• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Mislim da ti ne treba racun u banci da bi podigao novac, posto ja nemam isti, nego wester unionom salju ili tako nesto..doduse nisam razmisljao o tome kako se salje novac :D
mada videcemo kada rakicko javi, ili na kraju meseca kad mene "isplate" :D

konte29 kaže:
Pitao sam negdje u ranijim postovima ali sam sad pronaso pa reko da podijelim.
Povezivanje vise YT naloga na jedan adsence nalog. Konektujte se na YT i pratite link dolje

http://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1

Na mail na koji Vam je odobren AdSence doci ce vam poruka da potvrdite vase reklame na drugom YT nalogu.

Imam vec adsense odobren vise od godinu dana, kad kliknem na taj link prebaci me na youtube i pokaze poruku "This feature is currently not available in your country"..

Neki savjet? /iz Bosne sam..

hajro2 kaže:
konte29 kaže:
Pitao sam negdje u ranijim postovima ali sam sad pronaso pa reko da podijelim.
Povezivanje vise YT naloga na jedan adsence nalog. Konektujte se na YT i pratite link dolje

Na mail na koji Vam je odobren AdSence doci ce vam poruka da potvrdite vase reklame na drugom YT nalogu.

Imam vec adsense odobren vise od godinu dana, kad kliknem na taj link prebaci me na youtube i pokaze poruku "This feature is currently not available in your country"..

idi na svoj youtube account, zatim imas sa desne strane edit u gore..:D
klikni na to i scrolluj dole do drzave, izaberi Ameriku/Englesku ili koju vec preferiras, zatim na done..i to je to ;)

Evil, nadam se da ne delis savete za koje nisi siguran da nece dovesti do neprilike one koji ih poslusaju.

Ovo mi deluje kao krsenje pravila servisa, i 3 puta bih razmislio prije nego sto bih se upustio u ovu "avanturu".

i ja se nadam,ipak je on "zloca"
poenta je da se ovo proveri i ako radi obaveste ostali,ko ce kome da pomogne ako ne svoj svome,a svi smo nasi :)

ili u slucaju da ovo ne moze,da se lepo otovri uk yt nalog,pare neka se polako skupljaju ,pa ako ikada dodje taj dan i nase zemlje udju u monetizaciju,samo se promeni zemlja na yt nalogu i posalje novac
sto cekati kad moze da kaplje dok se to ne desi

ja mislim da ovo nije krsenje pravila adsensea..ali 99% je sigurno da krsite(krsimo) jutjub pravila..mada ja sam citao juce pravila nigde ne pise da je to krsenje..ali verovatno se podrazumeva :)

Kad bi mogli da potpisemo peticinju da se omoguci za Srbiju, malo da spamujemo na nekim njihovim forumima..da ih kontaktiramo...nzm sto njima smeta kad vec mozemo na adsense..da mozemo i adsense na jutjub klipove..

ev1L kaže:
hajro2 kaže:

idi na svoj youtube account, zatim imas sa desne strane edit u gore..:D
klikni na to i scrolluj dole do drzave, izaberi Ameriku/Englesku ili koju vec preferiras, zatim na done..i to je to ;)

Ne vidim opciju da mogu promijenit drzavu :S

xm,ni ja ne mogu da nadjem promenu zemlje a jos jedna stvar me brine,evo sta pise na nalogu koji ima monetizaciju

Once your video is submitted and approved for monetization, YouTube will place ads inside or near the video. .After you’ve associated an AdSense account with your YouTube account, you will earn revenue that is generated from the ads

Da li ovo znaci da zarada ide tek nakon sto se yt poveze sa adsense ili ....?

Moderator kaže:
xm,ni ja ne mogu da nadjem promenu zemlje a jos jedna stvar me brine,evo sta pise na nalogu koji ima monetizaciju

Once your video is submitted and approved for monetization, YouTube will place ads inside or near the video. .After you’ve associated an AdSense account with your YouTube account, you will earn revenue that is generated from the ads

Da li ovo znaci da zarada ide tek nakon sto se yt poveze sa adsense ili ....?

da to znaci..mislio sam da se ovo podrazumeva :)

smilika kaže:
Evil, nadam se da ne delis savete za koje nisi siguran da nece dovesti do neprilike one koji ih poslusaju.

Ovo mi deluje kao krsenje pravila servisa, i 3 puta bih razmislio prije nego sto bih se upustio u ovu "avanturu".

Iskreno ne znam, ja samo kazem,kako da se uradi,ako neko to zeli :)
@hajro2 otvori svoj youtube profil, zatim imas sa desne strane gore pri vrhu EDIT, uostalom evo ti slike pa vidi :)

Prilozi

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    12 KB · Pregleda: 652
  • Capture2.JPG
    Capture2.JPG
    22.9 KB · Pregleda: 653
bok ljudi ja radim videje već 3 mjeseca imam 6000 vieva i sada mi je krenulo.

NO JEDINI PROBLEM JE ŠTO SAM HRVAT !!!!! :busted:busted:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Pozdrav ,imam 2 pitanja?

1. Kako povezati YT nalog sa AD SENSE-om?
2. Ko moze monetizovati klipove,i koji je uslov da vam YT dovzoli monetizaciju klipova?

Hvala unapred

Pozdrav i tebi.
Na oba tvoja pitanja imaš odgovor u ovoj temi te ti stoga preporučujem da je iščitaš i sve će ti biti jasno :)

thesikrt kaže:
bok ljudi ja radim videje već 3 mjeseca imam 6000 vieva i sada mi je krenulo.

NO JEDINI PROBLEM JE ŠTO SAM HRVAT !!!!! :busted:busted:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

xaxa nije problem sto si ti Hrvat vec sto zivis tu gde zivis,zato ako imas nekog rodjaka u inostranstvu pa lepo pare saljes na njegov adsense on salje tebi u HR banku i Bog da te vidi,izgleda da nista drugo ne preostaje

Da li je moguce prvo zaraditi novac od reklama,pa posle toga povezati YT nalog sa AD SENSE-om?

kiba kaže:
Da li je moguce prvo zaraditi novac od reklama,pa posle toga povezati YT nalog sa AD SENSE-om?

Nije moguce, prvo moras da povezes Youtube sa adsense-om i tek onda pocinjes da zaradjujes "pare" :D

ev1L kaže:
kiba kaže:

Nije moguce, prvo moras da povezes Youtube sa adsense-om i tek onda pocinjes da zaradjujes "pare" :D

A koliko se dugo cega da odobre AD SENSE? :)

najbrža metoda ti je da napraviš blogspot blog sa malo sadržaja, uđeš u dodaj oglase i preko toga napraviš adsense acc.

Back
Na vrh