• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Da zaboravio sam da ti kazem, kada budes napravio WM i kada ti bude uplacen novac, i kada budes zatrazio isplatu,tj. kreirao transakciju,sutra dan ili u toku dana ce te zvati neka Ruskinja na taj broj koji si ostavio na WMu, da te pita da potvrdis podatke samo ...I to je to, posle te vise ne zovu. Samo prvi put. To je po meni ok skroz, zbog potvrde,da potvrdis da si to ti.

Gilez96 kaže:
Delko33 kaže:
Pozdrav drugari...
Clan sam MCN-a QUIZGROUP-e i nedavno su ukinuli placanje preko paypala, takoder ne mogu mi uplatit u banku u Hrvatskoj, ostaje mogucnost WEBMONEY ... Jeli tko koristio ovaj site https://www.payexchanger.com/exchange.php (takoder ima i drugih slicnih stranica... ) gdje se moze razmjeniti webmoney u palypal uz proviziju i da se onda prebaci preko paypala na banku.
Ovo je mogucnost jer koliko vidim citajuci forum da treba 10000 stvari rijesiti da bi webmoney poslao novce na banku a nisam jos vidio jel su nekome slali u HR.

Jeli potrebno dodati visa karticu na webmoney da se ta transakcija na paypal obavi?....

Hvala na odgovorima.

Dobro pitanje. Gledaj , ne treba hiljadu stvari za web money vec samo nekoliko haha :') Napravi WebMoney,posalji im sliku pasosa i to je to. Pre nekoliko dana sam napravio novi WebMoney zbog toga sto ovi retardi iz QuizGroupa nisu hteli da mi prebace pare na drugi WebMoney,taj glavni. I QG mi uplatio pare u ponedeljak odma i evo sad sam poslao u banci, sa WebMoneya na Bank Transfer i cekam da mi legnu,valjda ce do kraja nedelje. Trebalo bi,2-3-4 dana ,tako je uvek. Najbolja ti je to solucija,jer veruj mi kada budes konvertovao to ima da ti skine dosta taj sajt, i plus posle sto ces morati da sa paypala saljes u banku i tako svaki put. Otvori WM, posalji im sliku pasosa i to ti je to. I za ubuduce koristis taj WMZ stalno i tu ti uvek uplacuju pare i nemas problema. Moje misljenje :)

A da li treba da se poveze kartica da bi mogli da posalju pare ?

Povukao sam novac prvi put preko webmoneya i to putem bank wire. Od prve vrednosti koju sam napisao da zelim da povucem, na kraju sam u banci podigao oko 35 dolara manju.

Prvo webmoney mi je uzeo negde 13 dolara, a potom i Kom. banka oko 22 dolara. Tako da nisam siguran da cu vise ovako podizati novac.

Medjutim slucajno sam se danas setio da imam poklon visa karticu koju sam uzeo odavno. Ako neko zna da li moze da se ta kartica poveze sa webmoneya i da se preko nje podize novac u Srbiji i da li se isplati ako je moguce?

Znam da preko banke Inteze kada ti uplate novac,ovi iz WMa, legne ti 4-5$ manje , uvek je tako. Meni to ne smeta uopste. Ne treba da se poveze kartica, povezes samo devizni i to ti je to. Imas ceo tutorijal kako to da uradis,ovde na ovoj temi valjda...

Gilez96 kaže:
Znam da preko banke Inteze kada ti uplate novac,ovi iz WMa, legne ti 4-5$ manje , uvek je tako. Meni to ne smeta uopste. Ne treba da se poveze kartica, povezes samo devizni i to ti je to. Imas ceo tutorijal kako to da uradis,ovde na ovoj temi valjda...

Aha to znaci da moze preko poklon visa kartice ali moram da imam u istoj odnosno erste banci i devizni racun? Ako sam dobro shvatio...

Mozes isplatiti na karticu ili devizni, ali ne znam dali funkcionira preko poklon kartica. Ako isplacujes na karticu, nema potrebe za deviznim. Mada, ako mene pitate, payoneer je najbolja opcija. Lova je za 15 min nakon isplate dostupna za podizanje na bankomatu i sigurni ste da, bar za sada, nitko nece pitati za novac, bez obzira o kojoj sumi se radi.

Sta je trebalo za dodavanje payoneer kartice,da li isto ide ceremonija: telefonski poziv,slikanje pasosa ili licne karte...prijatelj je uradio sve te rituale za bankovni racun da li sad ako bi dodavao payoneer karticu moraju opet ti rituali.

shineh kaže:
Nemoguce da ti je banka toliko uzela jbt ili bas jeste?

Precizno cu.

Imao sam na racunu 154. Zatrazio isplatu, skinulo mi 10 dolara i onaj procenat i na webmoneyu mi pise poslato mi je 141 dolar. Posle nekoliko dana stize mi poruka na mobilni iz banke priliv sredstava u vrednosti od 121 dolar. Popunim formular, sledeci dan dodjem da podignem, saldo mi je 119 dolara.

