ev1L
Aktivni član
- Tu od
- 22 Velj 2010
Naisao sam na nesto zanimljivo, kazu da je monetize od skoro dostupno svima, nazalost ne i meni, druga stvar, ako ocete da postanete youtube partner, u mom slucaju posto radim games gameplay review itd..mogu da vam dam linkove ka tgn ili machinima i da se prijavite kod njih, mada prvo morate na socialblade-u da imate u proseku 1000 subscribera i 1000 view-a dnevno, i prijavite se odakle god da ste, i najverovatnije ce da vam odobre partnerstvo, i dobijate min 4000dolara godisnje, ta cifra ima samo da raste kako vam rastu subsi i views..
a za muziku itd, ver isto treba da se prijavi kod nekog,posto youtube tesko daje partnerstvo nowdays
trenutno imam 120subsa i oko 10 000 viewa..za mesec/2 kad skupim dovoljno prijavicu se pa cu da javim utiske,mada vec sam se cuo sa ljudima koji su mi obecali da ce da mi srede ili preko tgn-a il machinima partnerstvo
a za muziku itd, ver isto treba da se prijavi kod nekog,posto youtube tesko daje partnerstvo nowdays
trenutno imam 120subsa i oko 10 000 viewa..za mesec/2 kad skupim dovoljno prijavicu se pa cu da javim utiske,mada vec sam se cuo sa ljudima koji su mi obecali da ce da mi srede ili preko tgn-a il machinima partnerstvo