Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
konte29 kaže:Pitao sam negdje u ranijim postovima ali sam sad pronaso pa reko da podijelim.
Povezivanje vise YT naloga na jedan adsence nalog. Konektujte se na YT i pratite link dolje
http://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1
Na mail na koji Vam je odobren AdSence doci ce vam poruka da potvrdite vase reklame na drugom YT nalogu.
hajro2 kaže:konte29 kaže:Pitao sam negdje u ranijim postovima ali sam sad pronaso pa reko da podijelim.
Povezivanje vise YT naloga na jedan adsence nalog. Konektujte se na YT i pratite link dolje
Na mail na koji Vam je odobren AdSence doci ce vam poruka da potvrdite vase reklame na drugom YT nalogu.
Imam vec adsense odobren vise od godinu dana, kad kliknem na taj link prebaci me na youtube i pokaze poruku "This feature is currently not available in your country"..
Neki savjet? /iz Bosne sam..
ev1L kaže:hajro2 kaže:Imam vec adsense odobren vise od godinu dana, kad kliknem na taj link prebaci me na youtube i pokaze poruku "This feature is currently not available in your country"..
Neki savjet? /iz Bosne sam..
idi na svoj youtube account, zatim imas sa desne strane edit u gore..
klikni na to i scrolluj dole do drzave, izaberi Ameriku/Englesku ili koju vec preferiras, zatim na done..i to je to![]()
Once your video is submitted and approved for monetization, YouTube will place ads inside or near the video. .After you’ve associated an AdSense account with your YouTube account, you will earn revenue that is generated from the ads
Moderator kaže:xm,ni ja ne mogu da nadjem promenu zemlje a jos jedna stvar me brine,evo sta pise na nalogu koji ima monetizaciju
Once your video is submitted and approved for monetization, YouTube will place ads inside or near the video. .After you’ve associated an AdSense account with your YouTube account, you will earn revenue that is generated from the ads
Da li ovo znaci da zarada ide tek nakon sto se yt poveze sa adsense ili ....?
smilika kaže:Evil, nadam se da ne delis savete za koje nisi siguran da nece dovesti do neprilike one koji ih poslusaju.
Ovo mi deluje kao krsenje pravila servisa, i 3 puta bih razmislio prije nego sto bih se upustio u ovu "avanturu".
thesikrt kaže:bok ljudi ja radim videje već 3 mjeseca imam 6000 vieva i sada mi je krenulo.
NO JEDINI PROBLEM JE ŠTO SAM HRVAT !!!!! :busted:busted![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke