volimdaucim
Iskusan lik
- Tu od
- 4 Sij 2016
Za mart ti je isplata za par dana,od 21-og
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeronimo034 kaže:Kad to odradim onda automatski mi pokaze da li mogu da monetizujem video? Na svakom od videa koje sam gledao pise da je dozvoljeni uzeti ih. Pravio bi kompilacije od takvih videa i postavljao bi ih. Interesuje me da li je to neko do sada probao i da li je imao problema sa time?
YouTube mora da pravi pare, a to ne može, jer je besplatana, a ljudi čim vide reklamu brzo je prebace. E, sad to više neće moći tako: reklame će trajati šest sekundi i neće moći da se prekinu. Važiće se svaki klik na njih (za onog ko ih plasira), a sve će funkcionisati na bazi AdWords servisa. Google je promenu najavio na zvaničnim kanalima i u mejlu koji je prosleđen svim onima koji zarađuju na YouTube mreži od reklama.
Google ove nove reklame naziva „Bumper ad“ i smatra da će one biti pravi pogodak za oglašivače. Korisnik će „Bumper ad“ gledati pre video snimaka na mobilnim uređajima i u aplikacijama, a kasnije i na vebu.
Evo kako će reklama izgledati: preko celog ekrana, bez "preskoči" dugmeta i prikazivaće se pre početka videa koji se gleda.
https://www.youtube.com/watch?v=0llZBNx8pL4
volimdaucim kaže:Da li neko koristi ove reklame sto moze da namesta na svakih nekoliko minuta da se prikazuju i da li je veca zarada od klasicne samo jedne reklame koja krene posle 10 sekundi,jer sam negde citao da se smanji RPM pa mu dodje na isto!? Moji snimci su najduze par minuta pa ako je isplativije pravio bi snimke od preko 10 minuta.
volimdaucim kaže:Niko nece da odgovori ?
volimdaucim kaže:Da li neko koristi ove reklame sto moze da namesta na svakih nekoliko minuta da se prikazuju i da li je veca zarada od klasicne samo jedne reklame koja krene posle 10 sekundi,jer sam negde citao da se smanji RPM pa mu dodje na isto!? Moji snimci su najduze par minuta pa ako je isplativije pravio bi snimke od preko 10 minuta.
maremas kaže:Evo jedna interesantna vest za sve, kontam da će to uticati pozitivno na našu zaradu, ako ne grešim.
Prvenstveno jer se broj pregleda na mojim klipovima dosta povećao preko android telefona i slično, gde se i ne prikazuju reklame i zarada mi je opala za isti čak i veći broj pregleda u odnosu na ranije, a da ne pričam o tome što se ne pojavljuju reklame na svakom pregledu.
YouTube mora da pravi pare, a to ne može, jer je besplatana, a ljudi čim vide reklamu brzo je prebace. E, sad to više neće moći tako: reklame će trajati šest sekundi i neće moći da se prekinu. Važiće se svaki klik na njih (za onog ko ih plasira), a sve će funkcionisati na bazi AdWords servisa. Google je promenu najavio na zvaničnim kanalima i u mejlu koji je prosleđen svim onima koji zarađuju na YouTube mreži od reklama.
Google ove nove reklame naziva „Bumper ad“ i smatra da će one biti pravi pogodak za oglašivače. Korisnik će „Bumper ad“ gledati pre video snimaka na mobilnim uređajima i u aplikacijama, a kasnije i na vebu.
Evo kako će reklama izgledati: preko celog ekrana, bez "preskoči" dugmeta i prikazivaće se pre početka videa koji se gleda.
https://www.youtube.com/watch?v=0llZBNx8pL4
kobascity kaže:Mene muči sljedeće... premalo zarađujem, a puno je pregleda... pa što se k vragu događa... situacija je sljedeća
Imam YT kanal star skoro godinu dana
Na njemu je malo više od 100 video zapisa, svi su dužine 30-40 min
Svi su monetizirani
Monetizirao sam ih tek prije nešto više od mjesec dana
Ukupno imam pregleda oko 4 milijuna na kanalu (oko 35 tisuća po videu cca)
Sada dnevno u prosjeku sveukupno bude oko 30 tisuća pregleda videa dnevno... prosjek minuta gledanja je oko 15 minuta
i sad kada sam ovo sve napisao meni je u zadnjih 15 dana zarada 0,31 dolar... ne očekujem ja neku basnoslovnu zaradu...ali brate mili od ovoga bi trebao barem koji dolar dnevno dobiti, zar ne?
Još bi napomenuo da na te videozapise nemam nikakva autorska prava, ali ih monetiziram jer nisu zaštićeni autorskim pravom, pa mislim da to nebi trebalo utjecati...inače bi mi netko drugi monetizirao ili bi mi yt lupio strike...
I još da, nisam partner niti sa jendom mrežom, adsense samo, partner sa Youtubeom...
Kako mi je tako mala zarada??? mogu i screenshoot lupiti da vidite
Jeronimo034 kaže:kobascity kaže:Mene muči sljedeće... premalo zarađujem, a puno je pregleda... pa što se k vragu događa... situacija je sljedeća
Imam YT kanal star skoro godinu dana
Na njemu je malo više od 100 video zapisa, svi su dužine 30-40 min
Svi su monetizirani
Monetizirao sam ih tek prije nešto više od mjesec dana
Ukupno imam pregleda oko 4 milijuna na kanalu (oko 35 tisuća po videu cca)
Sada dnevno u prosjeku sveukupno bude oko 30 tisuća pregleda videa dnevno... prosjek minuta gledanja je oko 15 minuta
i sad kada sam ovo sve napisao meni je u zadnjih 15 dana zarada 0,31 dolar... ne očekujem ja neku basnoslovnu zaradu...ali brate mili od ovoga bi trebao barem koji dolar dnevno dobiti, zar ne?
Još bi napomenuo da na te videozapise nemam nikakva autorska prava, ali ih monetiziram jer nisu zaštićeni autorskim pravom, pa mislim da to nebi trebalo utjecati...inače bi mi netko drugi monetizirao ili bi mi yt lupio strike...
I još da, nisam partner niti sa jendom mrežom, adsense samo, partner sa Youtubeom...
Kako mi je tako mala zarada??? mogu i screenshoot lupiti da vidite
Sa 35 hiljada pregleda dnevno ti bi trebao fino da zaradjujes...Jel proveravas analitiku, koliko klikova na reklame imas, koliko impresia? Daj prntscr iz adsense analitike.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke