nebih se slozio stobom smilika, ali svatko ima pravo na svoje misljenje, zato sam i krenuo pisati ovdje da vidim vasa misljenja...
Prvo prije google sniper 2.0 je postojao google sniper 1.0 a prijatelj je u 3 godine uspio napraviti preko 160 vlastitih mini sajtova na kolima jako dobro zaradjuje...
google sniper 2.0 je lansiran 17.10.2009 i jos uvijek se uspjesno prodaje, odnosno u ovom trenutku 142. ljudi je prodalo minimalno 1 kopiju google sniper 2.0 u zadnjih 7 dana, te su ostvarili $79.28 po prodanom primjerku... tako da mislim da program itekako dobro posluje i postoje tisuce ljudi koji rade na principu tog sistema opisanog u google sniper 2.0 programu....
Također, warrior forum je odlicna stvar i za pocetnika i za napradne marketere, to je moje osobno misljenje, ti mislis drugacije, ali opet to je tvoje misljenje, samo znam da ima nevjerojatno puno korisnih informacija koje nisam nasao ni na jednom od domacih foruma..
drugo, za one napredne, postoji vip sekcija koja se place, u kojoj doslovno stoje milijuni eura vrijedne informacije..
takodjer imaju puno vecu dozvoljenost za reklamiranje sebe i svojih stranica, postanja vlastitih linkova, na tom forumu, i jos nisam dozivio da je netko rekao nekome da je njegov proizvod spam samo zato jer ili nezna o kakvom se proizvodu radi, ili nagađa ili nesto trece... ljudi iz cijelog svijeta podrzavaju jedan drugoga, pogotovo sa proizvodima koji su poznati i efikasni...
a sto se tice linkova koji daju beskorisne informacije, to je također jedan od izazova da osoba koja pocinje raditi preko interneta shvati da je konkurencija velika i da sam mora poceti razmisljati svojom glavom, a i slusati druge....
trece, ovo mi je samo probna stranica, gdje cu cisto ispitati zainteresiranost za ovaj proizvod na nasem trzistu, ali glavni dio posla se odvija na globalnom trzistu, gdje mozete reklamirat ili neki fizicki proizvod ili neku e.knjigu, naravno po kategorijama koje obuhvacajo skoro pa sve sto se moze kupiti...
Ako netko hoce napraviti biznis na internetu mora se drzati nekog puta, neke ceste koja ce ga voditi... ako ce se drzati samo informacija koje ce nalaziti na forumu, taj put ce biti mnogo duzi i tezi, jer znam po sebi kad sam ja poceo proucavati na raznim stranama nisam nista uspio napraviti jer sam dobivao previse nepotrebnih informacija, odnosno nista u cijelini da mogu napraviti od pocetka do kraja...
tako da zao mi je sta mislis da je ovo spam, ja ne mislim tako te cu se i dalje drzati tog sistema, bar u sljedecih 2 godine minimalno...
ps. kasnije sve te mini siteve moze prodati, recimo po cijeni kolko zarade u 8 mjeseci, pa pokrenuti nesto svoje vlastito...
bitno je poceti od nekuda i drzati se tog pravca, ako ce krivudati i svastariti tesko ce se posao odraditi....