvim dovoljno a kada to predete onda vam suspendiraju samo tu domenu a ne cijeli hosting a nakon nekog vremena vam ponovo odblokiraju tu domenu jedino sto sve izbrisu pa morate od pocetka a Cpanel je kao i na pro hostingu.
Inace domene tk ili jeftine poput info itd.
Inace sada sam samo na micro niche izradi stranica.
Svakako kljucne rijeci od kojih se mora sastojati i domena i mali online alat za instant poziciju ako neko nezna izraditi ovo ce vam pomoci, link je na "sportpid" stranici pod web u cosku.
A sad evo nekoliko brzih besplatnih hostinga na kojima za minutu mozete otvoriti web stranice ili instalirati neku skriptu, medu njih desetak koje koristim nabrojat cu za sada samo dva a ostale cuvam za sutra:
"horizon host" - trenutno nema oglasa
"freehostingnoads" - sama domena govori trenutno nema oglasa
i na svakom mozete imati 5 domena ili njihove podomene