anarchox
Legenda
- Tu od
- 28 Kol 2010
Vatra Wolf kaže:
Ja cu napraviti video o zavrtanju šarafa ulijevo, i biti ce viralniji od ovog njihovog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vatra Wolf kaže:
greenmaster007 kaže:Mozda i neznate ali youtube nagradjuje trud i ostalo(originalnost itd) nemoraju oni dobivati puno gledatelja sada .. al sve se to slozi polako
Ovako..ti zaradjues adsenseom..adsense isplacuje u Srbiji...drugar vec radi sa ovim...pa cu taman znati uskoro kako ce proci sa isplatom...pa cu da vam javimal dzabe sve to ako jednog dana kazu a gde si ti hteo novac da prebacis ,u Srbiju,e pa ne moze Fever
rakicko kaže:ja sam smislio originalnu foru..samo da jos malo izvezbam i videcete
Ovako..ti zaradjues adsenseom..adsense isplacuje u Srbiji...drugar vec radi sa ovim...pa cu taman znati uskoro kako ce proci sa isplatom...pa cu da vam javimal dzabe sve to ako jednog dana kazu a gde si ti hteo novac da prebacis ,u Srbiju,e pa ne moze Fever
sema kaže:Znate li kako funkcioniraju prava sa muzikom na youtube videima. Ima li neka "Open Source" muzika koju youtube dopušta da se objavi, a da tome istome videu bude dopuštena monetizacija?
rakicko kaže:ordinary
adsense nalog iz Srbije i sve lepo povezan
Novi nalok UK i povezes sa adsennseom..posle par dana..odes u podesavanja i vratis nalog na jutjubu da si iz Srbije i to je to..
Takodje si gore mogao da procitas da nije problem u dobijanju adsensea ...nego u njegovom povezivaju na jutjub..asteroid kaže:kakve su to budalastine sto ovi gore neki pisu. Otvori nalog gdje hoces i zaradis nesto,a kako ces naplatiti pare. To se ne radi tako uopste.Radite kako ocete,ali odmah krsite pravila na startu i ocekujes da ti neko plati to. Zna se kako se odobrava adsense i uopste nije tesko ni komplikovano.I miran si.
Moderator kaže:juce pogledam neki snimak sa yt gde decko prica o monetize opciji i zasto je uvedena,u sustini vise im ne treba partnera,znaci ko god ide na onu opciju da aplicira za partnership program,bice vracen na home page
u sustini oni ce sami da vide koga zele i poslace mu prijavu,stvarno bezveze,vidim da i adsense uzima neke procente i anulira klikove ,sta se desava sa danasnjim svetom
gringo kaže:evo aktivirao sam adsense na youtubu pa sam zaradio nekih 13eura pa sad moram dobiti onaj pin, jel oni to uredno salju u bih preko poste vjerovatno je neko probavao (mislim na onaj kod sto se dobije kad napunis 10eura) ? i dali se pare ispacuju preko wetern uniona ili paypala?
http://www.youtube.com/user/KrajiskaVEVO
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke