AleksaS
Legenda
- Tu od
- 23 Kol 2010
DavidVictor kaže:exy kaže:Imam i ja Virtuon karticu, ali na njihovom sajtu piše sledeće:
VISA Virtuon kartica Raiffeisen banke može se koristiti samo za plaćanja putem Interneta na određenim domaćim i inostranim web sajtovima.
Da li Virtuon kartica može da se koristi na Alertpay-u, tj. da se preko nje podižu pare i kako?
Naravno da mogu care. 98 % naših radnika u banci uopšte nisu obavešteni o internet bankarstvu i internet zaradi, to je tuga jedna.
I veruj mi svi oni su duboko uvereni u to da ti na VISA Virtuon karticu ne možeš primati uplate :crazy_grin
A praxa mi je već mnogo puta pokazala da je to moguće, bez ikakavih problema.
Povežeš svoju Virtuon karticu sa AlertPayom u ovom slučaju i kada zatražiš isplatu lova ti legle za 3 do 4 radna dana. Ti odeš u banku i lepo kažeš da hoećeš da skineš pare sa Visa Virtuon kartice, oni provere stanje kad gle čuda lova je tu i ti je možeš skinuti
Tako da bez brige care, sve to ide vrlo jednostavno i leže lova uvek.
A inače, ne znam da li da se smejem ili da se čudim ali takvo je stanje da ljudi koji rade u BANCI uopšte ne znaju ništa o INTERNET BANKAMA i kako to ide, i kako se Visa Virtuon kartica može koristiti. Idalje smo u 19. veku po tom pitanju...ali okej, ko zna zašto je to dobro što oni ne znaju ništa o tome![]()
Kad vec pomenu da 98 % ne zna za internet zaradu moram da ispricam sta mi se desilo kad sam isao u Privrednu Banku Beograda. Dobio sam cek od alertpay-a i nisam skinuo zahvalnicu kad sam im odneo. Likusa pocela da cita onu zahvalnicu :crazy_grin