Tako je sve izgledalo :D :D

sunbeach kaže:
Sta je trebalo za dodavanje payoneer kartice,da li isto ide ceremonija: telefonski poziv,slikanje pasosa ili licne karte...prijatelj je uradio sve te rituale za bankovni racun da li sad ako bi dodavao payoneer karticu moraju opet ti rituali.

Ne, ja sam to sve obavio, ali ne za dodavanje kartice, nego za povecanje limita. Zatrazis karticu, kad stigne, aktiviras ju, sam izaberes pin i to je to.

Gilez96 kaže:

Da li je bolje da se prebajucu pare preko kartice ili preko deviznog ili je isti vrag.?

Poslao sam pare sa WebMoneya u Intezu,jos u uotrak,medjutim jos uvek nisu legle, juce sam otvorio Inteza Online nalog, i popunio sve,i evo pratim,nema nista. Jos uvek nije leglo. Da li u Inteza Online treba da pise stanje za devizni racun ili ne? Meni se tamo nalazi Visa Electron Kartica koja je spojena sa tim deviznim,samo to. Ne pokazuje mi posebno stanje za devizni racun, da li je to normalno ili treba posebno da pise stanje za devizni,a posebno za visa electron?

Da li moram da imam novac na WMZ racunu da bi narucio payoneer karticu ili mogu da mi skinu od sledece uplate na WM?

Gilez96 kaže:
Poslao sam pare sa WebMoneya u Intezu,jos u uotrak,medjutim jos uvek nisu legle, juce sam otvorio Inteza Online nalog, i popunio sve,i evo pratim,nema nista. Jos uvek nije leglo. Da li u Inteza Online treba da pise stanje za devizni racun ili ne? Meni se tamo nalazi Visa Electron Kartica koja je spojena sa tim deviznim,samo to. Ne pokazuje mi posebno stanje za devizni racun, da li je to normalno ili treba posebno da pise stanje za devizni,a posebno za visa electron?

Nisu ni prijatelju legle pare sa webmoney.

Za isplatu na karticu i devizni treba 3-7 radnih dana, tako da nemojte panicariti, doci ce.

Gilez96 kaže:

Ja sam u Intesi i sve je to normalno. Koristio sam WM pre dve, tri godine, ali na nacin da sam samo dodao karticu i tako povukao bar jedno 30 puta, bez provizije, znaci ako sam povukao 100$, toliko mi je i leglo na racun, karticu. Kao sad sa Paypal-om. Pare su legale uvek cetvrti radni dan od dana povlacenja, uvek posle 18h iz nekog razloga. Ako si povukao pare na racun, a ne na karticu, ocekuj da ce te zvati iz banke da potpises izjavu, jer prvi put dobijas uplatu od WM na racun. Meni npr. za uplate na karticu nije trebala nikakva izjava.

Narucio sam ovu wm payoneer karticu i stiglo mi sad opet da uploadujem sliku dokumenta i ako sam pre to vec uradio. I sad uploadujem sliku kliknem finish izadje mi ovo http://prntscr.com/8ychsq sad ne znam dal im je poslata slika ili nije

Meni jos uvek nisu legle pare od WebMoneya, ne razumem ? Poslali su jos u utorak,prosli. Obicno legnu za 2-3 dana. Ne kapiram stvarno, da li moram da odem do banke pa da oni tamo provere ili da potpisem izjavu prvo,posto prvi put dizem sa ovog novog racuna. Ako bi trebao izjavu da potpisem,zasto me oni nisu obavestili,ne kapiram stvarno o cemu se tu radi ...

Gilez96 kaže:
Meni jos uvek nisu legle pare od WebMoneya, ne razumem ? Poslali su jos u utorak,prosli. Obicno legnu za 2-3 dana. Ne kapiram stvarno, da li moram da odem do banke pa da oni tamo provere ili da potpisem izjavu prvo,posto prvi put dizem sa ovog novog racuna. Ako bi trebao izjavu da potpisem,zasto me oni nisu obavestili,ne kapiram stvarno o cemu se tu radi ...

Javice ti oni ali posle nekog vremena, ne bas kad ti legnu pare. Nazovi ih na call centar i das podatke, objasnis im o cemu se radi i oni ce proveriti. U utorak su poslali, racunas sreda, cetvrtak, petak, ponedeljak posle 18h, ali posto ti je prva uplata od nekog treba izjavu da das, potpises.

Jos jednom da pitam oko visa poklon kartice Erste banke, bio sam juce i dobio informaciju da se sa tom karticom moze podizati novac i uplacivati i rekli su mi to za paypal.

E sada da li to moze i preko webmoneya da se poveze ako neko zna?

Znacio bi mi odgovor. Hvala

Back
Na vrh