• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

zekans84 kaže:
Gilez96 kaže:
Meni jos uvek nisu legle pare od WebMoneya, ne razumem ? Poslali su jos u utorak,prosli. Obicno legnu za 2-3 dana. Ne kapiram stvarno, da li moram da odem do banke pa da oni tamo provere ili da potpisem izjavu prvo,posto prvi put dizem sa ovog novog racuna. Ako bi trebao izjavu da potpisem,zasto me oni nisu obavestili,ne kapiram stvarno o cemu se tu radi ...

Javice ti oni ali posle nekog vremena, ne bas kad ti legnu pare. Nazovi ih na call centar i das podatke, objasnis im o cemu se radi i oni ce proveriti. U utorak su poslali, racunas sreda, cetvrtak, petak, ponedeljak posle 18h, ali posto ti je prva uplata od nekog treba izjavu da das, potpises.

Pozvacu ih sutra, a da li treba da mi pokazuje na Inteza Online da su mi legle ? Meni se tu ne pokazuju uopste. Ili treba prvo da potpisem izjavu pa tek onda da mi pise na Inteza Online da su legle ?

Gilez96 kaže:
zekans84 kaže:
Javice ti oni ali posle nekog vremena, ne bas kad ti legnu pare. Nazovi ih na call centar i das podatke, objasnis im o cemu se radi i oni ce proveriti. U utorak su poslali, racunas sreda, cetvrtak, petak, ponedeljak posle 18h, ali posto ti je prva uplata od nekog treba izjavu da das, potpises.

Pozvacu ih sutra, a da li treba da mi pokazuje na Inteza Online da su mi legle ? Meni se tu ne pokazuju uopste. Ili treba prvo da potpisem izjavu pa tek onda da mi pise na Inteza Online da su legle ?

Ja sam jucer poslao pare na devizni no nisu me zvali a pare jos stoje na wm sta da radim?

Danas je legla isplata od webmoney,webmoney je u startu uzeo 18$ negde je isparilo jos 4$ plus dizanje kesa kod rajfajzen uz proviziju od 1%

Ja sam poslao 345 na račun, webmoney skinuo 20 dolara u startu, a Hypo Alpe Adria još 25 dolara.Strašno...

Nikola00 kaže:
Ja sam poslao 345 na račun, webmoney skinuo 20 dolara u startu, a Hypo Alpe Adria još 25 dolara.Strašno...
Hmm to je bas mnogo.
Sto ne ides preko Inteze?

Prvi put sam dobijao isplatu preko Webmoney-a, pa sam isao preko Hypo Alpe sada, moracu da vidim za sledecu isplatu da promenim.

sunbeach kaže:
Danas je legla isplata od webmoney,webmoney je u startu uzeo 18$ negde je isparilo jos 4$ plus dizanje kesa kod rajfajzen uz proviziju od 1%

Ja sam poslao pare da devizni 5.11.2015 i danas otisao u banku i nema para, sta sada da radim ?

shineh kaže:
sunbeach kaže:

Ja sam poslao pare da devizni 5.11.2015 i danas otisao u banku i nema para, sta sada da radim ?

Pozdrav ekipa, jel trebam uplaodat putovnicu da bi mi quizgroup uplatili na WEBMONEY... Znam kad isplacujem na banku da trebam i poslati putovnicu ali mi je sada bitno jel potrebano da web money ima putovnicu kad QUIZGROUP-a salje pare webmoneyu ili samo je potrebno otvoriti account tamo...

Hvala na odgovorima!

Imam jedan problem oko link to bank card. Dozvoljava mi attach to purse samo na WMR, ali ja tu nemam nista novca sve mi ide preko WMZ.

MOCY kaže:
Imas 3 strane unazad sve objasnjeno

Poslao sam pare 5.11.2015 na banku na devizni racun I danas dobio ovu poruku " Dear client,

Due to technical difficulties the processing of fund withdrawals to bank accounts has been temporarily suspended. Your funds will be returned to your purse in 1-2 days.

We will notify you upon the reactivation of the service in the near future.

Regards, Support" --------- Sta sad da radim vratili su mi pare.

Sta je ovo sa WebMoneyom? Ne moze da se posalje novac preko bank transfera, pise ,, Service for users of is not available. '' Jel ima jos neko ovaj problem ? Meni na oba WebMoneya isto pise kad idem da isplatim ???

I kod mene isti problem, jel se zna kad ce da omoguce ponovo ?

Edit:
Probajte da li mozete da uradite withdraw preko WME-purse na bank account?

Nikola00 kaže:
Pa nisam, meni je isplata stigla u dolarima.

I meni isto, kontaktirajte support, ja sam im poslao nekoliko mejlova,pa ce da vidimo.

Gilez96 kaže:
Nikola00 kaže:
Pa nisam, meni je isplata stigla u dolarima.

I meni isto, kontaktirajte support, ja sam im poslao nekoliko mejlova,pa ce da vidimo.

Meni su odgovorili i rekli da ce biti moguca isplata u wmz za 10-12 dana.

Meni samo odgovorili da ce isplata biti moguca uskoro...
Valjda je to manje od tih 10-12 dana...

Meni su odgovorili da je suspendovan bank transfer zbog tehnickih problema i da ce ta opcija uskoro biti omogucena. Nisu mi napisali za koliko dana.

Back
Na vrh