• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Gilez96 kaže:
Meni su odgovorili da je suspendovan bank transfer zbog tehnickih problema i da ce ta opcija uskoro biti omogucena. Nisu mi napisali za koliko dana.

Tako su i meni napisali samo su jos napisali 10-12 dana da ce biti omoguceno slanje para na racun!

Pošto vidim da je nemoguće povući pare na bankovni račun, da li je moguće povući novac direktno na Payoneer, znači ne na Payoneer karticu koja je narčuena preko Webmoney-a, već direktno preko Payoneer sajta.

Posto i dalje ne radi povlacenje WMZ na bank wire, jel probao neko da odradi WME varijantu?
Vidim da je tu posrednik neki PAYMASTER a ne NORTHFORCE kao dosad. Proslo mi je sve do trenutka kada mi je trazio slaganje sa uslovima usluge gde sam odustao jer nemam WME u walletu.
Elem, ja cu cekati do petka, pa ako i dalje ne radi wmz odradicu konverziju u wme i pokusati na taj nacin...

astra8 kaže:
Posto i dalje ne radi povlacenje WMZ na bank wire, jel probao neko da odradi WME varijantu?
Vidim da je tu posrednik neki PAYMASTER a ne NORTHFORCE kao dosad. Proslo mi je sve do trenutka kada mi je trazio slaganje sa uslovima usluge gde sam odustao jer nemam WME u walletu.
Elem, ja cu cekati do petka, pa ako i dalje ne radi wmz odradicu konverziju u wme i pokusati na taj nacin...

Po meni nema potrebe za tim,kad si cekao do sad i kad ces da cekas do petka,cekaj do kraja :D Svi cekamo,tako da to moraju da rese uskoro,ove nedelje,nadam se... :)

Ja sam u četvrtak konvertovao WMZ u WME, tu uzimaju samo 1$, i posle odradio bank wire za WME.
Ista je procedura kao za wmz, samo je novi posrednik - paymaster.
Nadam se da će pare stići u intezu sledeće nedelje, pa javljam i ovde...

@astra8 Javi ovde koliko je banka uzela , ja sam prosle nedelje podizao u piraeus i webmoney je uzeo 22€ za transfer i banka jos 10€ sto mislim da je previse.

iboki kaže:
@astra8 Javi ovde koliko je banka uzela , ja sam prosle nedelje podizao u piraeus i webmoney je uzeo 22€ za transfer i banka jos 10€ sto mislim da je previse.

Isto i meni. Zato vise ne podizem preko webmoneya......ima boljih solucija ;)

astra8 kaže:
Ja sam u četvrtak konvertovao WMZ u WME, tu uzimaju samo 1$, i posle odradio bank wire za WME.
Ista je procedura kao za wmz, samo je novi posrednik - paymaster.
Nadam se da će pare stići u intezu sledeće nedelje, pa javljam i ovde...

Kako konvertovat wmz u wme ?

Ja sam preko ovog linka prebacio dolare u evre https://light.webmoney.ru/v3#/v3/Exchange , meni je pisalo da moram preko Light Webmoney-a da napravim WME Purse, pa sam preko light webmoney-a i konvertovao.
Nego, astra, posto sam morao opet da popunjavam one podatke o bankovnom racunu i posto je isplata poslata na verifikaciju, hoce li me oni ponovo zvati da potvrdim podatke kao sto su kad sam prvi put povlacio dolare ?

Ne znam zbog čega se zezate preko računa jer porezna vam može bilo kad pregledati račune i tražiti da platite porez za sav novac koji ste primili. Uzmete payoneer, lova je na računu za 15 min od trenutka isplate, a rizik je sveden na minimum.

PS - ovim postom ne ukazujem da porez ne treba platiti, to je naša moralna i zakonska obaveza :drinking

Heh, moraću napraviti onda payoneer karticu.

Ne zove webmoney ponovo, verifikaciju rade za 15-ak minuta, valjda samo proveravaju da li je isto ime vlasnik računa u domaćoj banci sa onim što oni imaju.
Inače, stigla mi juče poruka iz inteze da imam devizni priliv, pa pošto je novi posrednik da dođem da dam izjavu itd...

Što će reći WME povlačenje radi.

djetlic kaže:
Ne znam zbog čega se zezate preko računa jer porezna vam može bilo kad pregledati račune i tražiti da platite porez za sav novac koji ste primili. Uzmete payoneer, lova je na računu za 15 min od trenutka isplate, a rizik je sveden na minimum.

PS - ovim postom ne ukazujem da porez ne treba platiti, to je naša moralna i zakonska obaveza :drinking

Djetlic.......meni tek sad nije nista jasno...............kako moze sa WM da se prebaci na payoneer?

Evo ga,konacno proradio WMZ ,sad samo jos da vidimo koliko ce im trebati da posalju taj novac haha :D

Gilez96 kaže:
Evo ga,konacno proradio WMZ ,sad samo jos da vidimo koliko ce im trebati da posalju taj novac haha :D

Meni jos pise "Service for users of is not available."

I kod mene ne funkcionise ili sam ja zaboravio kako se podize novac.Stalno menjaju izgled i ja vise ne mogu da se snadjem.Ajde ako nekome podje za rukom neka javi pa da ga priupitam za proceduru ako se ne snadjem.
Ipak ne radi a za snalazenje prilikom podizanja imate uputstvo u ovoj temi strana 12 post od Alexandr92.
P.S Bule nemoj da brines bice to sve OK.

Evo citam neke postove na drugom sajtu i kazu da se placa odrzavanje payoneer racuna i aktivacija kartice ? Jel neko uspeo da napravi payoneer nalog preko quizgroupa ? Vidim da nude neki bonus 50$ pa bi bilo lepo da se to iskoristi, medjutim pravi mi problem kada idem da izaberem nacin placanja i stavim devizni racun,tamo nema Srbije, a ispod ima i opcija MasterCard,ja tu karticu nemam,imam samo VISA Electron i to u Inteza banci. Da li moze visa electron da se poveze ili bas mora MasterCard ?

djetlic: Koja je najbolja opcija da se uradi, preko deviznog ili preko MasterCard,ovo te pitam zbog poreza konkretno ?

Placas slanje kartice i mjesecno odrzavanje, ali kad nemaš novaca na payoneeru, racun neide u minus nego ne placas nista za taj mjesec/mjesece.

Svejedno ti je dali ide preko deviznog ili bilo koje kartice dok got je ta kartica izdana od strane neke banke iz tvoje drzave. Zato i je payoneer najbolja opcija jer nema nikakve veze i nije ni na koji nacin povezan sa nasim bankarskim sustavom.

Payoneer FAQ
https://cards.wmtransfer.com/en/products/faq/payoneer

Payoner fees:
https://cards.wmtransfer.com/en/products/tariff/payoneer

Back
Na vrh