markosavic
Član
- Tu od
- 7 Velj 2016
Koja je razlika izmedju CTR i CPC ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doctorr kaže:
Ako imaš svoje klipove, svoje tutorijale, koji ne krše ničija autorska prava, ja bih ti preporučio AdSense. Uploaduješ klipove, monetizuješ i to je to.BelgradeSon kaže:Pozdrav svima,
iako sam izgleda promasio temu, zamolio bih nekog od iskusnih clanova za savet. Imam napravljenih stotinak snimaka koje planiram da stavim na youtube. Prema mojoj proceni imacu izmedju 2-3 miliona pregleda u naredna tri meseca, a oko 95% tih pregleda ce biti iz Srbije. Radi se o tutorijalima tipa kako uraditi nesto, pa je moje pitanje kako najbolje da iskoristim ovih 2-3 miliona pregleda. Da li da se prijavim na youtube adsense ili da pokusam da se povezem sa partnerskom mrezom? Da li mogu da se prijavim na adsense i u svakom trenutku da se prebacim na neku partersku mrezu i kako to funkcionise? Ako hocu odmah da se povezem sa nekom mrezom, da li treba samo da postavim prvo snimke, bez da odobrim youtube-u monetizaciju ili sam nesto pobrkao?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke