• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Nikolasi1 kaže:
Webmoney nije bas jeftino kada se prebacuje na banku.Najbolje vam je da stedite taj novac i da ulazete u ajteme i igre na steam.I zatim kupujete igre na popustima preko ru stora i preprodajete i profitiracete tako sigurno 30 %
Ja sam isto razmisljao kako to da prebacim i onda sam resio da webmoney novac ulazem u steam inventar.

Uzima li vise od paypala ili su tu negdje isti?

shineh kaže:
Nikolasi1 kaže:
Webmoney nije bas jeftino kada se prebacuje na banku.Najbolje vam je da stedite taj novac i da ulazete u ajteme i igre na steam.I zatim kupujete igre na popustima preko ru stora i preprodajete i profitiracete tako sigurno 30 %
Ja sam isto razmisljao kako to da prebacim i onda sam resio da webmoney novac ulazem u steam inventar.

Dobio isplatu 297$ od QG a toliko sam imao i na racunu kada je povuceno u banku imao sam 279$, ali ista ta uplata da mi je lehgla na paypal izgubio bih nekih 12$ i 5$ dok povucem dodje mi na isto.

Aleksandar92 kaže:
shineh kaže:
Dobio isplatu 297$ od QG a toliko sam imao i na racunu kada je povuceno u banku imao sam 279$, ali ista ta uplata da mi je lehgla na paypal izgubio bih nekih 12$ i 5$ dok povucem dodje mi na isto.

I ja sam partner sa QG i poslali su mi 220 dolara i ja sam bindovao karticu i skinuli 18 dolara sad cekam odgovor od wm. Da li je problem ako wmid glasi na mene a kartica na oca ?

Kada smo kod prijatelja ukucavali podatke od banke,non stop je pisalo da mora biti isto ime od naloga banke i wmid ime.

sunbeach kaže:
Kada smo kod prijatelja ukucavali podatke od banke,non stop je pisalo da mora biti isto ime od naloga banke i wmid ime.

Sta da radim sad ne moze da se promjeni ime......

sunbeach kaže:
Pitaj podrsku,ali na ruskom pitaj jer onda brze odgovore.

Ja sam bindovao karticu i oni mi skinuli 18 za aktivaciju i nema odgovara od njih a kad dodam karticu mogu samo da izaberem rublju kao purse ali izbacuje error kaže nešto 3D secure. Imam visa electron karticu pisao sam supportu ali ne odgovaraju ne znam sta da radim kako da prebacim pare

shineh kaže:
sunbeach kaže:
Pitaj podrsku,ali na ruskom pitaj jer onda brze odgovore.

Ja sam bindovao karticu i oni mi skinuli 18 za aktivaciju i nema odgovara od njih a kad dodam karticu mogu samo da izaberem rublju kao purse ali izbacuje error kaže nešto 3D secure. Imam visa electron karticu pisao sam supportu ali ne odgovaraju ne znam sta da radim kako da prebacim pare
Vrati se procitaj moj post gore. Napisao sam da mi moramo raditi bank wire, jer mozes dodati visa carticu ali ako je ruska banka u pitanju tj valjda samo ruski drzavljani ;)
Ja povukao na banku i sve regularno proslo bez problema.

Koliko si čekao na isplatu i jesu li ti tražili kakvu izjavu da potpisuješ u banci ?

Aleksandar92 kaže:
shineh kaže:
Vrati se procitaj moj post gore. Napisao sam da mi moramo raditi bank wire, jer mozes dodati visa carticu ali ako je ruska banka u pitanju tj valjda samo ruski drzavljani ;)
Ja povukao na banku i sve regularno proslo bez problema.

Sta je bank wire i kako to treba odraditi? Ne razumijem se bas u to.

Pa slanje direktno na devizni racun, imas uputstva na ovoj temi, samo prelistaj malo.
Btw, Aleksandre, mozes da mi odgovoris na ovo pitanje ? :)

Nikola00 kaže:
Koliko si čekao na isplatu i jesu li ti tražili kakvu izjavu da potpisuješ u banci ?
Honorarno placanje i samo podigao novac sve je ok.

A koliko si čekao da ti legne novac ? Mislim od trenutka kada su ti oni poslali.

Nikola00 kaže:
A koliko si čekao da ti legne novac ? Mislim od trenutka kada su ti oni poslali.
U utorak me je ruskinja neka zvala i pitala a engleskom da joj dam svoje podatke da proveri da li su kao sto pise u pasosu adresu, ime i prezime, datum rodjenja i grad i zahvalila mi se i u petak sam podigao novac 3 dana sam cuo da treba i treci dan sam isao i bio je na racunu . Mislim da je potrebno 2/3 dana ali mozda zavisi to i od banke ne znam prvi put sam koristio ovaj nacin nisam iskusan ;)

Pozdrav drugari...
Clan sam MCN-a QUIZGROUP-e i nedavno su ukinuli placanje preko paypala, takoder ne mogu mi uplatit u banku u Hrvatskoj, ostaje mogucnost WEBMONEY ... Jeli tko koristio ovaj site https://www.payexchanger.com/exchange.php (takoder ima i drugih slicnih stranica... ) gdje se moze razmjeniti webmoney u palypal uz proviziju i da se onda prebaci preko paypala na banku.
Ovo je mogucnost jer koliko vidim citajuci forum da treba 10000 stvari rijesiti da bi webmoney poslao novce na banku a nisam jos vidio jel su nekome slali u HR.

Jeli potrebno dodati visa karticu na webmoney da se ta transakcija na paypal obavi?....

Hvala na odgovorima.

Delko33 kaže:
Pozdrav drugari...
Clan sam MCN-a QUIZGROUP-e i nedavno su ukinuli placanje preko paypala, takoder ne mogu mi uplatit u banku u Hrvatskoj, ostaje mogucnost WEBMONEY ... Jeli tko koristio ovaj site https://www.payexchanger.com/exchange.php (takoder ima i drugih slicnih stranica... ) gdje se moze razmjeniti webmoney u palypal uz proviziju i da se onda prebaci preko paypala na banku.
Ovo je mogucnost jer koliko vidim citajuci forum da treba 10000 stvari rijesiti da bi webmoney poslao novce na banku a nisam jos vidio jel su nekome slali u HR.

Jeli potrebno dodati visa karticu na webmoney da se ta transakcija na paypal obavi?....

Hvala na odgovorima.

Dobro pitanje. Gledaj , ne treba hiljadu stvari za web money vec samo nekoliko haha :') Napravi WebMoney,posalji im sliku pasosa i to je to. Pre nekoliko dana sam napravio novi WebMoney zbog toga sto ovi retardi iz QuizGroupa nisu hteli da mi prebace pare na drugi WebMoney,taj glavni. I QG mi uplatio pare u ponedeljak odma i evo sad sam poslao u banci, sa WebMoneya na Bank Transfer i cekam da mi legnu,valjda ce do kraja nedelje. Trebalo bi,2-3-4 dana ,tako je uvek. Najbolja ti je to solucija,jer veruj mi kada budes konvertovao to ima da ti skine dosta taj sajt, i plus posle sto ces morati da sa paypala saljes u banku i tako svaki put. Otvori WM, posalji im sliku pasosa i to ti je to. I za ubuduce koristis taj WMZ stalno i tu ti uvek uplacuju pare i nemas problema. Moje misljenje :)

Omg koliko problema s tom quizgroupom....

Jel to moze ikako bez slike pasosa(jer sad moram otvarati pasos samo zbog toga)?

Jel tebi quizgrupa moze direktno uplatiti na racun u banci? meni je zadnji put banka odbila uplatu jer mi quizgroup nije htio javiti bazične podatke preko maila o uplati.

Delko33 kaže:
Omg koliko problema s tom quizgroupom....

Jel to moze ikako bez slike pasosa(jer sad moram otvarati pasos samo zbog toga)?

Jel tebi quizgrupa moze direktno uplatiti na racun u banci? meni je zadnji put banka odbila uplatu jer mi quizgroup nije htio javiti bazične podatke preko maila o uplati.

Procitaj malo ovde po forumu, svako ima svoja iskustva. Bez pasosa, ne znam dal moze,neko kaze da moze. Ne znam nisam probao, uvek koristim pasos za verifikaciju.

Uslikana licna karta i uploadovana na webmoney,poziv Ruskinje na telefon bez pokazanog broja,sa pitanjima:
Ime i prezime,mesto stanovanja,godina rodjenja,ulica i broj,email adresa...mozda ce nekom drugom manje pitanja postaviti ili mozda jos pitanja...
Pita na Ruskom ili na Engleskom,posle toga odobrena isplata na racun banke i kao sto su i Gile i Aleksandar napisali evo ceka se jos a i Ruskinja je rekla da se ceka od 2-4 radna dana da bude novac prikazan na racunu banke.

Back
Na vrh