• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trebam ekipu "Ujedinjene snage"

Ja fakat ne kuzim sta ti pricas? Maloni-a su strpali u zatvor? Radi cega?

lol Sorry Dbomestar ma decko kupio klavir i svira... nego ja nastavih na pitanje doticnog je li maloni u zatvoru zbog biznisa sa sajtom. Na takva pitanja dajem takve odgovore. Kad vec ljudski mozak moze da predpostavi da neko moze da zaglavi u zatvor zbog grupnog snalazenja na netu :)

Ja napisah odgovor na pocetnoj stoji da sam zadnji pisao ovde ali mog posta nema :?

opet:
Sorry Dbomester, ma covek kupio klavir i svira njegov forum pao i nije imao vremena da pogleda pa sam ja odradio na drugu domenu kod mene. A kada nekom moze da padne na pamet da neko moze da zavrsi u zatvoru zbog diga ja dam takav odgovor...
Mislim sta da mu kazem da mu se pravdam da je sve legalno ili da nebrine... zasto bi neko toliko ozbiljno svatio grupni posao da pomisli da moze u zatvor da se ode :stars

evo javlja se maloni :D

nije odustao, nego vec mesec dana sviram klavir a neam gde da vezbam pa sam u petak otiso za beograd i kupio klavir i mora malo da se izivim, bar 4,5 dana :)

aj sad malo da se vratim na topic:
nesto me zaebava ovaj smf izbacuje mi neki error u mysql ne znam zasto ... nema veze icicemo preko tog tvog foruma, prikupio sam neku listu od 50-ak social bookmark sajtova ima mozda 10-ak kvalitetnih a ostali su "skart" al nema veze i sa njih se moze privuci pristojna poseta :)

maloni1991 kaže:

nije odustao, nego vec mesec dana sviram klavir a neam gde da vezbam pa sam u petak otiso za beograd i kupio klavir i mora malo da se izivim, bar 4,5 dana :)

nesto me zaebava ovaj smf izbacuje mi neki error u mysql ne znam zasto ... nema veze icicemo preko tog tvog foruma, prikupio sam neku listu od 50-ak social bookmark sajtova ima mozda 10-ak kvalitetnih a ostali su "skart" al nema veze i sa njih se moze privuci pristojna poseta :)

LOL, ne bi mi nikad palo na pamet da radi klavira mogu nastat problemi al dobro. :crazy_grin BTW "how to play -insert music instrument here-" niche je kako čujem jako popularan i da ga se dobro monetizirat.

BTW svi koji su se regali na forum u BlueBerry-evom potpisu pogledajte što sam napisao u rubrici Rad pa dajte recite šta mislite, volio bih vidjet i drukčije prijedloge jer sam siguran da vas ima još sa nekakvim idejama. Nadam se da ima barem jedna osoba ovdje koja je nešto muvala po social bookmarking sajtova pa da smislimo nekakav "fail proof" plan. :fever

rovad kaže:
maloni1991 kaže:

LOL, ne bi mi nikad palo na pamet da radi klavira mogu nastat problemi al dobro. :crazy_grin BTW "how to play -insert music instrument here-" niche je kako čujem jako popularan i da ga se dobro monetizirat.

BTW svi koji su se regali na forum u BlueBerry-evom potpisu pogledajte što sam napisao u rubrici Rad pa dajte recite šta mislite, volio bih vidjet i drukčije prijedloge jer sam siguran da vas ima još sa nekakvim idejama. Nadam se da ima barem jedna osoba ovdje koja je nešto muvala po social bookmarking sajtova pa da smislimo nekakav "fail proof" plan. :fever
Rovad mozes li da preuzmes lider poziciju ovde. Ja sam nesto nadrkan i neide mi dobro taj kontakt sa clanovima... nemogu sam..
A i ovi sto su se regali sto nepostavi ono sto tamo pise.
Postavite url od blogica pa da vidimo cime raspolazemo... nemogu da ja nagadjam sta vi imate!

Kad vec ljudski mozak moze da predpostavi da neko moze da zaglavi u zatvor zbog grupnog snalazenja na netu

Uopste ne zelim da idemo off topic i raspravljamo o neiskoriscenim resursima necijeg mozga!
Ali moram da odgovorim na ovo.
1.Ono o zatvoru je napisano vise u saljivom tonu a tu se ponovo vracamo na mozdane resurse i pitanje smisla za humor.
2.Naravno da nisu brzi i unapred eliminisu "prevarante" vec sam tu mislio na predhodni rad tog njegovog sajta.Sta znam sta je petljao,a ti ako mislis da je bas sve dozvoljeno......
i da ne duzim podseticu samo na slucaj CarDevila ako vam ista znaci taj nick!

Vratimo se na temu:
Niko jos nista konkretno nije naveo,vecina bi da se radi nesto ali nema ni skice a kamo li plana rada!
Nadam se da ce konacno da se neko seti i napravi plan rada.Pozdrav!

