Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IBongM kaže:Evo zainteresiran sam za ovo,iako trenutno imam 3 bloga mislim da nijedan nebi odgovarao ovoj ideji,pa se odmah bacam na nesto novo![]()
Robert Bartuš kaže:Ladno si stavio adscence![]()
Robert Bartuš kaže:Pa, meni prvenstveno smetaju likovi ovde koji su oduševljeni otkrivenjem zaradom uploadom, kao i pravljenjem bloga na blogger-u sa temom "smešni snimci".
I sad kad imaš toliko likova, dođe jedan i kaže: E, ajmo ljudi da se pomažemo i da klikamo jedni drugima sajtove da bi imali bolji rejting
Mislim, klikajte vi kolko hoćete i šta hoćete, nije u tom grmu zec, nego u tome što mi bode oči ta filozofija:
Napraviću sve za nedelju dana, i to će da mi donese zaradu veću nego prosečna zarada u državi. A još ako mogu da se reklamiram negde klikajući sebe, uuuuu, to je prava stvar.
A realno, smatram da ovaj forum ima potencijala da bude ozbiljan forum, samo uvek uskaču crkveni miševi koji bi pevajući u horu da se rasture od para.
Kapiš?![]()
Robert Bartuš kaže:Tako je, stručni ljudi treba da se bave svojom strukom
Lepo si pitao, ja sam ti lepo odgovorio. Nisam mislio na prvi deo posta na tebe, to se odnosilo na one koji su se javili ovde do sada xD
Robert Bartuš Wrote: Pa, meni prvenstveno smetaju likovi ovde koji su oduševljeni otkrivenjem zaradom uploadom
P.S. BlueBerry,kazes:malopre mi se javio i kaze da svira klavir!!!
Kakav bre klavir svira?Nemoj da je zaglavio zbog tog biznisa sa sajtom?
BlueBerry kaže:Da prava steta ... digg.com i yahoo buzz posumnjali su sta spremamo pa nas preduhitrili.
Pomislili da je maloni organizator zvali Ivicu Dacica i ovaj spremio citavu vojsku za njega. Osudise ga za jedan dan, nisu mu dali ni da se brani... Vidis kako je to kad se bavis internet prevarama :fever Biznis sa sajtom :tease
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke