• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

Danas sam isao sa drugom u Komercijalnu banku, on nosio njegov cek koji je bio oko 80e. Novac mu je isplacen odmah, i rekli su mu da do 200e odmah isplacuju.

Pozdrav svima,

Da li je jos neko iz BiH imao slicne probleme kao ja sa Unicredit isplatom ceka, a to je

da su mi za cirka 350EUR cek odmah uzeli 13KM provizije (sto je OK). Prva nelogicnost je da je Google promijenio status ceka u Paid 27.5., a uplata je na racun legla tek danas 6.6. Druga nelogicnost je sto su mi uplatili samo oko 300EUR, dakle uzeli jos dodatnih 50EUR provizije???

Prva nelogičnost uopšte nije nobična jer banke često obrću novac a pravdaju se svim i svačim za to.
Jesi pitao u banci zašto su skinuli tih 50€? Toliko banka uzima ako ti ček ne prođe što kod tebe nije slučaj.

Isto su uradili i jos jednom mom prijatelju...On je isao u banku gdje mu je sluzbenica rekla da je kompletan iznos ceka legao na racun a nakon toga da je iz nekog razloga skinuto oko 50EUR, nije to bas taj iznos, konkretno kod mene 49,53EUR, te rekla da se obrati telefonski u Mostar. Tamo helpDesk koji se javlja nema pojma i trazi da se posalje pismeni dopis, sto sam ja i juce i danas uradio, a i on takodje, medjutim jos nikakvog odgovora :)

Skipper kaže:
Savet, menjaj banku.

I to pod hitno. Idi u unicredi banku u Mostaru. I te banke su mi postale šuhveli pravo. Imaju neke nove i nove provizije. Jedna informacija se mora iznova provjeravati. :)

nibs kaže:
Meni još nije došao ček od 3, a ni od 4 mjeseca (26.3 i 24.4 su poslani)

Jel ima još netko ovakvih i/ili sličnih problema :D

Imam isti problem, čekam ukupno 3 čeka: onaj koji je poslat u martu, aprilu i maju. Za mart sam tražio da ponovo pošalju što su prihvatili.

Evo moje iskustvo sa prvim cekom iz Crne Gore :
PRVA BANKA (radnica mi kaze da nista bez direktora ne moze i da se ceka od 2 do 3 mjeseca)
NLB BANKA: Iznos mora da bude preko 270e da bi pricali :)
PODGORICKA: Trenutno obustavljene isplate jer se desilo da vec na isplaceni cek google je ulozio zalbu zbog nepostovanja pravila (neko ih je izradio nzm kako :D)
HIPOTEKARNA BANKA: BEZ PROBLEMA!Otvorio devizni racun i ostavio cek -Provjera od 20 do 30 dana

waraxe kaže:
nibs kaže:
Meni još nije došao ček od 3, a ni od 4 mjeseca (26.3 i 24.4 su poslani)

Jel ima još netko ovakvih i/ili sličnih problema :D

Imam isti problem, čekam ukupno 3 čeka: onaj koji je poslat u martu, aprilu i maju. Za mart sam tražio da ponovo pošalju što su prihvatili.
ista stvar, evo i ovaj sad koji je poslat prošlo je 18 dana i nema ga a prije redovito za 14-15 dana stizali... (plus mi isto prihvatili onaj što sam ponovno tražio)

Baš čudno, ovo mi se do sad nije događalo... sad ako mi kojim slučajem račun bude blokiran ode puno novaca pa sav trud uzaludan :D

ma nece ti biti blokiran ako nema razloga za to, imam par prijatelja u BiH koji imaju isti problem,

Skipper kaže:
Savet, menjaj banku.

Ma i to je jedna od opcija, mada u ovoj banci imam racun, ebanking i slicne stvari, pa mi se ne otvara racun u drugoj banci, a i blizu mi je poslovnica :) Dobio sam od njih odgovor da je banka u autriji uzela 34 i kusur EUR za sebe i jos 15EUR za neku trecu banku, tako da sam trenutno u prepisci sa bankom u austriji :) Nije mi zbog para, koliko sto me prave budalom :D

MOSKWA a kolika je provizija u Hipotekarnoj ?
Ja unovcavam u ERSTE ,jer uzimaju na svaki cek do 1000€ -20€ ...
U Komercialnoj me bili osisal jednom preko 30€ uzeli.

izf kaže:

U Komercijalnoj banci je provizija 1% ,kod njih polazem cekove vec 2 godine i nikad veci problem nisam imao ,mogu slobodno da kazem da su korektni i da svi cekovi koji se poloze (bili oni i do 10 000 evra) se isplacuju u roku od 30 dana .

Stvarno nema ovih čekova, ni od marta, ni od aprila a ni od maja. Šta je ovo ljudi moji ljudski

waraxe kaže:
Stvarno nema ovih čekova, ni od marta, ni od aprila a ni od maja. Šta je ovo ljudi moji ljudski

Ni meni nije doso od aprila.

SerbianFailBlog,pricam za komercijanu banku u Crnoj Gori....

izf kaže:

Nijesam ni pitao za proviziju jer mi je to bila jedina banka :) vidjecu kad legnu pare koliko su skinuli pa javljam

Pozdravljam,evo meni je poslat prvi cek pa ako ima neko iz BiH Tocnije Zenice,da mi kaze koja je banka kod nas najpogodnija za unovcavanje.

began kaže:
Pozdravljam,evo meni je poslat prvi cek pa ako ima neko iz BiH Tocnije Zenice,da mi kaze koja je banka kod nas najpogodnija za unovcavanje.

Ako je ček manji od 200€, onda će ti u UniCredit isplatit odmah.

Ako je veći od 200 € ide na provjeru i uzimaju ti 2% od iznosa.

Uvijek podižžem u UniCredit i nikad nisam imao problema.

je li možda nekome došao ijedan ček poslat u zadnjih par mjeseci? Imaju li samo problema oni koji imaju BiH adresu primanja ili isto vrijedi i za RH?

Back
Na vrh