• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Podizanje adsense ceka

Šta na kraju bi za čekove za oktobar što ih nismo dobili? Ja sam popunio onaj obrazac da mi izdaju novi ček al kako vidim ništa se ne dešava... nit mi je vraćen iznos nit su mi bilo šta odg na mail :sigh:sigh

Evo nove informacije.. Danas sam digao cek u Credy banci a juce sam predao cek stim sto sam morao da cekam da prenoci cek kod njih jer prvi put dizem kod njih pa sam popunjavao neki ugovor pa sve zbog tog ugovora a rekao mi je da sledeci cek cu moci da dignem odmah..

zilla kaže:
Šta na kraju bi za čekove za oktobar što ih nismo dobili? Ja sam popunio onaj obrazac da mi izdaju novi ček al kako vidim ništa se ne dešava... nit mi je vraćen iznos nit su mi bilo šta odg na mail :sigh:sigh

Nista, jedan prijatelj je poslao 3 puta zahtjev za izdavanja ceka i onda se javio adsense support govoreci da su primili i prva dva i da istrazuju to.

zilla kaže:

Isti slucaj i kod mene, poslo sam tri puta zahtjev, nista ne odgovaraju nit' salju cek. :fever

Izgleda treba poslat 1000 zahtjeva da bi reagovali.

hajro2 kaže:
zilla kaže:

Isti slucaj i kod mene, poslo sam tri puta zahtjev, nista ne odgovaraju nit' salju cek. :fever

Izgleda treba poslat 1000 zahtjeva da bi reagovali.

ja sam popunio i poslao obrazac 24.12.2012. ..znaci 60 i nešto dana nakon izdavanja čeka 24.10.2012. koji nije došao ... i sada čekam, čekam .... ;)

ciprijani kaže:
@ optimista, a koja je to banka? Koja zemjla?
Credz Banka u Srbiji ne znam da li ima u jos nekoj susednoj drzavi, ali ovaj radnik mi je rekao da sledeci cek mogu da dignem u istom danu kad donesem jer ovaj prvi put nisam mogao zbog tog ugovora sto sam potpisao morao je da prenoci kod njih.

Dobio sam mail od support-adsensa, kao nesto istrazuju i da ce me uskoro ponovo kontaktirati..

hajro2 kaže:
Dobio sam mail od support-adsensa, kao nesto istrazuju i da ce me uskoro ponovo kontaktirati..

Dobio 3 emaila, sve razlicite osobe odgovorile, jer sam 3 puta i trazio :D

ja se nadam da će nam krajem mjeseca napokon poslat te čekove :poke

zilla kaže:
ja se nadam da će nam krajem mjeseca napokon poslat te čekove :poke

I ja dobih email nakon mjesec dana da istrazuju...nisam prije primjetio da ima pored jednog checka PAID...(mislim oktobarski). Inace ja u Sarajevu imam super iskustvo sa Unicredit bankom, ispocetka su se malo bunili, ocito da NE ZNAJU kako unovciti cek, sumnjivo im. Ali kad jednom upoznaju i kad sam otvorio racun, momentalno mogu podici cek, samo mora svaki put kopija licne i broj telefona. Zena mi je kao objasnila da se desavalo da donesu neke sumnjive cekove pa da bi zastitili sebe moraju imati neki garant ili da ce naplatiti cek ili dobiti pare nazad. Provizija je 2,5 E.

Mislim da je teško falcificirat čekove jer imaju one svjetleće niti u sebi kao prave pare tako da ih s onim uređajem lako mogu provjerit.

S druge strane moraš im predočiti svoju osobnu kartu (dakle sve podatke o sebi) i ako nakon provjere ček ne bude imao pokriće lako te pronađu/tuže i sl.

Prošlog ljeta su mi vratili ček jer mi je google bio zatvorio pa ponovno otvorio račun i kad sam došao u banku naplatili su mi 25€ zbog tih nekih troškova vraćanja čekova (iako su mi na sljedeći ček stavili sumu prethodnog, a troškove vlasnik čeka snosi)

Kako god u Unicredit su mi ok ljudi i što ne znaju odmah zovu centralu i pitaju kako/što dok ovi u navedenim bankama kojima sam bio jednostavno ne vole raditi poslove koji im nisu baš svakodnevnica

E ljudi ev odnji sam prvi cek u banku nekidan i kaze ona u banci da moram da cekam 45 dana da se nesto provjeri a cek je oko 95 eura i kaze ona meni da vako svaki put mora da bude da cekam 45 dana

pa to je normalno svugde ti i pise da se na cekove ceka oko 45 dana :)

stefag40 kaže:
E ljudi ev odnji sam prvi cek u banku nekidan i kaze ona u banci da moram da cekam 45 dana da se nesto provjeri a cek je oko 95 eura i kaze ona meni da vako svaki put mora da bude da cekam 45 dana

Idi u Credy Banku. Ja sam digao lovu odmah sutradan a sledeci cu moci da dignem odmah

Ma sve zavisi od banke i najvise od radnika :) Meni su intesi rekli ako cek nije stariji od 30 dana da mogu dobiti odmah novce a ako je stariji onda se ceka od 30 do 45 dana.

Banca Intesa - Backa Topola

E pozz .Ako zadrzim placanje na jedno 3 mjeseca i sad kad ocu da mi posalju placanje oceli mi pslati sve pare koje sam sakupio u ta 3 mjeseca? ili ce posebno za svaki mjesec ??

Poslace ti sve sto si skupio ako si naravno pre toga ispunio minimum za isplatu.

Back
Na vrh