Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IMEmperor kaže:Jel još neko dobio danas manje novca nego što je zaradio prošle nedelje? Ja sam kontaktirao podršku, ali mi kažu da je to provizija Paypala a provizije nema na toj transakciji već je jednostavno uplaćena manja suma novca od zaradjene. Da li je još neko imao takvo iskustvo danas?
pedjaa kaže:Kad smo vec kod pohlepe, ne pamtim nedelju da me adnow nije zeznuo u obracunavanju zarade... Evo vec 3 dana kako mi obracunava manje. Znaci ako im ne javim da poprave pokradose me. Buduci da imam fiksan klik potrebno je samo pomnoziti sa brojem klikova, znaci nivo drugi razred osnovne skole (tablica mnozenja) medjutim njima to nikako ne uspeva da savladaju... Nemam reci, ko sta radi ja im javljam da prekontrolisu zaradu...
Adnow kaže:pedjaa kaže:Kad smo vec kod pohlepe, ne pamtim nedelju da me adnow nije zeznuo u obracunavanju zarade... Evo vec 3 dana kako mi obracunava manje. Znaci ako im ne javim da poprave pokradose me. Buduci da imam fiksan klik potrebno je samo pomnoziti sa brojem klikova, znaci nivo drugi razred osnovne skole (tablica mnozenja) medjutim njima to nikako ne uspeva da savladaju... Nemam reci, ko sta radi ja im javljam da prekontrolisu zaradu...
Imamo minimalne pogreške u statistici, imamo takođe i automatsku korekciju statistike. Većinu grešaka tehničari ispravljaju još pre nego što ih prijavljuju webmasteri.
Još je bitno da oduzmete nevalidne klikove (clicks from other resources) od ukupnog broja klikova, jer se ti klikovi ne računjau. Korisnici to zaboravljaju ponekad.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke