Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vandanic kaže:"Odzivan", "uzvratni".. tako nešto sam viđao ranije.
Nikako ovo što je rekao m1l4n, jer fleksibilan bi bilo prevod od "flexible design", a prilagodiv od "adaptive design". Oba termina postoje i ne treba ih mešati sa "responsive design" jer se radi o drugačijim tehnikama.
Kapetan Bačvica kaže:ABCDE kaže:Instalirao ovaj plugin: https://wordpress.org/plugins/simple-custom-css/
Dodao ovaj kod: (to sam na nekom forumu našao)
.content a img, .content img{
max-width: 100% !important;
}
Molim te, gdje si dodao ovaj kod?
U koji file točno? :fever
ABCDE kaže:Instaliraj plugin "Custom CSS". Nakon instalacije ti je u wordpress izborniku. Dodaš novi i umetneš ovaj kod. I to je to. Nisam u nijedan konkretno file dodao. Išao sam preko ovog plugina.
belmo996 kaže:Koristenje ovog Plugina konkretno za ovu stvar mi je neshvatljivo.Ako vec nisi Developer i ne znas koristiti Inspect Element Tool,Firebug ili nesto sl. zasto jednostavno ne kopiras taj kod u style.css, odmah ispod podataka o temi.Ni ovo nije najbolja solucija jer bi trebalo naci ovo pravilo u CSS-u i izmjeniti ga, ali svakako je bolje od bespotrebnog instliranja Pluginova.
Nemojte me shvatiti pogresno, ovo je samo savjet![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke