• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Vatra Wolf kaže:
Sparrowhawk kaže:
da su partneri mogli bi da stavljaju banere na svom kanalu
sa 455 subscribera i 57,528 video pregleda nikad ne bi bili prihvaćeni u partnership.
Dakle viralna fora da što više subscribera dobiju i na taj način se proguraju?

Ja cu napraviti video o zavrtanju šarafa ulijevo, i biti ce viralniji od ovog njihovog.

greenmaster007 kaže:
Mozda i neznate ali youtube nagradjuje trud i ostalo(originalnost itd) nemoraju oni dobivati puno gledatelja sada .. al sve se to slozi polako

da se nisi uclanio danas mozda bih ti i poverovao :poke
nisam pametan,dal napraviti SR nalog pa krenuti sa necim pametnim pa sta nam Bog da,ili UK pa imati tu monetizaciju,pa mozda prodje i partnership nekada,al dzabe sve to ako jednog dana kazu a gde si ti hteo novac da prebacis ,u Srbiju,e pa ne moze :fever

ja sam smislio originalnu foru..samo da jos malo izvezbam i videcete :)
al dzabe sve to ako jednog dana kazu a gde si ti hteo novac da prebacis ,u Srbiju,e pa ne moze Fever
Ovako..ti zaradjues adsenseom..adsense isplacuje u Srbiji...drugar vec radi sa ovim...pa cu taman znati uskoro kako ce proci sa isplatom...pa cu da vam javim

rakicko kaže:
ja sam smislio originalnu foru..samo da jos malo izvezbam i videcete :)
al dzabe sve to ako jednog dana kazu a gde si ti hteo novac da prebacis ,u Srbiju,e pa ne moze Fever
Ovako..ti zaradjues adsenseom..adsense isplacuje u Srbiji...drugar vec radi sa ovim...pa cu taman znati uskoro kako ce proci sa isplatom...pa cu da vam javim

nisi shvatio,napravis UK youtube nalog a Adsense za Srbiju,posto UK ima partnerstvo i recimo da se nevidjeno pomucis i upadnes u program partnerstva kad vide gde zelis da prebacujes novac samo kazu ne moze,jer objasni ti njima zasto novac ne ide u UK ako si odatle ;)

Znate li kako funkcioniraju prava sa muzikom na youtube videima. Ima li neka "Open Source" muzika koju youtube dopušta da se objavi, a da tome istome videu bude dopuštena monetizacija?

sema kaže:
Znate li kako funkcioniraju prava sa muzikom na youtube videima. Ima li neka "Open Source" muzika koju youtube dopušta da se objavi, a da tome istome videu bude dopuštena monetizacija?

Ne mogu postat link jer još nemam 10 postova.

edit by Vatra Wolf: i ovo je postanje linka. Možeš preko PM da šalješ linkove.

ordinary
adsense nalog iz Srbije i sve lepo povezan
Novi nalok UK i povezes sa adsennseom..posle par dana..odes u podesavanja i vratis nalog na jutjubu da si iz Srbije i to je to..

rakicko kaže:
ordinary
adsense nalog iz Srbije i sve lepo povezan
Novi nalok UK i povezes sa adsennseom..posle par dana..odes u podesavanja i vratis nalog na jutjubu da si iz Srbije i to je to..

prelistaj stranu unazad,cak mislim da je i moderator rekao da kada je to uradio izgubio je monetize opciju ali su reklame ostale,bag ili nesto drugo ko bi ga znao,samo nije google glup

nzm, mozda je pre vratio nego sto je povezao sa adsenseom..meni na ovaj nacin radi...

kakve su to budalastine sto ovi gore neki pisu. Otvori nalog gdje hoces i zaradis nesto,a kako ces naplatiti pare. To se ne radi tako uopste.Radite kako ocete,ali odmah krsite pravila na startu i ocekujes da ti neko plati to. Zna se kako se odobrava adsense i uopste nije tesko ni komplikovano.I miran si.

asteroid kaže:
kakve su to budalastine sto ovi gore neki pisu. Otvori nalog gdje hoces i zaradis nesto,a kako ces naplatiti pare. To se ne radi tako uopste.Radite kako ocete,ali odmah krsite pravila na startu i ocekujes da ti neko plati to. Zna se kako se odobrava adsense i uopste nije tesko ni komplikovano.I miran si.
Takodje si gore mogao da procitas da nije problem u dobijanju adsensea ...nego u njegovom povezivaju na jutjub..

rakicko kaže:
Takodje si gore mogao da procitas da nije problem u dobijanju adsensea ...nego u njegovom povezivaju na jutjub..

