• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Pocetnik

payme kaže:
evo sad proučavam ovaj wordpress, jako jeftine domene zašto mi to nitko nije predložio, a i goolge daje domene za $10. Našo sam ih još par: tcom mi je dao domenu, i još ima besplatnih .hr domena za firme, co.cc, webbly isto kao blog, i još mnogo mnogo drugih sa nekim skoro normalnim završetkom domena. Neda mi se nabrajat, domene i host se zapravo dijele na internetu. Ako neko želi nastavi ću...

Pa dovoljno je barem jedno slovo, da domena vise nema "normalan" zavrsetak ;)
Sa free domenom i hostom mozes njegovati webstranicu na kojoj ces voditi racuna o inventaru alatki u
komsijnom podrumu ili garazi, i jedini posjetioci cete biti vi koji znate tu "tajnu" adresu stranice.

payme kaže:
Vrlo je važno kako izgleda stranica, jer kad uđem u stranicu prvo pogledam kako je posloženo sve i koliko je truda uloženo, ne treba bit baš neki trud i da je jednostavno dobro je, ako mi se stranica ne sviđa i sve je razbacano, samo obrišem povijest, izađem iz preglednika, reinstaliram windows i udaram glavom u zid dok ju ne zaboravim.....

Ovaj dio posta ionako nisam razumio :to_clue

Pozdrav svima, :waving
ja sam također jedan novi internet marketer, pa da i ja podijelim svoja iskustva..

nakon dugog vremena proučavanja raznih sistema, otkrio sam napokon nesto sta valja i nesto sta je smisleno.
naime prijatelj koji vec par godina radi na affiliate marketingu preporucio mi je program preko kojeg je on poceo zaradjivati (do sada je vec jako dobro napredovao)..

Naime radi se o programu koji je nazalost na engleskom, ali razumijem dovoljno da sam uspio pokrenuti vlastiti posao.

rijec je o google sniper 2.0 programu
dali je tko cuo za njega?

ovo je odlicna stvar za pocetnike jer detaljno objasnjava sta sve trebate napraviti da bi kao totalni pocetnik poceli zaradjivati..
takodjer nije to samo za pocetnike, prijatelj mi radi na ovom programu vec preko 3 godine..

za njega vam nije potrebno nikakvo prethodno znanje pravljenja stranica jer se preporuca da se koristi wordpress ( napredni ce sami radit svoje stranice preko nekih programa ili platit nekom da mu ih naprave), tako da je vrlo jednostavan za koristenje..

radi se o tome da se ciljano odabiru kljucne rijeci nakon cega se stranica radi na temelju te kljucne rijeci..
program se bazira na promoviranju tisuca proizvoda koji se mogu naci na internetu, jedna od glavnih stranica za to je Clickbank

znaci u programu je opisano tocne sve sta trebate napraviti da bi: nasli svoj proizvod, nasli prikladnu kljucnu rijec za njega, kako kupiti domenu i postaviti ju na hosting, kako kreirati stranicu na wordpressu, sta napisati na stranici da bude interesantna, te kasnije kako tu svoju stranicu optimizirati na pretrazivacima, dobiti maksimalnu posjecenost a da se ne placaju nikakva oglasavanja, izgradnja backlinkova, te jos nekolicina sitnica koje si vam bitne da bi ta vasa stranica bila sto vise posjecena, profitabilna i tako vam donosila zaradu..

cijeli program je raspoređen u 8 poglavlja (na preko 100 stranica)koja su popracena video isjecima gdje vas vizualno navodi kako sve to napraviti...

u drugom dijelu programa imate jos podosta video isjecaka koji vam poboljsavaju vase poslovanje...

detaljnije informacije mozete dobiti preko mog potpisa, a takodjer mozete me i kontaktirati preko privatne poruke...

ps. za one koji neznaju ima jedan odlican strani forum na kojem stvarno mozete naci apsolutno sve sto vam je potrebno za bilo kakvo internet poslovanje i hrpa ljudi koji ce vam u bilo kojem trenutku pomoci: warriorforum
nemogu jos stavljat linkove ali lako ga je naci

zelim svima uspjesno poslovanje :drinking

zodiac kaže:
ps. za one koji neznaju ima jedan odlican strani forum na kojem stvarno mozete naci apsolutno sve sto vam je potrebno za bilo kakvo internet poslovanje i hrpa ljudi koji ce vam u bilo kojem trenutku pomoci: warriorforum
nemogu jos stavljat linkove ali lako ga je naci

zelim svima uspjesno poslovanje :drinking

Los si forum nasao za svoj spam. Ovaj google sniper koji ti reklamiras jos ne postoji 3 godine, tako da "prijatelj" svakako ne radi na tom programu toliko dugo.

