Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zilla kaže:Šta na kraju bi za čekove za oktobar što ih nismo dobili? Ja sam popunio onaj obrazac da mi izdaju novi ček al kako vidim ništa se ne dešava... nit mi je vraćen iznos nit su mi bilo šta odg na mail :sigh:sigh
zilla kaže:Šta na kraju bi za čekove za oktobar što ih nismo dobili? Ja sam popunio onaj obrazac da mi izdaju novi ček al kako vidim ništa se ne dešava... nit mi je vraćen iznos nit su mi bilo šta odg na mail :sigh:sigh
hajro2 kaže:zilla kaže:Šta na kraju bi za čekove za oktobar što ih nismo dobili? Ja sam popunio onaj obrazac da mi izdaju novi ček al kako vidim ništa se ne dešava... nit mi je vraćen iznos nit su mi bilo šta odg na mail :sigh:sigh
Isti slucaj i kod mene, poslo sam tri puta zahtjev, nista ne odgovaraju nit' salju cek. :fever
Izgleda treba poslat 1000 zahtjeva da bi reagovali.
Credz Banka u Srbiji ne znam da li ima u jos nekoj susednoj drzavi, ali ovaj radnik mi je rekao da sledeci cek mogu da dignem u istom danu kad donesem jer ovaj prvi put nisam mogao zbog tog ugovora sto sam potpisao morao je da prenoci kod njih.ciprijani kaže:@ optimista, a koja je to banka? Koja zemjla?
zilla kaže:ja se nadam da će nam krajem mjeseca napokon poslat te čekoveoke
stefag40 kaže:E ljudi ev odnji sam prvi cek u banku nekidan i kaze ona u banci da moram da cekam 45 dana da se nesto provjeri a cek je oko 95 eura i kaze ona meni da vako svaki put mora da bude da cekam 45 dana
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke