• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Sve sam se pogubio... za sta se koristi CPM i CPC? Logovao sam se na adsense i pise mi Page RPM i Impression RPM

Pozdrav svima, vec duze vreme pratim ovaj forum i super ste. Hvala svima na nesebicnom deljenju iskustava.

Imam dva pitanja, pa posto je ovo opsta tema da ne pisem nove teme.

Od skoro sam partner sa Youtube-om i idem preko adsensa, problem je u tome da kad udjem na dashborde pokazuje mi statistiku samo do 06.03. , juce sam postavio neke nove sadrzaje i imam pregleda, ali mi se ne pokazuju u statistici.
Interesuje me da li je to problem do njih i njihovog azuriranja (ne azuriraju svaki dan) ili sma ja mozda napravio neku gresku?

I drugo pitanje je: da li neko zna nekog partnera sa kojim moze da se potpise ugovor a da se kanal bavi ribolovackim sadrzajem?
Unapred hvala na odgovoru!
:waving

Doctorr kaže:
volimdaucim kaže:
Mozes koliko hoces da ubacis

Prosledjivanje na neki tut oko tog dodavanja jos jednog kanala(on je vezan za drugi mail)
Hvala unapred

Imas na youtubu kucaj: add a new channel to adsense

Jeronimo034 statistika kasni do 3-4 dana a sta ce ti mreza pored adsense?

Aha ok, to vec ima smisla. Sada gledam statistiku, cak se ta dva videa koje sam juce ne pojavljuju...
Pa sta znam, vidim da su uglavnom ljudi po nekim mrezama, pa reko mozda se bolje placa.
Ja jos uvek sve istrazujem i gledam da li vredi da se ozbiljno posveti svemu ovome.
Hvala na odgovoru!

Pozdrav svima,

iako sam izgleda promasio temu, zamolio bih nekog od iskusnih clanova za savet. Imam napravljenih stotinak snimaka koje planiram da stavim na youtube. Prema mojoj proceni imacu izmedju 2-3 miliona pregleda u naredna tri meseca, a oko 95% tih pregleda ce biti iz Srbije. Radi se o tutorijalima tipa kako uraditi nesto, pa je moje pitanje kako najbolje da iskoristim ovih 2-3 miliona pregleda. Da li da se prijavim na youtube adsense ili da pokusam da se povezem sa partnerskom mrezom? Da li mogu da se prijavim na adsense i u svakom trenutku da se prebacim na neku partersku mrezu i kako to funkcionise? Ako hocu odmah da se povezem sa nekom mrezom, da li treba samo da postavim prvo snimke, bez da odobrim youtube-u monetizaciju ili sam nesto pobrkao?

BelgradeSon kaže:
Pozdrav svima,

iako sam izgleda promasio temu, zamolio bih nekog od iskusnih clanova za savet. Imam napravljenih stotinak snimaka koje planiram da stavim na youtube. Prema mojoj proceni imacu izmedju 2-3 miliona pregleda u naredna tri meseca, a oko 95% tih pregleda ce biti iz Srbije. Radi se o tutorijalima tipa kako uraditi nesto, pa je moje pitanje kako najbolje da iskoristim ovih 2-3 miliona pregleda. Da li da se prijavim na youtube adsense ili da pokusam da se povezem sa partnerskom mrezom? Da li mogu da se prijavim na adsense i u svakom trenutku da se prebacim na neku partersku mrezu i kako to funkcionise? Ako hocu odmah da se povezem sa nekom mrezom, da li treba samo da postavim prvo snimke, bez da odobrim youtube-u monetizaciju ili sam nesto pobrkao?
Ako imaš svoje klipove, svoje tutorijale, koji ne krše ničija autorska prava, ja bih ti preporučio AdSense. Uploaduješ klipove, monetizuješ i to je to.

Pozz svima, vec neko vreme pratim ovaj forum :D i imam jedno pitanje...

Interesuje me koja je najbolja partnerska mreza za gameplay?,neka za pocetnike a da je dobra :D
Procitao sam da je Curse dobar ali msm da mene ne bi primili zato sto sam tek na pocetku...

Ko zna dal ce da isplate, kakvi su majmuni nebi me cudilo da urade ono isto kao u decembru.

Da li neko zna ko je youtube partner i prima isplatu na adsense zasto mi jedan kanal ima opciju da posle 1000 subs. mogu da naplacujem sadrzaj na kanalu: "Your channel must have at least 1,000 subscribers before you can offer paid content" a drugi kanal sa drugim adsense nalogom nema tu opciju i pise da zemlja kanala ne podrzava opciju placen kanal posle 1000 subsc.Obe zemlje kanala su Srbija.

I svaki kanal koji dodam na kanal koji moze da naplacuje sadrzaj,ima isto opciju za naplacivanje sadrzaja posle 1000 subsc.

Zna li neko kako se legalno mogu uploadovati Remixi, i Mixtapes na YouTube? Pošto vidim da ima toga dosta na YT-u.

Gilez96 kaže:
Jel primio neko isplatu od Kviza , ili mu je barem obracunata zarada,bilo ko???

Ja ne znam kako da udjem u dashboard, izmenili i sajt i sve.

Edit: isplaceno koliko vidim na wm nije nista od qg

Mene otkad je taj Kviz izbacio ja sam spasen i slobodan cak sam raskinuo i sa bbtv i sve sam prebacio na adsense :) nece me vise videti mreze i uzimati procente na moj rad.

volimdaucim kaže:
Mene otkad je taj Kviz izbacio ja sam spasen i slobodan cak sam raskinuo i sa bbtv i sve sam prebacio na adsense :) nece me vise videti mreze i uzimati procente na moj rad.

A jel imas svoj sadrzaj iskljucivo??

Gilez96 kaže:
Jel primio neko isplatu od Kviza , ili mu je barem obracunata zarada,bilo ko???

Evo ga uspeo sam da udjem u dashboard novi i jos lepsi.

Sto je najvaznije obracunata je zarada za februar. :)

Back
Na vrh