Zemunac kaže:
Pozdrav...Nov sam na alertpay-u pa mi neke stvari nisu bas najjasnije...
Kao prvo interesuje me da li "visa electron karticu" mogu da imaju lica mladja od 18 godina,odnosno da li mogu da
otvore racun u banci i samim tim dobiju karticu?
Care evo odmah da ti odgovorim na ova pitanja, jer znam i sam koliko je zajebano kad m nešto muči a ne znam odgovore... Za ovo prvo pitanje: ne mogu da otvore lica mlađa od 18 godina nijednu Visa karticu, pa ni Electron. Ja inače imam Visa Virtuon karticu iz Raiffeisen banke, i toplo bih ti je preporučio kad budeš mogao da je izvadiš.
A što se tiče Visa Electron kartice, sve detaljnije informacije možeš pročitati
ovde.
Zemunac kaže:
Drugo pitanje je vezano za verifikaciju...
Vidim da je @slinavi verifikovao tako sto su oduzeli sumu...A on je posle toga sa tom oduzetom sumom verifikovao.
(ako neko moze da mi objasni postupak bio bih mu vecno zahvalan

)
Sa druge strane tu je @DavidVictor koji je acc verifikovao tako sto su mu poslali sumu od 0.01$ i sa tim code od cetiri
cifre koji je DavidVictor upotrebio za verifikaciju....
Unapred zahvalan!
Pazi ovako, ja sam čitao postove ovde o tome, a i FAQ na AlertPay-ovom sajtu.
Ovde se mogao verifikovati tako što se unesu te dve cifre od iznosa koji oni kao rezervišu, npr ako je to 2,43 eura, upisivalo se 43 za verifikaciju.
E sad na njihovom sajtu piše da za VISA i Master kartice van SAD-a, dobijemo 6 cifara i to zatražimo u našoj banci u vidu code-a, i to ukucamo. Evo texta sa njihovog sajta:
"For Visa and MasterCard validation, we send $0.01 to your credit card. A six-digit credit card validation code will also appear on your credit card statement next to the micro deposit. After you submit this code to AlertPay, your limit will be automatically increased."
To je mene i zbunilo. Zato što se u Raiffeisenu pojavio code od 4 cifre i još neki autorizacioni od 5 cifara.
Ja sam probao neke kombinacije ali naravno nije bilo dobro ne znajući šta treba da ukucam.
Onda sam im lepo poslao mail, objasnio im kakve sam podatke dobio pri toj transakciji od 0,01 euro i oni su mi odgovorili da ja treba da ukucam 4 cifre za verifikaciji i odmah sam znao da su to ove 4 cifre koje sam i dobio. Ukucao to i odmah je verifikovano.
Tako i tebi preporučujem kad budeš to radio, pribaviš sve code-ove koji se pokažu u tvojoj banci, probaš 2 takva, ako slučajno ne bude išlo, pošalješ im mail sa podacima i šta si dobio u banci i oni će ti reći šta treba da radiš.
U suštini to je to, a kad budeš to trebao da verifikuješ, oseti se slobodnim pa me kontaktiraj pa ću ti ja objasniti šta da radiš, pošto sam baš upravo preko maila sa njima dosta stvari sredio i popravili su utisak malo, brzo su odgovarali i bili su zaista susretljivi
Nadam se da sam pomogao :waving