• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

jocar96 kaže:
Gilez96 kaže:
Jel primio neko isplatu od Kviza , ili mu je barem obracunata zarada,bilo ko???

Evo ga uspeo sam da udjem u dashboard novi i jos lepsi.

Sto je najvaznije obracunata je zarada za februar. :)

Da evo sad sam video i meni je,nego dal ce da isplate to je pitanje, na mailu su mi rekli od 20-27og isplate,videcemo sad. Ne znam koja fora ovo sa metodom isplate sad na ovom novom dashboardu, uopste ne pise koju si izabrao,valjda ostaje ona standardna od starog dashboarda.

Gilez96 kaže:
jocar96 kaže:
Evo ga uspeo sam da udjem u dashboard novi i jos lepsi.

Sto je najvaznije obracunata je zarada za februar. :)

Da evo sad sam video i meni je,nego dal ce da isplate to je pitanje, na mailu su mi rekli od 20-27og isplate,videcemo sad. Ne znam koja fora ovo sa metodom isplate sad na ovom novom dashboardu, uopste ne pise koju si izabrao,valjda ostaje ona standardna od starog dashboarda.

Pise koja je metoda, ostala je ista. Ides sliku u gornjem desnom uglu pa kliknes na my profil. I imas sve podatke. Ja se nadam da ce biti ekstra cim ovo sve izmenjali :D.

E nego da te pitam, kako ti pise u ugovor sa njima. Meni pise contract (special) e sad sta to znaci ja nemam pojma.

Gilez96 kaže:
volimdaucim kaže:
Mene otkad je taj Kviz izbacio ja sam spasen i slobodan cak sam raskinuo i sa bbtv i sve sam prebacio na adsense :) nece me vise videti mreze i uzimati procente na moj rad.

A jel imas svoj sadrzaj iskljucivo??

Imam razne stvari,igrice,tutorijali,muzika CC dokumentarci..

Isplatili ovi QuizG, koja je najbolja banka za podizanje novca preko Payoneera, tj. bankomat, kolika je provizija u vasim bankama ?

Jel preko Payonera dizes pare, preko cijeg bankomata i kolika ti provizija bude obicno?

Gilez96 kaže:
Jel preko Payonera dizes pare, preko cijeg bankomata i kolika ti provizija bude obicno?

Meni ide na webmoney.

Najbolje je ja mislim u hypo banci bez konverzacije i kod njih moze da se podigne valjda i 150k od jednom

MOCY kaže:
Najbolje je ja mislim u hypo banci bez konverzacije i kod njih moze da se podigne valjda i 150k od jednom

Gde ti dizes , i kolika ti bude provizija ?

Gilez96 kaže:
MOCY kaže:

Gde ti dizes , i kolika ti bude provizija ?

Evo zadnji put sam dizao u hypo 70k din i skinulo mi je 639.97$ tu spada i onih 3.15 Fee, znaci kurs ispada 109.9din

Pozdrav ekipa,

još nisam puno učio o yt zaradi, ali otprilike vidim i znam kako to funkcionira.
Ja imam više od 1000 autorskih videa, snimljenih vlastitom kamerom. Videi su sa Rally utrka, iz čitave Europe.

Najveći problem i razlog zašto se nisam odlučio da ih postavljam na yt je ta što nemam ideju kako da radim promociju (nemam neke velike fb stranice, ni dovoljno para da ih napravim/kupim).

Ima li netko ideju/ponudu kako da to najbolje odradim? Možete se javiti i na privatne poruke.

Perky kaže:
Pozdrav ekipa,

još nisam puno učio o yt zaradi, ali otprilike vidim i znam kako to funkcionira.
Ja imam više od 1000 autorskih videa, snimljenih vlastitom kamerom. Videi su sa Rally utrka, iz čitave Europe.

Najveći problem i razlog zašto se nisam odlučio da ih postavljam na yt je ta što nemam ideju kako da radim promociju (nemam neke velike fb stranice, ni dovoljno para da ih napravim/kupim).

Ima li netko ideju/ponudu kako da to najbolje odradim? Možete se javiti i na privatne poruke.

Pusti ih sami neka se probiju,tebi se nikako ne isplati da placas, jer si pocetnik.

Ljudi, ne znam šta se ovo dešava, na Current Balance mi se prikazuje cifra koja je 3 puta manja nego što bi trebalo da bude, šta bi moglo da bude u pitanju???
Napomena, da nikakve prevare nisam koristio, pa da bi to mogli da budu nevažeći klikovi.

Perky kaže:
Pozdrav ekipa,

Kao sto su ti vec rekli, uploadaj sve na youtube, napravi dobar onpage SEO i ostavi da se rangiraju sami.

Partner sam sa BBTV, dugo nisam ulazio na dashboard. Sada sam posle duzeg vremena probao i trazilo mi je da potvrdi moj kanal nesto bla bla, i na kraju je pisalo da ce mi poslati neku aktivaciju ili tako nesto na jedan moj mejl koji sam uneo kada sam postao partner. Problem je sto taj moj mejl vise nije u funkciji, a nigde ne vidim opciju da se promeni mejl....

Kada obicno vam Adsense salje novac od YouTuba konkretno? Poslali mi 12og , pre 5 dana o_O Obicno to bude 21og ili 22gog , ne znam o cemu se radi? Da li su to neka nova pravila od 2016te,greska neka ili sta vec ? Ukoliko su jos nekom poslali sad 12og molim vas neka napise.

Meni se zarada prikaze 12-og na adsense od youtuba,a posle 21-og salju novac na racun banke.Mozda si imao neku zaostalu isplatu,onda znaju da posalju novac ranije.Kada ti se prikazala zarada od youtuba na adsense ?

volimdaucim kaže:
Meni se zarada prikaze 12-og na adsense od youtuba,a posle 21-og salju novac na racun banke.Mozda si imao neku zaostalu isplatu,onda znaju da posalju novac ranije.Kada ti se prikazala zarada od youtuba na adsense ?

Obracunata 11og uvece standardno,i onda kao isplata sutradan,ali je fora sto su mi isplatili za februar mesec,a za mart su mi samo obracunali i stoji mi tako pored kao neisplacena,za sl mesec verovatno o_O

Back
Na vrh