• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

sunbeach kaže:
Vidim da traze da posaljem sms na njihov strani broj,koliko li to naplacuju!?

Ma najverovatnije nije mnogo , ne znam kad mi stigne racun videcu hahahha
btw Ja sam uradio ono za passport znaci sada mogu da povezem racun u banci ili kreditnu karticu :D Sada jos da cekam isplatu 12 og od quizgroup i bice super :D

Mrxula kaže:
sunbeach kaže:
Vidim da traze da posaljem sms na njihov strani broj,koliko li to naplacuju!?

Ma najverovatnije nije mnogo , ne znam kad mi stigne racun videcu hahahha
btw Ja sam uradio ono za passport znaci sada mogu da povezem racun u banci ili kreditnu karticu :D Sada jos da cekam isplatu 12 og od quizgroup i bice super :D

Sta!? morao si da skeniras i da uploadujes pasos.Pa oni meni poslali kod.Stigao mi na broj telefona kod,nisam nista morao ja slati.
I ovo na mail:
Hello!
You have successfully registered in WebMoney Transfer System and received WebMoney ID:

WMID: ++++++++++++++

To find out more about the System, please visit:

...

Monthly card account maintenace (only charged to accounts inactive for 1 month) (€) Izgleda da se placa odrzavanje racuna.

I traze pasos: You can't proceed here

Formal passport (or above) required to use the service.

Mrxula kaže:
Hej @sunbeach izbrisi poruke ne mogu ti poslati :)

Video sam to i obrisao greskom sve poruke :busted aj na skajp.

Javicu vam kad mi QuizGroup posalje $37 :) na webmoney account
Sajt je bas extra ,samo me nekad uradi log off :p to je jedina mana
*i ruski jezik bude sa vremena na vreme

Jel ima netko problema sa payoneer karticom povezanom na WM? Od kako su blokirali login preko enuma nemogu isplatiti lovu sa payoneera, tj. ne mogu primiti poruku sa potvrdnim kodom za isplatu, piše da mob broj moba ne odgovara. Nije mi jasno, prije 2 tjedna je sve normalno radilo.

Cisto da se izjadam, gluplji, idiotskiji sajt nisam video, ovo nije humano, kao eksperiment nad ljudima, pomislio sam da je skrivena kamera. Promenim mobilni broj, verifikujem novi, traze mi i da stari opet verifikujem, odnosno poslali su na stari sifru. Od juce se vrtim na sajtu, ne verujem.

sunbeach kaže:
Tako i kod mene jos onda kada sam pisao pa sam odustao.
Upravo su mi poslali email, da ipak ne moram vise autorizovati stari broj i da je sada dovoljno da verifikujem samo novi mobilni broj.

sunbeach kaže:
AJ pa javi kako ide sa tim i da li isplacuju.

Kako mislis da li isplacuju?
Pa naravno da isplacuju, ja bar nisam cuo za ovih par godina otkako radim sa njima da neko nije isplacen...................doduse da su Rusi sve ludo napravili i iskomplikovali to je 100% tacno.

Moze li sa webmoney da se prebaci novac na skrill i da li moze da se poveze sa deviznim racunom u srbiji?

Da li neko na ovoj planeti zna kako da povučem pare sa svog WMZ purse sasajta Webmoney.
Imam uredno registrovanu BANCA INTESA VISA Electron karticu. Poslednji put kada sam povukao novac sa mog WMZ Purse bilo je 22.januara ove godine.
Danas sam ustanovio da naprosto ne znam kako to da uradim.
Dal' sam glup pa sam zaboravio kako sam to uradio tog 22.januara ili se nešto promenilo.
Naime više ne mogu da pronađem gde se to nalazi moja BANCA INTESA kartica na koju sam inače povlačio sredstva.
150211070020104938.jpg

Pojedoh se živ. Jeb*o sam im mamicu milion puta danas.
Android aplikacija je posebna stvar.
Pre 2 meseca sam telefon vratio na fabričko podešavanje, pa sam ponovo instalirao sve aplikacije među kojima i ovu njihovu WM.
Inače tom aplikacijom sam uglavnom povlačio novac na moju Banca Intesa karticu, jer mi je bilo najbrže i najjednostavnije.
Međutim posle instalacije te aplikacije zahtevali su mi broj mobilnog telefona u cilju registracije. Ja moj broj nisam menjao 13 godina i oni ga iz WM imaju u svojim podacima, tj, u profilu mog naloga. Kada unesem broj, tada dobijem obaveštenje da na taj broj nije moguće poslati SMS poruku, što je čista laž, jer su misa sajta i posle toga bezbroj puta na taj broj slali kod za verifikaciju prilikom transakcija i štatijaznam čega sve ne. Popunjavao sam broj onako kako su zahtevali 38164****** Ne može opet greška tj. ista notifikacija, onda probam sa +38164******* isti qrc, probam sa0038164******** isto. Ja više ne znam šta da radim.
Sa sajta ne mogu da povučem novac na još uvek validnu VISA karticu koju sam bindovao u maju prošle godine kod njih i verifikovao je (inače važi do maja 2016), na android apps ne mogu uopšte da se registrujem.
Pa to je da čovek iskoči iz svoje kože.
Ja ne mogu da verujem da su uspeli da naprave apsolutni šampion users unfriendly service.
Ovako nešto baš treba čovek dobro da razmisli pa da napravi ovakvo gov*o nefunkcionalnim. Njima kao da je u cilju da nemaju nijednog klijenta.
Pomagajte ako boga znate, evo već sam na ivici nervnog sloma.

SpawneR kaže:
Moze li sa webmoney da se prebaci novac na skrill i da li moze da se poveze sa deviznim racunom u srbiji?
Moze da se poveze sa karticim, ne moze da se poneze sa skrillom:

Moze da se prebaci/konvertuje na ovako nesto:
HhKLT9s.png

Uspeo sam ....morao sam im poslati scan visa kartice znaci sve da se vidi....

Nm2uyPB.jpg

Proverio sam ,nisu nista skinuli sa kartice.

Sad su mi legle pare na wme ,ali nije moguce prebaciti nazalost na visa karticu samo na mastercard,moze na banka tranfer i payoneer..da li zna neko koliku proviziju bi banka uzela?

a7KC02A.png

Izvinite sto vec cetvrti post za redom posavljam,ali ovo se zaista ne isplati nikako koristiti za povlacenje novca:

6KhN8qh.png

Sad su ponovo dozvolili da se moze novac povlaciti na karticu iz srbije,ali sobzirom kolika je provizija to se nikako ne isplati.

Manje bi excangeri uzeli kada bi zamenio za paypal ili skrill.

Ja ti ne bih uzeo nista :)

Ne bih konstantno da krsim pravila foruma, pregledaj malo neke moje poslednje postove.

Znam koristim Skrill vec 3 godina I PayPal sam poceo da koristim za povlacenje novca od kada je to omoguceno ,ali rusi ne znaju za nista osim webmoney i qiwi.

Back
Na vrh