• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Pa nije mi stigo sms i kad kliknem da mi opet posalje pise da ja njima posaljem neki kod na taj i taj broj

Da li bi mogao da povežem karticu koja ne bi glasala na moje ime već na nekog drugog ?

Ne mozes uopste da povezes karticu koja nije izdata u Rusiji ili nekoj od okolni zemalja koje su podrzane. Ja sam pre par dana muke zive imao, i na kraju sam morao da koristim usluge menjaca.

MOCY kaže:
Pa nije mi stigo sms i kad kliknem da mi opet posalje pise da ja njima posaljem neki kod na taj i taj broj
Moras da se potrudis.
Pisi vise puta njihovoj podrsci,dok se ne "razbude".

Sale Rankovic kaže:
Pozdrav, kupujem web money valutu. Kolicina nije bitna. Iz Beograda sam, mozemo da se nadjemo i u gradu a takodje dolazi u obzir i uplata na ziro racun, postnet itd.

Kontakt telefon 064 48 98 999 (viber & whatsapp)

pozdrav

Admin je zabranio bilo koje novcane razmene.

"You cannot attach a card because you do not have a purse of the correct type for this action."

Dozvoljava mi da dodam karticu samo na WMR purse (rublja), jel tako treba ili?

Da li je potrebno verifikovati onu adresu na profilu?

Tako i kod mene moze samo WMR da se izabere http://i.imgur.com/aTVXDER.png mozda mora da se prebaci iz wmz u wmr pa se tako dize ne znam neka kaze neko ko je radio vec.

Ja jos nisam nista povlacio tek sam poceo da koristim webmoney, zanima me koju karticu je najbolje izvaditi za webmoney i preko koje banke? Hvala

Kod prijatelja kada klikne na Link to a bank card:

izadje ovo obavestenje:

Kada se klikne OK bude ova opcija:

Trebala bi pomoc oko toga sta kada na wmz purses ima uplata i kako i sta dalje raditi.

Da li treba praviti taj neki novi purse ili se ovde doda opcija za isplatu?

Jednostavno , sa ove poslednje slike, ides na ,,Bank Wire'' i sledis dalje korake, izaberes tamo ,,create'' cini mi se ,da kreiras transakciju ili tako nesto. Trazice ti sve podatke itd...Samo popunjavas i pazis da ne pogresis. Ako nesto ne moze, onda ti verovatno nije verifikovan pasos ili tako nesto. Obrati se supportu, odgovaraju korektno. Nekad se desi da zabaguje nesto, pa moras preko supporta...

sunbeach kaže:
Kod prijatelja kada klikne na Link to a bank card:

izadje ovo obavestenje:

Kada se klikne OK bude ova opcija:

Trebala bi pomoc oko toga sta kada na wmz purses ima uplata i kako i sta dalje raditi.

Da li treba praviti taj neki novi purse ili se ovde doda opcija za isplatu?

Da napisem kolegama koji nisu uspeli ili ne znaju na koji nacin da povuku novac sa Web Money/a...
Na prvoj slici imate taj kod ispod koji saljete QG ili nekom drugom da vam u vas wallet posalje novac http://prntscr.com/8tlb34
Takodje i slika 3 sto je "sunbeach" postavio morate prihvatiti njihove uslove i kreirati i wallet u rubljama WMR njega necete korisiti vec prilikom koriscenja WM stiklirate WMZ (wallet u $).
Potrebno je da im posaljete kopiju svog pasosa ja sam to uradio tako sto sam ga uslikao telefonom i poslao i bilo je sve gotovo za neka 3 dana.
Prilikom povlacenja novca "withdraw founds" potrebno je uraditi sledece korake:
oznacite vas WMZ wallet tako sto ce te kliknuti na njega potom u donjem desnom uglu kliknuti na 3 tackice - http://prntscr.com/8tlcm7
i potom withdraw funds.
Dalji korak je http://prntscr.com/8tld1c
Zatim kliknete na How to Withdraw - http://prntscr.com/8tldf7
Onda kliknete u donjem levom uglu dugme "Create" - http://prntscr.com/8tldzf
ili idete na dugme iznad history ako ste povlacili vec novac vasi podaci su sacuvani i samo oznacite vas racun.
Zatim popunite vase bankovne podatke i to je to .
Nadam se da ce ovaj post biti barem od male pomoci nekome ;)

