• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

liquid kaže:
Valjda će ovi iz adnowa biti ažurniji od adsensa što se tiče prevaranata ...

sumnjam, adnow ima problem sa manjkom zaposlenih...

Evo baš sam pričao sa drugom koji opet poznaje likove što varaju adnow ... slali su mu neke slike i njima je cijena klika tako niska da oni sa milion posjeta zarade što ja zaradim bez varanja sa 100.000 ... zasad tako fercera

Meni nisu barem za sad ... postoji neka mala razlika u odnosu na period kada sam počeo (9. oktobar) ali to je neprimjetno...

IMEmperor kaže:
Jel još neko dobio danas manje novca nego što je zaradio prošle nedelje? Ja sam kontaktirao podršku, ali mi kažu da je to provizija Paypala a provizije nema na toj transakciji već je jednostavno uplaćena manja suma novca od zaradjene. Da li je još neko imao takvo iskustvo danas?

I kod mene manje, izgleda kao provizija po cifri u mom slucaju.

Meni su izbacili par sajtova kazu slaba konverzija.

Inace nevezano za njih broj ljudi koji klikcu na njihove reklame je se drasticno smanjio. Kud se smanjila i cijena klika u prosjeku na ispod 0.02.

Bilo je dobro dok je trajalo :lol.

Da li je ikako izvodljivo da se napravi jedan normalan (oku ugodan) oglas bilo da je kombinacija slike i teksta ili samo jedno od to dvoje?

Ovo je mnogo ruzno da danasnje standarde za bilo koji ozbiljan sajt:

http://prntscr.com/8zwln0
http://prntscr.com/8zwlsj

Koja god da se napravi kombinacija ispada iz dimenzija bilo koje standardne oglasne forme, a ova vrsta kombinacije text/slika se koristila pre ne znam ni sam koliko godina. Za svaki malo sredjeniji (moderniji) sajt ovo je los izbor koji se tesko uklopi.

Moze li da se ukoliko vec ne nudite klasicne banere i text oglase moze li da se uvede neka opcija modernog widgeta koji se uklapa u standardne dimenzije kao sto imamo na vecini mreza?

Meni su isplatili za dolar manje ... što se tiče klikova i zarade meni je isto kao i prije mjesec dana kada sam počeo. Bilo je jedno 4-5 dana slabije i polako se normalizovalo. Ne znam li je ovo normalno ali meni je mjesec dana ovako:

o4ExOwz.png

Plus mi se i adsense popravio .. ne znam šta je u pitanju ali volio bih da ovako potraje XD

Kad smo vec kod pohlepe, ne pamtim nedelju da me adnow nije zeznuo u obracunavanju zarade... Evo vec 3 dana kako mi obracunava manje. Znaci ako im ne javim da poprave pokradose me. Buduci da imam fiksan klik potrebno je samo pomnoziti sa brojem klikova, znaci nivo drugi razred osnovne skole (tablica mnozenja) medjutim njima to nikako ne uspeva da savladaju... Nemam reci, ko sta radi ja im javljam da prekontrolisu zaradu...

pedjaa kaže:
Kad smo vec kod pohlepe, ne pamtim nedelju da me adnow nije zeznuo u obracunavanju zarade... Evo vec 3 dana kako mi obracunava manje. Znaci ako im ne javim da poprave pokradose me. Buduci da imam fiksan klik potrebno je samo pomnoziti sa brojem klikova, znaci nivo drugi razred osnovne skole (tablica mnozenja) medjutim njima to nikako ne uspeva da savladaju... Nemam reci, ko sta radi ja im javljam da prekontrolisu zaradu...

Imamo minimalne pogreške u statistici, imamo takođe i automatsku korekciju statistike. Većinu grešaka tehničari ispravljaju još pre nego što ih prijavljuju webmasteri.
Još je bitno da oduzmete nevalidne klikove (clicks from other resources) od ukupnog broja klikova, jer se ti klikovi ne računjau. Korisnici to zaboravljaju ponekad.

Adnow kaže:
pedjaa kaže:

Imamo minimalne pogreške u statistici, imamo takođe i automatsku korekciju statistike. Većinu grešaka tehničari ispravljaju još pre nego što ih prijavljuju webmasteri.
Još je bitno da oduzmete nevalidne klikove (clicks from other resources) od ukupnog broja klikova, jer se ti klikovi ne računjau. Korisnici to zaboravljaju ponekad.

Zasto bi korisnik uopste morao da oduzima te klikove i da racuna umesto vas? Nikad se to do sada nije raucnalo, ja adnow imam 3 meseca, bez oduzimanja tih nevalidnih klikova matematika je jasna... Sto se tice tih "gresaka" nije bas tako kako govorite, ako vam ne prijavim greske isplatili bi ste me manje, jednom bukvalno 7 dana ste zaredim "gresili" umalo me sa tim greskama niste isplatili... Kao sto rekoh, ubedjen sam da to radite namerno, jer ima ljudi koji se ne bune pa zavrse sa manjom isplatom.

Adnow u poslednje vreme baš dosta zakida. Ranije je razlika u pregleda izmedju Google Analytics i Adnow bila 10-15%, a u poslednje vreme razlika je više od 30%. I kako čovek da se dugoročno osloni na jednu ovakvu firmu?

Ništa ja ne uzimam za dugoročno osim adsensea ... to mi je nekako cilj. Da imam jake stranice na kojima cu objavljivati i normalan sajt na kome se biti reklame i tako da zaradjujem ... sve legalno, bez scripti i majmunisanja :D A sve ovo sa strane što ide ... super je dok traje :D

Prva isplata mi je stigla od jedne firme i potrebno je da oni kliknu Confirm receipt kako bi mi prešlo u available balance. Sve ostale isplate su mi stizale od neke druge firme i nije potrebno Confirm receipt. Ova najnovija isplata mi je stigla od one prve firme i poslao sam im poruku da Confirm receipt :D Zanimljivo kako šaraju XD

Ne. Evo čekam već 14 dana i još uvek ništa, a duguju mi najmanje 500 evra. Juče sam im poslao pitanje kada će biti isplata, nisu mi ništa odgovorili, tako da sam i reklame uklonio.

Back
Na vrh