• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trebam ekipu "Ujedinjene snage"

BlueBerry

Član
Tu od
24 Ruj 2010
Nisam hteo da ovo stavim pod oglase jer ja necu nista da nudim... vec da predlozim.

Ovo je stara fora ali ajmo se pomoci u necemu sto nas nista nekosta a mozemo imati koristi.

Ovaj forum sada broji vise od 5000+ clanova, neki su neaktivni ali ima nas dosta.

Nisam video da je neko ovo predlozio ili otvorio temu o ovome pa da budem prvi.

O cemu se radi:

trebam do 50 ljudi minimum koji bi uzdizali medjusobno svoje stranice na web sajtovima kao
Kod:
http://bloggerschoiceawards.com/
http://www.reddit.com/
http://digg.com/news
i ostalim slicnim. A ako neko zna nesto novo moze nam dodati
Rasporedimo kako i sta i odradimo svoje.
Svako mora imati spreman websajt/blog na engleskom optimiziran sa nacinima zarade koji vama odgovaraju!

Sta mozemo dobiti? Pa ono sto nemamo ili nam ide nekako ali ne bas dobro "posetu" i to stranu.

Ako imate jos neki predlog za "ujedinjene snage" :p predlozite.

Parola "Zajedno smo jaci" :D

Pa sta kazete ?
Ko je za neka klikne tnx button da bih znao cime raspolazemo!

Ajmo sastaviti listu. Svi se regati na te sajtove, vase sajtove /blogove poslati meni da napravim listu i krecemo.

Slazem se sa ACE-om. Nije losa ideja ali tesko ces organizirat tako neki sustav jer ljudi kad im treba ce biti zainteresirani, kad im ne treba onda im se nece dati prijavljivat, glasovat itd. Pa ono trebalo bi razradit ideju kako da funkcionira i onda bi moglo biti korisno.

Pa, i ja sam zainteresovan opcenito za sve moguce zajednicke projekte,
posto znam da od toga mozemo svi imati samo vise koristi, nego stete...

Ono sto me momentano malo zeza, ja sam totalni laik po pitanju bloga,
(do sada dam se bavio svim i svacim, i sam se sebi cudim kako jos ne ovim :s)
mada sam krajnje zagrijan da pocnem i sa tim, ali jednostavno mi to do
sada nikad nije dozvoljavao vremenski faktor...Ali uskoro ce da mi zavrse i ispiti
na faxu, pa cu da udjem i u te vode.

Nadalje, smatram da, ukoliko je ovo dugorocan projekat, a takvim mi se doima,
onda nece nista znaciti to sto cu kasniti par dana ili koju sedmicu, dok ne odjem
malo dublje u to...Ipak, trebace pretpostavljam malo vremena...

U svakom slucaju, ono sto mene zanima je, KAKO cemo mi imati koristi od toga,
dakle naveo si da su u pitanju posjete, ali kako tacno cemo uimati posjete, ako nas ima 50?
...ili bilo koliko? - Kao sto rekoh, nisam najbolje upucen, tako da, mozda je glupo pitanje ;)

Ipak smatram da je dobra ideja, ova ili bilo koja slicna ovoj, gdje mozemo zajedno da
se medjusobno guramo, mozemo si olaksati dosta...

pozz

I ja sam zainteresiran samo mi isto treba više detalja.
Kako sam shvatio radilo bi se na dizanju ranga (posjeta) našim siteovima na bloggerschoiceawards.com, digg-u i sl, tako da vas 49 npr digga moj link i tako za sve blogove.
Meni se čini kao zanimljiva ideja:waving

Ja sam tu iako ne znam o cemu se radi :D
samo mozda je problem sto sam pocetnik IZ :(

Moze se to lepo organizovati, vec postoje forumi tog tipa, sto se tice toga iskusan sam, pa bi mogli i mi da napravimo forum i lepo organizujemo sve, zavisi od odziva, treba nam jedno 50 ljudi da bi imali neke koristi pa cemo da vidimo :D

Exreey kaže:
Ja sam tu iako ne znam o cemu se radi :D
samo mozda je problem sto sam pocetnik IZ :(

evo ja sam svoj blog postavio ovde...http://bloggerschoiceawards.com
ivdete ili newest ili video..a kako se zove..moze da se vidi iz mog potpisa..iili ako je dozloljeno napisacu ovde

Prvo Hvala vam svima na odazivu.

@dbomestar i ostalim moderatorima takodje se zahvaljujem na podrsci i zato sto ste ocistili temu.

Smislicu kako cu sve to organizovat. Mozemo preko facebook grupe ili ovde preko pp ili skype grupa. Jednostavno cemo napraviti listu svih clanova sa njihovim linkovima i bicemo u obavezi da jednom dnevno obavimo taj posao. Bice tolerisano da izostane najvise 5 tokom dana.
Sve informacije ce dolaziti kod mene a ja cu deliti svim clanovima.

@anarchox netrebamo u pocetku imati neki uniq sadrzaj ... oprobacemo sistem sa brzim blogovima. Jedan deo ljudi koji radi sa adsensom neka odradi blog sa visoko placenim klikovima. Ovi sto rade druge stvari neka urade kako misle da je najbolje. Ja furam adsense ,click bank i amazon.

@ Black Dragon , mozemo se zvati kako hocemo evo IZ team.
@ Skepi91 nije nam potreban forum
@srkicarinho , nije potrebno spamati temu ovde , linkove ce te slati meni na pp. Ovde sam zeleo da vidim koliko nas ima i mozemo li mi to.

*blog je obavezan na engleskom jer u suprotnom nemate vajde.

-ko nema clickbank ili amazon a zeli korisiti mozemo raditi preko mog racuna. Samo me interesuje moze li se pratiti sa kog bloga je dosla prodaja? Neka mi to neko iskusan odg.

Jos jedna molba adminu i moderatorima. Trazim dozvolu da saljem pm svim clanovima da ih upoznam sa ovim .. da nebude posle spam.

Na ideju sam dosao od jednog Amera koji sa svojom ekipom od 20 ljudi na reddit dostize prvu poziciju ili drugu u pojedinim kategorijama i dobija 1000-3000 poseta dnevno.

Pazite zasto se muciti sam kada mozemo malo zeznuti sistem kad vec moze. Naravno da necete svakog dana imati koristi jer moramo raspodeliti i kategorije u koje pisemo.

Sada neka mi Dbomestar kaze da li bi bilo dobro za pocetak koristiti copy paste za sadrzaj , zato sto dobra vecina nezna eng ili nezna gramaticki pisati.

Jos jednom hvala , prijatno ste me iznenadili :)

Ak sam dobro shvatio sta me pitas - Pa ako sa blogovima zelite koristit i za SEO onda bolje ne copy paste. Ako cete koristit samo Soc Media posjetu onda mislim da nema problema sa copy paste sadrzajem.

Za PM svima ne saljemo ni za vaznije promjene na forumu pa tako necemo ni za ovo, PM je za PM.
Koga zanima ce se pridruzit putem ovog thread-a. Ako bude bilo kvalitetno organizirano onda ce biti i puno clanova.
Ono sto mozemo ucinit jest da bi mogli na vrh foruma stavit kao obavijest da pozovemo clanove. Ali za to cemo morat zagnjavit Admina jer ja nemam pristup tom djelu gdje se stavljaju te obavijesti.

dbomestar kaže:
Ak sam dobro shvatio sta me pitas - Pa ako sa blogovima zelite koristit i za SEO onda bolje ne copy paste. Ako cete koristit samo Soc Media posjetu onda mislim da nema problema sa copy paste sadrzajem.

Za PM svima ne saljemo ni za vaznije promjene na forumu pa tako necemo ni za ovo, PM je za PM.
Koga zanima ce se pridruzit putem ovog thread-a. Ako bude bilo kvalitetno organizirano onda ce biti i puno clanova.
Ono sto mozemo ucinit jest da bi mogli na vrh foruma stavit kao obavijest da pozovemo clanove. Ali za to cemo morat zagnjavit Admina jer ja nemam pristup tom djelu gdje se stavljaju te obavijesti.

Nisam mislio vi da saljete vec ja da pokusam da okupim ove klince sto imaju blogove i sto su aktivniji. A tvoja ideja je jos bolja :) hvala :king si
Veceras cu razraditi sistem u glavi i na papiru pa cu objaviti ovde.
:taunt

E... moze neko da mi pojasni o cemu se radi ovde???
tj sta treba da se radi svakog dana, kakav treba da bude blog isl..?

Član sam jednog foruma koji je zatvorenog tipa, gde se radi baš to o čemu pričate... :)
Pitaću gazde da li im treba novih članova... :)

i ja sam u igri ako treba, nemam još sajt ali bit će spreman za jedno tjedan dana. ako treba do tada mogu sudjelovat i bez.

Pozdrav svima,

Kako Aleksej rece, forum vec kostoji, zatvorenog je tipa i trebace vam invite da bi se registrovali. Glasa se na sajtove tipa stumbleupon, ebaums, mixx, deliicous, digg, reddit...etc

Pravila su stroga i moraju se postovati, submit ide 1X dnevno sa 3 linka max, za sada imamo oko 25-40 aktivnih dnevnih glasaca, a ako bi sakupili jos dosta ljudi, glasanje se moze organizovati jos bolje

Kako neko gore pomenu, sakupljanje 500 ljudi, mislim da je to previse i totalno nepotrebno, za digg.com vam recimo treba 60-80 da izadjete na FP, za reddit cak i manje, ostali imaju dosta manji prag za Front page, ali i salju manje traffica

Ako ima zainteresovanih i voljnih za rad i medjusobno glasanje, neka me dodaju na gtalk: rappin4@gmail.com pa mozemo srediti neki invite :)

Pozdrav

Nisam interesent,ali mi bas nije jasno o cemu se ovde radi:eek: nekom internom dilu ili o reklamiranju nekakvog famoznog closed foruma?

rappin kaže:
Pozdrav svima,

Kako Aleksej rece, forum vec kostoji, zatvorenog je tipa i trebace vam invite da bi se registrovali. Glasa se na sajtove tipa stumbleupon, ebaums, mixx, deliicous, digg, reddit...etc

Pravila su stroga i moraju se postovati, submit ide 1X dnevno sa 3 linka max, za sada imamo oko 25-40 aktivnih dnevnih glasaca, a ako bi sakupili jos dosta ljudi, glasanje se moze organizovati jos bolje

Kako neko gore pomenu, sakupljanje 500 ljudi, mislim da je to previse i totalno nepotrebno, za digg.com vam recimo treba 60-80 da izadjete na FP, za reddit cak i manje, ostali imaju dosta manji prag za Front page, ali i salju manje traffica

Ako ima zainteresovanih i voljnih za rad i medjusobno glasanje, neka me dodaju na gtalk: rappin4@gmail.com pa mozemo srediti neki invite :)

Pozdrav

A-A 500.
A i taj forum uopste nije tema teme...

Ja sam samo hteo da vam pomognem, već tako nešto postoji i to postoji duže vremena. Odlično radi, lako se uklopite, ne bi da kvarim BlueBerrijevu ideju ali zašto praviti još jedan kad već ima jaka ekipa na koju se može dodati novih članova i sve rasporediti kako treba. :)

Ako ima zainteresovanih rappin je tu, ako pravite svoju ideju računajte na mene, glasova nikad nije malo... :)

Back
Na vrh