• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Twiends

dibidus kaže:
Katastrofa, pa svaki tjedan neki novi šok!
A probat cu sada napraviti svoju skriptu za facebook ili youtube, pa postam ovdje ako uspijem nesto korisno slozit...

Ja sam odavno odustao od toga, jer pokušavaju na sve načine zagorčat život spamerima šta je i u redu, na taj način će samo najbolji opstat. Ako uspiješ nešto složit svakako objavi i ovdje, sigurno ima još neko tko koristi ovaj servis za zaradu i dobro će doć svaka pomoć :waving

dibidus kaže:
Jesam li ja lud, ili su izbrisali "websites" prozor, tj. nema vise surfanja tudim websiteovima!?

Ovo mi je definitivno najgora vijest, u ovo doba kad ni ostale vijesti nisu bas mnogo bolje...
Iskreno, duboko i ocajnicki se nadam da je ovo samo nesto privremeno, dok ne srede "ovo ili ono"..
Ako ukinu website preglede, bice Twiends jos siromasniji, za jedno 50% korisnika, a ionako ih gube...
..ne razumijem..

I kod mene je nestao prozor Websites ( prije pa minuta) , a uz sve to je gotovo nemoguće da odobre twitter account ...

Da, zbilja lose. Ionako sam primjetio da korisnici stagniraju, stavim recimo da mi lajkaju stranicu samo ljudi iz USA, i nakon 10ak dana se iscrpe svi, tj lajka mi stranicu po 5,6 dnevno sto je nista. Upropastiti ce to jer ce sve skupa postati prerigorozno i nitko to vise nece koristiti...

A ja mislio ovo samo kod mene, pomislio nema vise sajtova u ponudi e do qu...

Evo odgovora iz Twiends supporta:

"Unfortunately, Google suspended several sites yesterday, and ours has been affected too. The website side of our site, will therefore be temporarily unavailable. We will try and resolve this on Monday, when we'll be able to speak to them and find out what the issue is.

We're sorry for the disruption, and thank you for your patients."

Dakle, ako nista, postoji barem nada, da ce sve opet biti dobro...

Super, mozda ih vrate onda, inace skripta za fejs mi nikako ne radi, stalno se prekida, ne vidi lajk gumb, kako god da je modificiram,
nije to to...

dibidus kaže:
Super, mozda ih vrate onda, inace skripta za fejs mi nikako ne radi, stalno se prekida, ne vidi lajk gumb, kako god da je modificiram,
nije to to...

Zasto ne radis sa autoklikerom?

anarchox kaže:
dibidus kaže:
nije to to...

Mislis onim programom ciji je link netko tu stavio?

dibidus kaže:
anarchox kaže:
dibidus kaže:
nije to to...

Mislis onim programom ciji je link netko tu stavio?

hm, pa da...
ja sebi stavim preko pola ekrana mozillin prozor, preko druge polovice chrome,
i ulogujem se na dva twiends accounta, i naberem ukupno na oba preko 2k kredita u 1h.
Naravno, mana je sto ne moze da radi u backgroundu, ali ja ga ostavim da radim kada
krenem spavati, ili nesto nabrzinu imam da obavim, po kuci ili vani...

aha, tnx, probat cu, dosada sam radio samo sa onim makroima, koji su super funkcionirali na websites prozoru, ali za fejs su losi dosta.,..

Jel taj autokiler i dalje radi? Mislim sad posle ovih zadnjih modifikovanja na twiendsu? Ja sam pre nesto probao sa onim botom koji je neko kacio ali nije islo, isto mi nije prepoznavao "like" nego samo bzv otvarao stranice, pa sam ga izbrisao, poceo da mi koci komp.
Elem, ovo sam hteo da napisem nego videh prethodne postove pa se zaboravih :) ovo sam nasao po netu pa ako nekog zanima moze da iskoriti, ako vec nije, ako se ponavljam izvinjavam se unapred.
Twiends codovi, oko 300 kredita:
LK4W2Q
54MU1W
AX2KRZ
KE3YZ1
98HJ1A

boboca kaže:
Jel taj autokiler i dalje radi? Mislim sad posle ovih zadnjih modifikovanja na twiendsu? Ja sam pre nesto probao sa onim botom koji je neko kacio ali nije islo, isto mi nije prepoznavao "like" nego samo bzv otvarao stranice, pa sam ga izbrisao, poceo da mi koci komp.
Elem, ovo sam hteo da napisem nego videh prethodne postove pa se zaboravih :) ovo sam nasao po netu pa ako nekog zanima moze da iskoriti, ako vec nije, ako se ponavljam izvinjavam se unapred.
LK4W2Q
54MU1W
AX2KRZ
KE3YZ1
98HJ1A

Hvala ti ko bratu :drinking
Dobio sam 300 kredita, gde ovo nadje :hysterical

A koliko znam minimum je 2 kredita da se da po lajku npr, a ja cepam znas od kada po 1 kako to sada ?

rain.blader kaže:
ovaj sto oglasava ponudio je 2 kredita,1 uzima twiends a 1 ti dobijes...

A cekaj, znaci tako je i za ove vece, znaci twiends uvek uzima 1 jel tako, znaci neko da npr 5 1 uzmu lopovi :crazy_grin a 4 meni ?

boboca kaže:
LK4W2Q
54MU1W
AX2KRZ
KE3YZ1
98HJ1A

sax kaže:
rain.blader kaže:
ovaj sto oglasava ponudio je 2 kredita,1 uzima twiends a 1 ti dobijes...

A cekaj, znaci tako je i za ove vece, znaci twiends uvek uzima 1 jel tako, znaci neko da npr 5 1 uzmu lopovi :crazy_grin a 4 meni ?

Da ;)

Cisto informativno,
ako ste imali neki FB account koji je uvezan bio na twiends account koji je suspendovan,
mozete taj FB account (ako vam zafali) ponovo uvezati na neki drugi Twiends account.
To sam otkrio igrom slucaja..

Da li ima kakvih novih informacija, vraca li se ovo za websites ?

Eto, izgleda da ipak ne.. :( :( :(

Btw, koji im je vise, sta stalno mijenjaju neke pojmove, bili su credits,
pa jucer gledam sparks, sad odjednom seeds, wtf...

anarchox kaže:
Eto, izgleda da ipak ne.. :( :( :(

Btw, koji im je vise, sta stalno mijenjaju neke pojmove, bili su credits,
pa jucer gledam sparks, sad odjednom seeds, wtf...
E ovo sam i ja video i bas sam hteo isto da pitam, u cemu li je fora?

Back
Na vrh