Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sale Rankovic kaže:Pozdrav, kupujem web money valutu. Kolicina nije bitna. Iz Beograda sam, mozemo da se nadjemo i u gradu a takodje dolazi u obzir i uplata na ziro racun, postnet itd.
Kontakt telefon 064 48 98 999 (viber & whatsapp)
pozdrav
Da napisem kolegama koji nisu uspeli ili ne znaju na koji nacin da povuku novac sa Web Money/a...sunbeach kaže:
shineh kaže:Kako da se poveze kartica sa webmoney imam visu electron ali ne znam kako da je povezem , previse komplicirano? Hvala puno svima koji pomognu.
sunbeach kaže:Samo da javim da za verifikaciju ne mora pasos nego moze i licna karta,tako su odgovorili iz podrske.
shineh kaže:Kako da se poveze kartica sa webmoney imam visu electron ali ne znam kako da je povezem , previse komplicirano? Hvala puno svima koji pomognu.
Verujem da ti je komplikovano,jer ja koji godinama radim preko interneta,zbunio sam se i pitao ovde sta treba,tako da kada verifikuju prijatelju nalog i kada sve poveze,objasnicu sve kako i sta treba jer znam kako je nama bilo kada nismo znali.
Ne moze nista za dab, dobices obavestenje na emailshineh kaže:sunbeach kaže:Samo da javim da za verifikaciju ne mora pasos nego moze i licna karta,tako su odgovorili iz podrske.
Verujem da ti je komplikovano,jer ja koji godinama radim preko interneta,zbunio sam se i pitao ovde sta treba,tako da kada verifikuju prijatelju nalog i kada sve poveze,objasnicu sve kako i sta treba jer znam kako je nama bilo kada nismo znali.
Kako znati da je acc verifikovan poslao sam pasos i nista.
shineh kaže:sunbeach kaže:Samo da javim da za verifikaciju ne mora pasos nego moze i licna karta,tako su odgovorili iz podrske.
Kako znati da je acc verifikovan poslao sam pasos i nista.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke