• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sva pitanja Moneybookers / Skrill

Pozdrav svima, čitao sam ovaj forum, u nadi da ću uspeti da razrešim problem kako da podignem pare sa Payze.

U pitanju je Srbija, i koristio bih Komercijalnu banku (dugogodišnji korisnik, i ne bih da menjam ako ne moram).
Dakle, ako sam dobro shvatio - ja podignem karticu za plaćanje preko interneta, u Kom banci je to Visa Internet valjda, zatim pomoću te kartice verifikujem nalog, tako što Payza skine izvesnu sumu novca.

Kada to uradim, samo zatražim bank wire za devizni račun za koji sam uneo podatke na svom Payza nalogu.

Da li sam dobro shvatio kako čitav proces funkcioniše?

Ok, mislio sam na payzu, ali ista stvar mi treba i za Skrill, a koliko shvatam, princip verifikacije racuna je isti (veoma slican)?

Pozdrav svima.
Zanima me sljedeće:
Zaradio sam neki novac na oDesk-u.
Također registrovao sam se na Skrill-u (Moneybookers),i verifikovao karticu (Visa Electron) - Skrill je skinuo određen iznos koji sam morao samo da upišem,da bi verifikacija bila uspješna.
Uradio sam Withdraw (na njihovoj stranici piše da treba do 7 dana maksimalno da se novac prebaci).

Moram da napomenem da mi je ovo kartica od matere,registrovao sam se na oDesk na njenu email adresu,također sa istom email adresom i na Skrill.

Eh malo sam pročitao ovu temu,pa sam ušao u neku dilemu.
Vidim pišete da je potreban devizni račun ( Nisam siguran da li ima devizni račun,ne razumijem se baš toliko u to.Ali vjerovatno ima dok prima platu xD )
Međutim ako nema devizni račun,da li ću ja moći podići taj novac i sa kartice ili kako, šta to ide?

Molim vas sve ako imate odgovore da mi odgovorite kako to ide sve,taj princip.
Jer novi sam u ovome svemu.

Molim vas još jednom ako imate dobre detaljne odgovore, da mi ih napišete.

Pozdrav još jedan svima.

EDIT: Kartica je na Intesa SanPaolo Bank.

Skipper kaže:
Ako ti je verifikovana kartica onda ćeš podići novac.

Hvala brate na odgvoru.
Da te pitam još,znaš li možda uzima li Intesa SanPaolo Bank,šta provizije za to sve.
Ako uzima koliko otprilike uzme?

taba3 kaže:
Skipper kaže:
Ako ti je verifikovana kartica onda ćeš podići novac.

Hvala brate na odgvoru.
Da te pitam još,znaš li možda uzima li Intesa SanPaolo Bank,šta provizije za to sve.

Uzima samo za konverziju i par centi za knjiženje

mango kaže:
taba3 kaže:
Hvala brate na odgvoru.

Uzima samo za konverziju i par centi za knjiženje
Oke a da te pitam.

1.8.2013 sam potvrdio verifikaciju kartice (ukucao onaj iznos što je skinuo,i vratili iznos istog trenutka na balans),odmah nakon toga sam uradio Withdraw,danas sam išao da provjerim jesu li pare legle i nisu (a prošlo je već 5 dana) da li bi trebao da se zabrinem ili bi pare trebale leć u toku ova 2 dana?

Skipper kaže:
Prošlo je 5 dana ali nije prošlo 5 radnih dana.

Oke hvala.
Znači negdje u četvrtak/petak bih mogao otići da podignem novac?

Skipper kaže:
Pa ako banka ne koristi tvoj novac trebalo bi da je rasknjiženo.

Ne razumijem.
Šta bi to trebalo da znači?

E legle su mi pare,hvala svima na pomoći.
Uspute da iskoristim priliku,da malo kažem o tom,pa možda još nekom pomognem.

Withadraw sam uradio 1.8 i 8.8 su pare već bile legle,znači čekao sam ukupno 7 dana (odnosno 5 radnih).
Da dodam ako nekog bude šta bunilo.
Također karticu sam verifikovao 1.8 (upisao iznos koji su mi skinuli sa računa,nakon toga je vraćen na moj balans,istog trenutka sam uradio Withdraw)

I Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima Islamske vjeroispovjesti.

Nadam se da sam pomogao ili da će pomoći nekom.

Pozz

IMAM PROBLEME sa AIK bankom.:blowup
Do sada sam povlacio pare sa MoneyBookers-a na racun u UniCredit banci i nikad nije bilo problem. Sada u AIK banci mi traze ugovor, racun na osnovu koga mogu da rasknjize pare????

Da li je jos neko inao ovakav problem sa AIK bankom i kako ga je resio.

Rekli su mi da je jedino resenje da vrate pare nazad na MoneyBookers, ali me ne bi iznenadilo da se pare negde uz put izgube

Molim za objasnjenje sta da radim

Pozdrav

nova vest moneybookers-mastercard poceli su slati mastercard i za srbiju narucio sam stize mi mastercard 7-10 radnih dana.karticu naplacuju 10.00 eur izrada mislim da tako kazu.

Jedno pitanje verifikovao sam karticu i nalog sad moze da mi stie novac jel tako i koliko mi oni uzimaju npr kad mi neko uplati 50e i da li posle mogu da ih podignem sa kartice ili kako vec to ide?

masic1 kaže:
nova vest moneybookers-mastercard poceli su slati mastercard i za srbiju narucio sam stize mi mastercard 7-10 radnih dana.karticu naplacuju 10.00 eur izrada mislim da tako kazu.

Odlicno..taman sam se ponadao ali jok,za crnu goru ne salju. Tacno nas svi zaobilaze ka da smo gubavi.

Sceko kaže:
Jedno pitanje verifikovao sam karticu i nalog sad moze da mi stie novac jel tako i koliko mi oni uzimaju npr kad mi neko uplati 50e i da li posle mogu da ih podignem sa kartice ili kako vec to ide?

Skrill ti uzima 1.80e,banka 2-3e. Meni to na kraju svaki put bude preko 7e. Nisam nikad povlacio tako male sume pa ne znam odbija li se jednako. U moju banku mi ne daju da vezem karticu za devizni racun tako da pare podizem iskljucivo na salter.. Kad si otvarao racun sigurno su ti dali ibak i swift kod koji ukucas tamo na sajt skirlla i to je to..

Skipper kaže:
Napisao je da je uplatio 5 €.
U kojoj banci i kojoj državi imaš račun?

Druze ja sam podneo zahtev za Visa internet kakva je razlia izmedju Visa internet i Visa elektron. Ja ne mogu vise,u kakvoj mi drzavi zivimo kad ni jedan bankar ne zna sta je Mb ili Skrill a na zapadu koriste godinama! Jos joj ja objasnim od prilike posto ni ja ne znam i ona mi kaze treba ti Visa internet! Sta sad da radim?

Back
Na vrh