Plus, warriorforum je po meni za pocetnika najgori forum, jer masa ljudi postuje svakakve gluposti kako bi mogla da ostavlja linkove u potpisu, koje cesto veze sa vezom nemaju i mogu samo da zbune pocetnike.

U svakom slucaju, verujem da na ovom forumu ima mnogo vise informacija nego u tom tvom programu, i to potpuno besplatno.

dev_masta kaže:
A ovo, za sebe napraviti 5-10 stranica, ubaciti adsense i takve fore...
Za to nije previše toga potrebno, nek je i ružno, gugla baš briga kako stranica izgleda :)

Fora je sto najcesce nisu ni ruzne te WP stranice koje se prave za par minuta.

Mnogo cesce sam mnogo ruznije stranice od toga video napravljene od strane ljudi koji su "web dizajneri".

nebih se slozio stobom smilika, ali svatko ima pravo na svoje misljenje, zato sam i krenuo pisati ovdje da vidim vasa misljenja...

Prvo prije google sniper 2.0 je postojao google sniper 1.0 a prijatelj je u 3 godine uspio napraviti preko 160 vlastitih mini sajtova na kolima jako dobro zaradjuje...

google sniper 2.0 je lansiran 17.10.2009 i jos uvijek se uspjesno prodaje, odnosno u ovom trenutku 142. ljudi je prodalo minimalno 1 kopiju google sniper 2.0 u zadnjih 7 dana, te su ostvarili $79.28 po prodanom primjerku... tako da mislim da program itekako dobro posluje i postoje tisuce ljudi koji rade na principu tog sistema opisanog u google sniper 2.0 programu....

Također, warrior forum je odlicna stvar i za pocetnika i za napradne marketere, to je moje osobno misljenje, ti mislis drugacije, ali opet to je tvoje misljenje, samo znam da ima nevjerojatno puno korisnih informacija koje nisam nasao ni na jednom od domacih foruma..
drugo, za one napredne, postoji vip sekcija koja se place, u kojoj doslovno stoje milijuni eura vrijedne informacije..

takodjer imaju puno vecu dozvoljenost za reklamiranje sebe i svojih stranica, postanja vlastitih linkova, na tom forumu, i jos nisam dozivio da je netko rekao nekome da je njegov proizvod spam samo zato jer ili nezna o kakvom se proizvodu radi, ili nagađa ili nesto trece... ljudi iz cijelog svijeta podrzavaju jedan drugoga, pogotovo sa proizvodima koji su poznati i efikasni...

a sto se tice linkova koji daju beskorisne informacije, to je također jedan od izazova da osoba koja pocinje raditi preko interneta shvati da je konkurencija velika i da sam mora poceti razmisljati svojom glavom, a i slusati druge....

trece, ovo mi je samo probna stranica, gdje cu cisto ispitati zainteresiranost za ovaj proizvod na nasem trzistu, ali glavni dio posla se odvija na globalnom trzistu, gdje mozete reklamirat ili neki fizicki proizvod ili neku e.knjigu, naravno po kategorijama koje obuhvacajo skoro pa sve sto se moze kupiti...

Ako netko hoce napraviti biznis na internetu mora se drzati nekog puta, neke ceste koja ce ga voditi... ako ce se drzati samo informacija koje ce nalaziti na forumu, taj put ce biti mnogo duzi i tezi, jer znam po sebi kad sam ja poceo proucavati na raznim stranama nisam nista uspio napraviti jer sam dobivao previse nepotrebnih informacija, odnosno nista u cijelini da mogu napraviti od pocetka do kraja...

tako da zao mi je sta mislis da je ovo spam, ja ne mislim tako te cu se i dalje drzati tog sistema, bar u sljedecih 2 godine minimalno...

ps. kasnije sve te mini siteve moze prodati, recimo po cijeni kolko zarade u 8 mjeseci, pa pokrenuti nesto svoje vlastito...
bitno je poceti od nekuda i drzati se tog pravca, ako ce krivudati i svastariti tesko ce se posao odraditi....

Covece 2 godine se bavis internet zaradom i nisi osmislio nista dobro, nego dolazis na ovaj forum i spamujes :sigh

neznam gdje si procitao da se 2 godine BAVIM internet marketingom, kad sam u prvom postu napisao da sam tek poceo....

ali sve ok, kao sta sam reko svatko ima svoje misljenje, zato sam i dosao ovdje, ni najmanje s namjerom da sspamujem...
ovaj sistem nisam osmislio ja, nego jedan englez, a po tom principu tisuce ljudi uspjesno rade vec godinama...

nisam ni racunao da ce ovo ici na nasim prostorima, niti mi je to prioritet...

ukljucio sam se u raspravu kao i svi drugi, nevidim stvarno gdje sam pogrijesio ili eventualno bio naporan ili spamao...

zelim svima svu srecu u njihovom poslovanju...:waving

Zodiac, jesi ti možda bio na Sanjinovom ili Bjegovićevom seminaru? Samo pitam...

Anyways, GS je precijenjen (čitao sam ga) i jedini razlog zašto se prodaje je činjenica da je provizija dobra i ima još puno affiliate koji svojim subsima uvaljuju to smeće. Iskreno, na bilo kojem bolje IM forumu možeš pronaći daleko detaljnije informacije u roku od 30 minuta, vjerojatno i manje.

pozz i.m.warrior

nisam bio bio ni na jednom seminaru od njih dvoje.. za sanjina sam cuo cak i vidio neke njegove radove, ali za bjegovica nisam cuo..

opet napominjem da sam relativni pocetnik, nisam bio u doticaju sa mnogo takvih programa pa nemogu usporedit kolko je kvalitetan naspram drugih, samo znam da funkcionira i da se sljedeci te upute moze zaraditi....

vjerujem da postoji mnogo razlicitih programa koji su neki cak i bolji od GS, ali opet vjerujem da ako je pomogao meni da moze pomoci i drugima...

nismo svi isti, netko ce provesti tjedne i tjedne kopajuci po raznim forumima da bi spojio kraj sa krajem i opet je upitno dali ce pocetnik uspjeti shvatiti kako da bilo sta pocne kada ce dobivati iscjepkane informacije...
a opet nekom ce biti jednostavnije uloziti nesto sitno novaca da nemora kopati na sve strane nego da ima sve na jednom mjestu..

ja sam kretao sa raznim PTC programima, raznim piramidama, GDI sistemom, Magic goldom, i iskreno, za mene su te kobinacije bezveze i smece, jer u PTC prvo se slabo zaradjuje a u ovim ostalima moras navlaciti ljude da se registrijaju preko tebe da bi imao neku zaradu..

U GS meni kao pocetniku ima dosta korisnih informacija i cisto dovoljno da se starta sa IM, znaci gdje se ljudima fino objsnjava gdje i kako krenuti...

znaci ako si ga citao, znas da nije prevara, mozda za tebe koji si iskusan ima premalo informacija, ali za mene i jos puno ljudi poput mene, GS ce biti itekeko koristan...

ps. po tvom misljenju, sta bi ti preporucio nekom pocetniku koji zeli startati sa svojim IM?

Da se Google Sniper reklamira kao vodič za početnike (što on zapravo i jest) tada se ne bi radilo o prevari. U tom slučaju malo tko bi uopće kupio GS. Međutim, problem je što se GS kao i brojni drugi sistemi reklamira kao neki specijalni sistem koji sigurno donosi velik novac. Problem je u tome što GS niti je jedinstven sistem niti je napredan niti sigurno donosi novac.
Da karikiram: isto bi bilo da lik prodaje npr. knjigu iz matematike za 6. razred. Nije problem ako knjigu za 6. razred prodaješ i reklamiraš kao knjigu za 6. razred, ali ako ju reklamiraš na način "ova knjiga je još neviđen sistem koji će ti donijeti veliki novac" onda se radi o prevari.

Da bude jasno: Google Sniper je vodič za početnike a reklamira se kao jedinstven super cash system i radi toga se radi o prevari.

Da bude jasno: Google Sniper je vodič za početnike a reklamira se kao jedinstven super cash system i radi toga se radi o prevari.

U danasnjem svetu to se zove marketing;)

Ne mislim samo na IM, naravno.

manje više se slažem s tobom, pogotovo što se tiče IM-a, ali opet po meni u konkretnom slučaju radi se o prevari (odlično upakiranoj sa odličnim sales pageom)

skijanje je zapravo dosta dobro odgovorio. GS je overhyped basic tutorial za affiliate prodaju koja se bazira na ragniranju sajtova koji se sastoje od jednog članka (ili nekoliko njih, da me sad ne hvatate za riječ) i ciljaju na rangiranje u Google SERP-ovima za određenu ključnu frazu. Jedini cilj im je prodati neki proizvod za proviziju. Ja nisam neki lažni moralist da sad tu idem propovijedati kako sajtovi kojima je jedna svrha zarada ne vrijede, svima je krajnji cilj zarada. No činjenica je kako je Google javno obznanio kako ne voli takve sajtove i rade na tome da ih sve prešamaraju.

P.S.
@zodiak
Kad već pitaš, pogledaj moj tutorial o zaradi sa niche stranicama. Sve je potanko opisano i košta zeeroh dolara. Jedino nije ishajpan kao GS, dapače čak sam naglasio kako je potrebno dosta ulaganja i truda da se zarade novci, pa vjerujem da nije tako primamljiv kao GS. Napominjem da je to OK tutorial za početnike, jer ne opisuje kako dalje razviti manje niche stranice u authority, no zato i jest tutorial za početnike. Pogledaj threadove Dr. Bo-a o linkbuildingu, optimizaciji... vrijede zlata. Imaš još cijeli niz postova na ovom forumu od drugih članova, da ne govorim o stranim forumima, koji će ti dati jako dobre informacije kako pošteno zaraditi na netu, a besplatni su.

To što ti GS šljaka je sasvim OK, ali nije OK da ga ovdje promoviraš kao 'nešto super za početnike' jer je to vrlo 'tanka' metoda i početnici će zapravo samo izgubiti puno vremena praveći tanke sajtove koje će Google vrlo brzo prešamarati. I još će potrošiti dosta novaca na loš proizvod, dok su te iste novce moglu puno pametnije iskoristiti. Osim toga, ako ti toliko dobro šljaka metoda, čemu onda promoviranje GS-a sa lošim sales page-om i potpisima u forumu? Sigurno zarađuješ dobre novce i možeš to reinvestirati u nove niche za strana tržišta koja su puno isplativija od našeg.

Malo skrecemo s teme, al kad je vec naziv 'pocetnik' da demonstriram sta nikako pocetnik ne treba da radi:p

Ovakav promo video kad vidim dobro me zasmeje, sve zajedno sa teorijom zavere,
tajnim klubom milionera i herojem koji se bori protiv sistema, pogledajte za zabavu:

http://www.mobileblogmoney.com/index-4.html

(Nije affiliate link niti preporucujem bilo kome da kupi)

Gledam video i još uvijek čekam da se lik pojavi na ekranu i zaurla: Gotcha suckeeerrrrssssss!

Ali čini se da ništa od toga. Lik je upravao nazvao SEO 'junk method'...nice.

Malo je offtopic, ali zapravo je jako poučno da njubovi skuže što ne treba raditi. Ne upuštajte se u ovakve gluposti, ovo je stvarno prepreviše i za najgore IM overhyper-e.

zodiac kaže:
Također, warrior forum je odlicna stvar i za pocetnika i za napradne marketere, to je moje osobno misljenje, ti mislis drugacije, ali opet to je tvoje misljenje, samo znam da ima nevjerojatno puno korisnih informacija koje nisam nasao ni na jednom od domacih foruma..
drugo, za one napredne, postoji vip sekcija koja se place, u kojoj doslovno stoje milijuni eura vrijedne informacije..

takodjer imaju puno vecu dozvoljenost za reklamiranje sebe i svojih stranica, postanja vlastitih linkova, na tom forumu, i jos nisam dozivio da je netko rekao nekome da je njegov proizvod spam samo zato jer ili nezna o kakvom se proizvodu radi, ili nagađa ili nesto trece... ljudi iz cijelog svijeta podrzavaju jedan drugoga, pogotovo sa proizvodima koji su poznati i efikasni...