Ovaj webmoney je malo komplikovaniji jer se menja izgled sajta pa se i pomocu guglovanja tesko snaci a jos plus sto treba pasos kao da su oni zaradili te pare a ne ljudi koji su ih zaradili...neko zaradi 20e i mora da vadi pasos koji ispadne skuplji..ali tako je kako je..

Skoro je sve objasnjeno za narednih nekoliko meseci kada opet budu menjali..

Ovo je za pocetnike,one koji su prvi put ukucali webmoney - www.wmtransfer.com:
Ukucajte vas broj mobilnog,kada posalju sms poruku to je besplatno i onda pratite upustva na njihovm sajtu i upisujete kodove sa poruke..

Neko je negde pisao da se moze sa neverifikovanim webmoney kupovati ili placati online pa ako moze i to objasnjenje.

Ljudi imam jedno pitanje oko povlacenja novca preko bank wire i to komercijalne.

Sve ukucam lepo i jedini je problem swift. Meni se swift sastoji od 8 slova medjutim na webmoneyu za Komercijalnu nudi samo sa 11 i ima 100 nacina.

Pa ne znam da li nesto utice ukoliko stavim taj od 11?

Kako da se poveze kartica sa webmoney imam visu electron ali ne znam kako da je povezem , previse komplicirano? Hvala puno svima koji pomognu.

Samo da javim da za verifikaciju ne mora pasos nego moze i licna karta,tako su odgovorili iz podrske.

shineh kaže:
Kako da se poveze kartica sa webmoney imam visu electron ali ne znam kako da je povezem , previse komplicirano? Hvala puno svima koji pomognu.

Verujem da ti je komplikovano,jer ja koji godinama radim preko interneta,zbunio sam se i pitao ovde sta treba,tako da kada verifikuju prijatelju nalog i kada sve poveze,objasnicu sve kako i sta treba jer znam kako je nama bilo kada nismo znali.

sunbeach kaže:
Samo da javim da za verifikaciju ne mora pasos nego moze i licna karta,tako su odgovorili iz podrske.

shineh kaže:

Verujem da ti je komplikovano,jer ja koji godinama radim preko interneta,zbunio sam se i pitao ovde sta treba,tako da kada verifikuju prijatelju nalog i kada sve poveze,objasnicu sve kako i sta treba jer znam kako je nama bilo kada nismo znali.

Kako znati da je acc verifikovan poslao sam pasos i nista.

shineh kaže:
sunbeach kaže:

Ne moze nista za dab, dobices obavestenje na email :)
I ja sam cekao dok su mi sve to odradili, nmz to odmah nisi im ti jedini korisnik ;)

shineh kaže:
sunbeach kaže:

Prijatelj juce poslao licnu,danas mu stigao odgovor na mail da je verifikovano,tebi cim imas pristup da upises te podatke od kartice onda ti je mozda i verifikovano jer kod prijatelja nije bilo moguce pristupiti bez verifikacije.
Povukao je uplatu na devizni racun i sad ceka da se to odobri.

Webmoney nije bas jeftino kada se prebacuje na banku.Najbolje vam je da stedite taj novac i da ulazete u ajteme i igre na steam.I zatim kupujete igre na popustima preko ru stora i preprodajete i profitiracete tako sigurno 30 %
Ja sam isto razmisljao kako to da prebacim i onda sam resio da webmoney novac ulazem u steam inventar.

Back
Na vrh