• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trebam ekipu "Ujedinjene snage"

Ace_ kaže:
Regao sam se na forum ali jos nisam dobio aktivaciju od admina. Imam par solidnih blogova na engleskom.

Probaj da se logujes sada.

8 Clanova do sada registrovanih.
Ajmo ljudi ovo vas nista nekosta. 30 minuta dnevno odvojite i mozete lepo da zaradite..
Nije mi jasno sta ste se stegli? Ostavite se facebook-a ajmo ovo raditi pa kada nas krene mozemo pokrenuti jos zanimljivih zajednickih projekata.

Javite se na pp za link grupe.

Evo zainteresiran sam za ovo,iako trenutno imam 3 bloga mislim da nijedan nebi odgovarao ovoj ideji,pa se odmah bacam na nesto novo :)

IBongM kaže:
Evo zainteresiran sam za ovo,iako trenutno imam 3 bloga mislim da nijedan nebi odgovarao ovoj ideji,pa se odmah bacam na nesto novo :)

Imas pp odradi kako ti je receno na poruci.

Ujendo ponovo apelujem na sve ljude koji rade sa "google ads" zaradom, pisanjem blogova i td da nam se pridruze!

Evo i ja sam zainteresovan,radim dugo online poslove ali nisam nikad imao blog niti ga pokušavao napraviti.Pogotovo da zadovoljava neke norme.Ali sam spreman da platim da se napravi i da se pridružim ekipi.Imam dosta vremena i uz upute bi mogao da dam lijep doprinos timu.

Pozdrav ekipa, zainteresiran sam za ovaj projekt pa bi molio malo vise informacija na PM.Hvala ;)

Evo link u potpisu IZF Radna grupa!

Ko god zeli da ucestvuje dobrodosao je...

I jos nesto ja jesam inicijator svega ovoga i zelim da se posvetim ovome. Medjutim molio bih nekog od clanova koji zna kako bi ovo radili " sistem rada " neka se rega na forum i neka npise postu pod kategorijom "rad" kako bi trebali to izvesti...
Npr zeleo bih da mozemo svi solidno svakog dana izvlaciti korist. A ne svakog treceg ili petog dana. Ajmo sada imate link i krecemo ... odvojite par sati da odradite neki fin blog molim vas nemojte sve i svasta da trpate.

Robert Bartuš kaže:
Ladno si stavio adscence :D

Taj forum je vec postajao za drugi projekat.
Pre nekoliko mi se javio clan maloni1991 i rekao da ce mi pomoci oko ovoga napravio je forum na eliteblackhat.info tu se 8 clanova registrovalo medjutim danas pao forum a od njega ni traga, malopre mi se javio i kaze da svira klavir. Da nebih sjebao situaciju zbog foruma ja sam samo dodao kategorije na vec postojecem forumu.
A i kada sam poceo cinimi se da si se ti javio sa negativnim komentarom ... neznam sta zelis time reci i da stavim qurac tu sta tebi smeta a? vec mi ides na zivce i nije ti prvi put da dodjes i da seres!

Pa, meni prvenstveno smetaju likovi ovde koji su oduševljeni otkrivenjem zaradom uploadom, kao i pravljenjem bloga na blogger-u sa temom "smešni snimci".
I sad kad imaš toliko likova, dođe jedan i kaže: E, ajmo ljudi da se pomažemo i da klikamo jedni drugima sajtove da bi imali bolji rejting :)

Mislim, klikajte vi kolko hoćete i šta hoćete, nije u tom grmu zec, nego u tome što mi bode oči ta filozofija:

Napraviću sve za nedelju dana, i to će da mi donese zaradu veću nego prosečna zarada u državi. A još ako mogu da se reklamiram negde klikajući sebe, uuuuu, to je prava stvar.

A realno, smatram da ovaj forum ima potencijala da bude ozbiljan forum, samo uvek uskaču crkveni miševi koji bi pevajući u horu da se rasture od para.

Kapiš? :)

Edit: Zašto je to bio negativan komentar?