WolfIce kaže:
Kad vec ljudski mozak moze da predpostavi da neko moze da zaglavi u zatvor zbog grupnog snalazenja na netu

Uopste ne zelim da idemo off topic i raspravljamo o neiskoriscenim resursima necijeg mozga!
Ali moram da odgovorim na ovo.
1.Ono o zatvoru je napisano vise u saljivom tonu a tu se ponovo vracamo na mozdane resurse i pitanje smisla za humor.
2.Naravno da nisu brzi i unapred eliminisu "prevarante" vec sam tu mislio na predhodni rad tog njegovog sajta.Sta znam sta je petljao,a ti ako mislis da je bas sve dozvoljeno......
i da ne duzim podseticu samo na slucaj CarDevila ako vam ista znaci taj nick!

Vratimo se na temu:
Niko jos nista konkretno nije naveo,vecina bi da se radi nesto ali nema ni skice a kamo li plana rada!
Nadam se da ce konacno da se neko seti i napravi plan rada.Pozdrav!

Ako je pao sajt radi mysql povezivanja treba da obavestimo policiju ? ili nije dozvoljeno da padne sajt ? O kojem sajtu ti pricas ustavari ?
Sta da pocnemo kad od vas 10 prijavljenih samo 3 imaju blog

bezveze se razvija rasprava daj ko hoce nek se rega na taj forum i nek predstavi svoj sajt da idemo dalje

Evo ovako, budući da ću naredni tjedan biti zaposlen nadoknađivanjem stvari koje sam trebao obavit još za praznike, nisam u mogućnosti postat vođa projekta kao što traži BlueBerry. Pogotovo zato što mi za tjedan dana slijedi pakleni mjesec ipol dana ispunjen kolokvijima i ispitima tako da je to naprosto nemoguće.

Ali potrudit ću se da najkasnije do srijede smislim plan rada jer vidim da se tu nikome ništa ne da i ne poduzima nitko inicijativu pa jebiga onda kad netko mora zašto ne bih bio to ja?

Što se tiče toga da netko šefuje svima i međuljudskim odnosima ne znam, dogovorite se na chat-u ili negdje da to eventualno preuzme netko drugi ako već ti BlueBerry smatraš da nisi vičan tome - ja se neću laćat posla za kojeg unaprijed znam da neću nikako bit u stanju odradit.

Ako je pao sajt radi mysql povezivanja treba da obavestimo policiju ? ili nije dozvoljeno da padne sajt ? O kojem sajtu ti pricas ustavari ?
Sta da pocnemo kad od vas 10 prijavljenih samo 3 imaju blog

1.Pa za pocetak bi ti mogao da promenis takav ton obracanja!
2.Nije sustina imati bilo kakav vec pravilno i lepo uradjen blog.Na IZF team sam dao predlog da neko ubaci par linkova ka nekim napucanim blogovima da bi imali neki orijentir kakve blogove da pravimo ali uzalud kad nisi ni pogledao tamo a ovde bi da se prepucavas.
3.Zelim vam svu srecu i veliku zaradu!

Samo bez prepiranja molim.

Blueberry - i sam govoris da si nadk... i da ti ne ide kontakt s clanovima? Pa zasto ne poradis na tome? Ne zelim sada bas offtopicarit ali posto je to dosta vazan segment cijelog ovog thread-a mislim da bi moglo biti korisno. Naime, kad tad ces se nalazit u ozbiljnijim situacijama od ove gdje ce ti biti potreban i ozbiljan pristup, ogromno strpljenje za razne ljude. Sto god radio u zivotu bit ces okruzen s ljudima i bilo bi ti stvarno dobro kad bi poceo razmisljat na nacin da kad radis s ljudima da imas svoje odredjeni pristup. Ja npr. kad pricam s poslovnim partnerom ili klijentima ponekad se znam iznervirat ali sam naucio da od nerviranja nema nista, pristojan pristup je najbolji pristup. A vjeruj mi ja sam temperament, mozda neki na forumu to nebi rekli ali u tome i je poanta. Cesto se sjetim jednog od svojih prvih klijenata u SEO-u, lik nas je ful nervirao, sve one ljigave fore je prodavao za spustit cijenu, pa nam je bacao spike "a znas ovi su mi ponudili to to i to za ovu i ovu cijenu", uz malo naseg neiskustva prakticki je bio izgubljeni klijent a oko takvog ti se neda ni trudit jer je dosta antipatican bio.
No tada sam rekao kolegi da cemo se zainatit i sklopit posao, rekao sam mu, nema izgubljenih poslova za nas ako se zainatimo. Odradili smo puno bolju prezentaciju, ponudili bolji deal, objasnili zasto smo bolji od drugih a kljucni faktor nakon sto smo se posteno iznervirali je bio pristojnost i uljudnost. Sto je on bio veci %&#""# mi smo bili pristojniji i susretljiviji. Dobili smo posao u konkurenciji od 4-5 drugih firmi koje su u pocetku imale vece sanse, taj klijent nam je i dan danas klijent, ful je susretljiv i ima nevjerojatno povjerenja u nas, sta god mi kazemo da ucini na sajtu to ce i ucinit, placa nam unaprijed i kad god spomene nekim svojim poznanicima SEO posao sto mu radimo kune se kako smo najbolja SEO firma na Long Islandu. Poanta je da moras naucit kontrolirat svoje emocije u "profesionalnom" tj. poslovnom svijetu. A sve ovo o cemu pricamo na IZF-u je zapravo "posao". Dali pricao s klijentima, suradnicima, clanovima foruma, affiliate managerima, tetama u banci ili bilo kime uvijek ce ti dobro doci da znas razviti dobar socijalni dijalog.

Eto, totalno sam isao u offtopic ali nema smisla da projekt propadne radi tog segmenta ako ima zainteresiranih ljudi za to da se ostvari. Ono sto sam vec milijardu puta spominjao na forumu ovdje jest da uspijesni ljudi imaju usadjeni mentalitet "do it no matter what". To isto vazi u ovom primjeru. Ako trebas vise strpljenja s ljudima nauci se trenirat da to i ostvaris. Vec za par mjeseci radi te promjene bis mogao ostvarit neopisive napretke u svom poslovnom putu samo zbog takvih promjena. Ovo definitivno nije kritika nego savjet. Uzmi u obzir da uz svoj poprilicno zgusnuti poslovni raspored sam naso vremena da odgovorim na ovaj thread, cesto isto tako nalazim vremena da odgovaram na pitanja na ovom forumu (naravno ne na sva jer ne stignem) a to mi sve barem za sada ne pada tesko jer sam se naviko na takve stvari, to je o cemu govorim. Nadjes vremena i volje za konkretan odgovor na forumu, razmislis o njemu prije nego stisnes "reply". Sudjelovanje i osobito moderiranje na ovom forumu mi je puno pomogao da se naucim nosit u razlicitim situacijama, da imam strpljenja kad bi najradje puko i to mi puno pomaze u poslovnom svijetu.

Da budem i mrtvicu on topic. Oni koji su u ovome. Ako zelite da uspije plan, nebi bilo lose da svatko si odvoji par dana vremena i razmisli o konkretnim planovima kako ovo ostvarit a onda dajte prijedloge. Razradjeni i dobro promisljeni prijedlozi uvijek su kvalitetniji. Vec je vidljivo da plana nema. Treba napravit plan, strukturu, detalje i te stvari razradit. Ja osobno mislim da je ovo korisno ali nemam interesa sudjelovat jer ne stignem ali mislim da bi vam ovo moglo biti korisno ako se malo uozbiljite i pocnete orijentirati vise na cilj, odradjivanje posla a manje na medjusobne prepirke. ;)

Hvala na vremenu koje si izdvojio da napises sve ovo.
Pazi, ide meni kontakt sa ljudima ali ovde hoce bre sve da im crtam. Ako je timski rad neka i sami kazu nesto, samo troje je pisalo na forumu "za rad". Drugi pitaju sto ovo ne pocinje.
Treci hoce skicu. Cetvrti neamju ni blog.

Netreba nam lider ali pojedinci su poceli mene je*avat u mozak pa sam predolozi Rovadu da mi pomogne.
Aman ljudi ovo nije matematika, fizika...
Ako znate o cemu se radi pratite sta smo napisali na forum. Postavite vas link tamo gde treba cim sakupimo 10ak blogova pocinjemo. Nikakava filozofija...
Jedino se trebamo sloziti oko sistema rada, napisao sam tamo da svako kaze sta misli kako bi trebalo to funkcionisat.

Nema vise prepirke i kraj.. Ja samo zelim da radim a ne da filozofiram i da vodim glavnu rec. Medjutim kao inicijator ove teme moram i to da radim.

Odavde vise nemoj niko da je nastavljao praznu pricu na ovoj temi.
Sve sto vas zanima pitajte na timskom forumu. Ako nemate blog sajt pitajte tamo sta cete i kako? Ukoliko imate neku ideju kako da radi sistem oko glasanja pisite tamo nemozemo voditi teme na sto mesta ..
Ovde samo prikupljamo ekipu i hvala top ljudima iz IZF na pomoci! :waving
Ima li neko da je ovo radio vec timiski? Ako ima neka se rega na forum i poslje mi pm da mu dam admina da pomogne malo svojim iskustvom.

ii...sta sad?
sve je stalo?
niko nista?
ja sam poceo da pravim jedan blog/sajt u wordpress koristicu neki free host i poddomen
moze li free???

inace link od blog/sajt mozda bude:
http://zzl-cars.zzl.org/ NISTA nije sigurno mozda nadjem neki bolji free host
ako ne nadjem nista ostajem na ovaj link ;)

Exreey kaže:
ii...sta sad?
sve je stalo?
niko nista?
ja sam poceo da pravim jedan blog/sajt u wordpress koristicu neki free host i poddomen
moze li free???

inace link od blog/sajt mozda bude:
http://zzl-cars.zzl.org/ NISTA nije sigurno mozda nadjem neki bolji free host
ako ne nadjem nista ostajem na ovaj link ;)

uzmi jedan com.ng domen :crazy_grin

Back
Na vrh