Opusteno.Samo kazem svoje misljenje ! Nek rade sta hoce.

Ma casual, dobicemo kesh od youtube-a..tj ja sam prilicno ubedjen u to..posto sam potrosio dosta vremena i zivaca..u krajnjem slucaju prodacu youtube acc..za neki kesh..:)

Imam 320.000+ pregleda na youtube klipovima ukupno, a ni traga ni glasa od kakvog partnerstva.

juce pogledam neki snimak sa yt gde decko prica o monetize opciji i zasto je uvedena,u sustini vise im ne treba partnera,znaci ko god ide na onu opciju da aplicira za partnership program,bice vracen na home page
u sustini oni ce sami da vide koga zele i poslace mu prijavu,stvarno bezveze,vidim da i adsense uzima neke procente i anulira klikove ,sta se desava sa danasnjim svetom

Moderator kaže:
juce pogledam neki snimak sa yt gde decko prica o monetize opciji i zasto je uvedena,u sustini vise im ne treba partnera,znaci ko god ide na onu opciju da aplicira za partnership program,bice vracen na home page
u sustini oni ce sami da vide koga zele i poslace mu prijavu,stvarno bezveze,vidim da i adsense uzima neke procente i anulira klikove ,sta se desava sa danasnjim svetom

Dešava se to da im se može...
Imaju apsolutan monopol, konkurenciju ni na pomolu i jednostavno mogu da rade šta im se hoće, bez i najmanje bojazni da će se ljudi okrenuti nekom drugom servisu - jer ne postoji.

evo aktivirao sam adsense na youtubu pa sam zaradio nekih 13eura pa sad moram dobiti onaj pin, jel oni to uredno salju u bih preko poste vjerovatno je neko probavao (mislim na onaj kod sto se dobije kad napunis 10eura) ? i dali se pare ispacuju preko wetern uniona ili paypala?

gringo kaže:
evo aktivirao sam adsense na youtubu pa sam zaradio nekih 13eura pa sad moram dobiti onaj pin, jel oni to uredno salju u bih preko poste vjerovatno je neko probavao (mislim na onaj kod sto se dobije kad napunis 10eura) ? i dali se pare ispacuju preko wetern uniona ili paypala?

vjerojatno da.

inace oni su te kontaktirali za partnerstvo? ako nije bed mozes li poslati adresu svog kanala?

Ja zasad samo mogu zaradjivati pare a nisam jos partner il nisam znao da jesam (jel se partner postaje kada aktiviram i adsense) ? Nisu mi oni poslali ja cesto kliktao na ono become i aktivirao monetize, napravio account povezao sa youtubom i sad polako zaradjujem evo link od kanala, unapred se izvinjavam drugim nacionalnostima na forumu koji ne slusaju ovu vrstu posto je kanal o krajiskoj muzici, evo
Kod:
http://www.youtube.com/user/KrajiskaVEVO

Jedno pitanje, povezao sam YT nalog sa Adsence nalogom, jeste da nemam neku posjecenost ali je za sada u redu. E sad drugi YT nalog ima finu gledanost i oko 100 subs. ima odobrenu opciju monetazed ali nema odobren AdSence pa bi htio da ga povezem sa ovim Adsence nalogom sto imam. Ne bi da nesto mutim pa da me banuju. Jednom pojavilo da unesem Publisher ID ali opet na trecem nalogu ali na ovom na kojem bi ja htio nije a ne mogu da nadjem gdje treba da to unesem.
Hvala

Back
Na vrh