• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Naisao sam na nesto zanimljivo, kazu da je monetize od skoro dostupno svima, nazalost ne i meni, druga stvar, ako ocete da postanete youtube partner, u mom slucaju posto radim games gameplay review itd..mogu da vam dam linkove ka tgn ili machinima i da se prijavite kod njih, mada prvo morate na socialblade-u da imate u proseku 1000 subscribera i 1000 view-a dnevno, i prijavite se odakle god da ste, i najverovatnije ce da vam odobre partnerstvo, i dobijate min 4000dolara godisnje, ta cifra ima samo da raste kako vam rastu subsi i views..:D
a za muziku itd, ver isto treba da se prijavi kod nekog,posto youtube tesko daje partnerstvo nowdays :D
trenutno imam 120subsa i oko 10 000 viewa..za mesec/2 kad skupim dovoljno prijavicu se pa cu da javim utiske,mada vec sam se cuo sa ljudima koji su mi obecali da ce da mi srede ili preko tgn-a il machinima partnerstvo :)

Fino, dobro što si to podijelio sa nama.

Mene interesuje kako dobiti nazad izgubljeni partnership ili kako otvoriti novi? Ima li ko iskustva sa tim? :)

Ovo je sjajna vest ukoliko je istinita. Ja iskreno mislim da će to teže ići za naše prostore, ali videla sam već na primer da neki domaći video producenti poput Djolo Videos, Vedada Jašarevića koliko se sećam imaju yt partnerstvo, ali mislim da je to išlo preko Nemačke ili Austrije, proveriću tu informaciju još, a ako neko zna još nešto proverenije, bila bih jako zahvalna da podeli sa nama...

Kao sto sam tebi odg u poruci, tgn i machinima su gaming "kanali"
i oni daju partnerstvo za sve vezano za gejming,
mada tgn mislim da daje i za Games,Music,Entertainment,Sports :)
e sad kao sto sam napomenuo, 1000 subscribera ( mada i ne mora) i minimalno 1000 views-a dnevno, prijavite se na socialblade . com / youtube / user / imevasegkanala :)
jer kad se registrujete na tgn oni vam traze link sa socialblade-a da provere da imate 1000 view-a dnevno :)
Ukoliko nekome treba jos vise informacija nek pita :)

@Vatra Wolf Izgubljeno partnestvo ne mozes nikad da vratis, taj kanal je kako da kazem red flagovan i vise ti nikad nece dati partnerstvo na istom, moj savet je da otvoris novi i pocnes sve ispocetka :)
Nisam 100% siguran u svoju tvrdnju, mozda ima sanse,ali jos nisam naisao na takav slucaj. :)

Ako neko i dalje prati ovu temu, cisto da dopunim :)
Od skoro youtube je "ukinuo" partnerstva, u smislu custom banera pored subsc. dok gledas video, i custom backgrounda na profil stranici, sada si "youtube partner" ako te prihvate za monetize. I samo mozes da uzimas novac za mislim 20ak videa, pod uslovom da ne krse pravila itd. Kao sto sam rekao u postu gore, jedini nacin da postanes partner sa starim beneficijama je da ga dobijes preko machinima,tgn i ostalih networka :)

jel ima neko adsense nalog viska da mu ne sluzi nicemu pa da proba da ga poveze sa YT nalogom koji ce se voditi na UK npr.,naravno neka stavi zemlju UK i neka ga napravi preko UK ip adrese
a zemlja na koju se vodi adsense da je neka od Balkanskih gde ne postoji monetize opcija

ili da im se posalje pismo i pita da li moze snimci kao da se postavljaju iz jedne zemlje a novac salje u drugu u kojoj ne postoji partner/monetize

znam da nisu ni oni mutavi ,ali ako se pazi na ip/mac i tracking cookies mozda moze da prodje ovo
Ono sto me iznenadjuje je sto sam na par mesta video snimke iz Srbije,sa reklamom,a kanal ima 10 snimaka i 5000 pregleda,bez pretplatnika ,nije mi jasno kako ali je tako,evo primera http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y_47vTCGQwE

adsense.jpg

Juce sam povezao youtube sa adsensom i vec sam "zaradio" 1.44e :)
Adsense nalog mi se vodi na mene koji sam iz Srbije :)
Jedino sam na youtube-u stavio da sam iz Uk-a il Amerike, nisam tacno siguran, i radi :)
Sada da sacekamo prvu isplatu pa da vidimo,mada mislim da je sve regularno :)

Prilozi

• adsense.jpg
    adsense.jpg
    39.7 KB · Pregleda: 1,294
A koliko si jučer ima video pogleda? Jer primjetija sam da mi za page views ne broje sve video preglede, vjerojatno i zbog onih koji ugase video prije nego se generiraju reklame.

Ne zbog toga Sema. Nego vjerovatno zbog toga što ti u broju pregleda računa kada neko pogleda video isti 20 puta, a na ovu stranu ne računa... Vjerovatno.

evo meni obracun za prosli mjesec, cekam samo ona pin koji treba stici za 3-4 dana i da isplatim prosli mjesec, iz bih sam radi adsense samo promjenite drzavu i nema problema oko toga

C6UgD.jpg

@ev1L
kada te isplacuju?

i meni se cini da bi ovo moglo,ako nigde ne postoji klauzula da ne mozes imati yt nalog u jednoj zemlji a adsense u drugoj znaci da moze. sto bi cekali a mozda i ne docekali monetizaciju kod nas,bezveze.

Isplacuju me kada skupim 10 dolara :)
trenutno imam 1.44 (evra)
danas sam do sad zaradio 0.18e tj od jutros do sad :)
znaci na kraju ovog meseca mogu da se prijavim za isplatu, ako skupim dovoljno pregleda/para :)

Meni ovo deluje zanimljivo ali ne bih se igrala sa tim ipak, dok ne sačekam da vidim kakva će biti iskustva, ne volim da se kockam :)

pa zato i kazem,ako bi neko imao od drugara neki nalog kome nicemu ni ne sluzi,zvrji u prazno pa da vidi hoce li ovo uspeti. sigurno nije nekom u interesu kome plata zavisi od adsensa da mu banuju nalog ,njima to nece tesko pasti

Napravis nov nalog i povezes, sta imas da izgubis?
To je bar lako, i treba ti 5min sve to da odradis :D
I da ti u krajnjem slucaju banuju nalog, nista ne gubis :D

meni nece drugi akaunt na adsenseu da napravim.. pokusacu opet ovih dana..ako ne ..krenucu sa svojim pravimoro...dva drugara rade vec 2,3 nedelje ovako..obojica su zaradili preko 200e...doduse imaju popularne kanale..njih bi i uskoro trebalo da isplate..pa ako budu imali nekih problema ili ako prodje sve kako treba..javljam vam

kako mislis da napravim drugi adsense nalog? na svoje ime ne mogu a ako napravim na necije taj neko posle mora otvarati racun u banci zar ne ?

rakicko javljaj sta su uradili :) ,daj i kanale bas me zanima sta imaju

Back
Na vrh