• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Ne praviš ti Payoneer preko Quizgroupa, nego lepo na sajtu payoneer napraviš akaunt, povežeš ga sa quizgroup-om i to je to.Sačekaš desetak dana da ti stigne payoneer kartica na adresu. Odabereš koji ćeš pin koristiti za karticu i lova ti stigne za 15 minuta i podigneš je na bilo kom bankomatu.

Nikola00 kaže:
Ne praviš ti Payoneer preko Quizgroupa, nego lepo na sajtu payoneer napraviš akaunt, povežeš ga sa quizgroup-om i to je to.Sačekaš desetak dana da ti stigne payoneer kartica na adresu. Odabereš koji ćeš pin koristiti za karticu i lova ti stigne za 15 minuta i podigneš je na bilo kom bankomatu.

Pa na QuizGroupu ima fora da se otvori Payoneer preko njih, i dobija se bonus 50$,zbog toga ocu da otvorim preko njih,vise mi se isplati. Da li novac moze da se podize samo na bankomatima ili moze i u banci ?

Samo bankomat ili možeš platiti direktno u trgovini, benzinskoj i na ostalim mjestima koja primaju mastercard.

Ok,a znaci ne povezuje se nikakva kartica iz banke,nista? Dobija se posebna payoneer kartica i onda se s njom radi ?

Gilez96 kaže:
Ok,a znaci ne povezuje se nikakva kartica iz banke,nista? Dobija se posebna payoneer kartica i onda se s njom radi ?

Je li ovo opet ne radi wmz ?

Kako bre,meni je radilo pre neki dan, napravio sam transakciju u sredu,ocekujem novac sledece nedelje. Dvojici drugara je isto radilo,u sredu. Nemoguce da opet ne radi.

Gilez96 kaže:
Kako bre,meni je radilo pre neki dan, napravio sam transakciju u sredu,ocekujem novac sledece nedelje. Dvojici drugara je isto radilo,u sredu. Nemoguce da opet ne radi.

Kad odem Create Payment izade mi ova poruka "Service for users of is not available."

shineh kaže:
Gilez96 kaže:

Kad odem Create Payment izade mi ova poruka "Service for users of is not available."

Au,kakve budale ja ne verujem. Ma necu vise da se cimam s njima,uzecu onu Payoneer karticu i cao. Odma legnu pare i plus dosta manja provizija.

Gilez96 kaže:
shineh kaže:

Au,kakve budale ja ne verujem. Ma necu vise da se cimam s njima,uzecu onu Payoneer karticu i cao. Odma legnu pare i plus dosta manja provizija.

Aj valjda ce da poprave ovaj wmz uskoro, bar se nadam!

Konvertuj novac iz dolara u evre na webmoney-u i povuci ih tako, meni su tako legle za 2 dana.

Nikola00 kaže:
Konvertuj novac iz dolara u evre na webmoney-u i povuci ih tako, meni su tako legle za 2 dana.

To ti je najbolja solucija,nego da cekas za dzabe.

Kada udjem u limits u WMZ Pursu pise mi monthly 3000wmz da li je to limit koji mogu primiti za 1 mesec ?

Nikola00 kaže:
Uz Nikolinu pomoc odradio ovo i lova legla za dva dana.Doduse treba ponovo potpisati izjavu ali funkcionise.
Hvala Nikola00 :drinking

Maxxxer kaže:
Nikola00 kaže:
Uz Nikolinu pomoc odradio ovo i lova legla za dva dana.Doduse treba ponovo potpisati izjavu ali funkcionise.
Hvala Nikola00 :drinking

Kakvu izjavu ?

Meni svaki mesec traze, smucilo mi se vise ko da salju pare iz zatvora -_-

Nisam siguran, ali mislim da možeš da im tražiš da potpišeš da će ti i u buduće stizati novac na račun, da te ne bi cimali tako svaki put.

Nikola00 kaže:
Nisam siguran, ali mislim da možeš da im tražiš da potpišeš da će ti i u buduće stizati novac na račun, da te ne bi cimali tako svaki put.

Pa ja sam mislio da ce mi oni to reci, medjutim jok. Svakog meseca kad legnu pare zovu me na mobilni i jave mi da treba da dodjem da potpisem izjavu. Ne znam sta je u pitanju, da li zenska koja me stalno zivka da mi javi ili nesto drugo :D :D

Izgleda da si joj se dopao posto na izjavi postoji veliki pravougaonik iznad koga pise hocete li ponovo primati novac od ove firme i ti tu upises DA ili NE.

Back
Na vrh