Robert Bartuš kaže:
Pa, meni prvenstveno smetaju likovi ovde koji su oduševljeni otkrivenjem zaradom uploadom, kao i pravljenjem bloga na blogger-u sa temom "smešni snimci".
I sad kad imaš toliko likova, dođe jedan i kaže: E, ajmo ljudi da se pomažemo i da klikamo jedni drugima sajtove da bi imali bolji rejting :)

Mislim, klikajte vi kolko hoćete i šta hoćete, nije u tom grmu zec, nego u tome što mi bode oči ta filozofija:

Napraviću sve za nedelju dana, i to će da mi donese zaradu veću nego prosečna zarada u državi. A još ako mogu da se reklamiram negde klikajući sebe, uuuuu, to je prava stvar.

A realno, smatram da ovaj forum ima potencijala da bude ozbiljan forum, samo uvek uskaču crkveni miševi koji bi pevajući u horu da se rasture od para.

Kapiš? :)

Kakav lik :) neka ti ovo bude zadnji post na mojoj temi da nebude "pretnja" ja te molim.

Upload neznam ni kako radi, ne posedujem ni jedan funny blog i free bloger! Tebi je bitno da jebes druge u mozak ... sve to sto znas da radis molim te zadrzi za sebe a filozofijom i psihologijom neka se bave strucni ljudi.

Edit : Ti si sam po sebi negativna osoba tako je i taj tvoj komentar takav. Ja necu iznositi i prosipati svoju filozofiju i ono sto je iza mene " moj rad"
a ti ljudi sto rade upload i funny blog su pocetnici polako se dizu gore i nemaju vise od 18 godina tako da na pravom su putu.

Tako je, stručni ljudi treba da se bave svojom strukom :)
Lepo si pitao, ja sam ti lepo odgovorio. Nisam mislio na prvi deo posta na tebe, to se odnosilo na one koji su se prijavili ovde do sada xD

Robert Bartuš kaže:
Tako je, stručni ljudi treba da se bave svojom strukom :)
Lepo si pitao, ja sam ti lepo odgovorio. Nisam mislio na prvi deo posta na tebe, to se odnosilo na one koji su se javili ovde do sada xD

Ja sam lepo postavi kriterijume za ulaz u grupu. Dozvoljen je copy paste pa neka istrazuju sta je to ljudima zanimljivo. Lepo posete digg ili neki drugi sajt na kojem cemo raditi i neka vide sta je na FP. I da funny niche nedolazi u obzir radi njihove opste dobiti...
Ovaj projekat moze da uspe a ako je za tebe malo nekoliko hiljada poseta za pola sata rada dnevno onda ok

Robert Bartuš Wrote: Pa, meni prvenstveno smetaju likovi ovde koji su oduševljeni otkrivenjem zaradom uploadom

A sta fali ljudima koji rade upload???
Em ste izasli iz okvira teme em niste u pravu da su svi klinci ispod 18.
Ja licno radim vec 2 godine upload (mada ne klasicni,vec leech)i ne vidim ko se gadi ako za godinu dana moze da kupi solidan comp od toga???

P.S. BlueBerry,kazes:malopre mi se javio i kaze da svira klavir!!!
Kakav bre klavir svira?Nemoj da je zaglavio zbog tog biznisa sa sajtom?

P.S. BlueBerry,kazes:malopre mi se javio i kaze da svira klavir!!!
Kakav bre klavir svira?Nemoj da je zaglavio zbog tog biznisa sa sajtom?

Da prava steta ... digg.com i yahoo buzz posumnjali su sta spremamo pa nas preduhitrili.
Pomislili da je maloni organizator zvali Ivicu Dacica i ovaj spremio citavu vojsku za njega. Osudise ga za jedan dan, nisu mu dali ni da se brani... Vidis kako je to kad se bavis internet prevarama :fever Biznis sa sajtom :tease

Ja fakat ne kuzim sta ti pricas? Maloni-a su strpali u zatvor? Radi cega?

BlueBerry kaže:
Da prava steta ... digg.com i yahoo buzz posumnjali su sta spremamo pa nas preduhitrili.
Pomislili da je maloni organizator zvali Ivicu Dacica i ovaj spremio citavu vojsku za njega. Osudise ga za jedan dan, nisu mu dali ni da se brani... Vidis kako je to kad se bavis internet prevarama :fever Biznis sa sajtom :tease

Back
Na vrh