Pa neces valjda forum za englesko govorno podrucje na koji dolaze ljudi iz celog sveta porediti sa domacim forumom? Da poredimo englesku fudbalsku ligu sa nasom, jer poredjenje ti je u fazonu "pa nisam u nasoj ligi video da neko igra ko Runi".

Uostalom, ovaj forum je PREPUN korisnih informacija. Pored toga, ako bas zapnemo za strane forume, ima mnogo, MNOGO korisnijihforuma od toge overhyped warriorforuma.

Sto se tice drugog pasusa - upravo to je razlog zasto mi se taj forum ne dopada. Svako postuje svasta, od cega ni 1% nema realnu vrednost nego jeste spam i losa samopromocija, a moderatiori to dozvoljavalju. I karleusa je poznata, popularna i dobro se prodaje, a po meni nema nikakvu muzikalnu vrednost ... tako i warriorforum, pa tako i ovaj snajper 2.0.

Sto se tice paid dela warriorforuma - za to ne znam, no verujem da on sadrzi vrednost.

Sve ostalo sto pises je na ovom forumu obradjeno mnogo puta. Ove tvoje informacije verovatno bi imale vrednost za neke pocetnike koji nemaju pojma sta je IM, zato ovo nije dobar forum za takvu poruku kakvu si poslao. Ja nisam iskusan ali vidim da u tom snajperu nema velike vrednosti, tj. verovatno je nesto vredeo 2009. sada mnogo manje.

Tvoj topic je pokazao da si samo spamovao forum, posto nisi istrazio sta bi donelo vrednost na IZF (protivno onome sto pises) jer da si malo prelistao forum video bi da je ovakve topice prerastao, nego si se samo regovao i copy/ pastovao svoju poruku. Ne moralisem i ne kazem da i ta strategija ne moze proci - ali nemoj da je pakujes ko zlato da prodajes kada te vec isprozivaju. Na kraju ispada odlican thread da se vidi sta je ono sto ne treba raditi :)

josip150 kaže:
Trenutno mi je prioritet nauciti irađivati web i neke druge stvari. Nakon tga doci ce zarada. Nadam se da cu ovdje naci puno korusnih savjeta koji ce mi pomoci u mojoj zamisli.

Pozdrav Josipe, iz koje zemlje dolaziš? Ja imam jedan web portal koji bi trebalo voditi. Ali Osoba ga treba voditi izvan Hrvatske.
Mario

payme kaže:
First time? Do it yourself!

Evo da se ubacim i ja trebam pomoć.
Imam nekoliko blogova i tek sam počeo sa ozbiljnim web dizajnom.
html me ne zabrinjava, ali ovo ostalo ću se snaći nekako uz neki priručnik.
Na raspolaganju imam:
Dreamweaver CS4 i NetObjects Fusion Essentials
Najviše znanja imam za Frontpage 2003 tu sam majstor od osnovne škole, ali nemam program i neću ga kupit još neko vrijeme.
Uglavnom počeo sam sa NetObjects Fusion Essentials zato jer je vrlo jednostavan za korištenje, ima li itko iskustva sa tim programom? I trebao bih neki priručnik ako može?:stars

Imam već desetak ideja za teme i jednistvene domene stranica, ali to nejde tako brzo jer sam početnik. Adsense, fulltraffic, adf.ly, itd je kao podmazano.

-->Sad je vrijeme da izbacim par pitanja:
1. Najbolji besplatni hostovi?
2. Trenutno mogu dat max. $20 za host, postoji li jeftin host? Ako ne svejedno mogu čekat još oko 20 dana.
3. Jednostavni i besplatni programi za izradu web stranica?
4. NetObjects Fusion Essentials?
5. Dali je dozvoljeno uzimat slike sa tražilica ili ostalih stranica, te stavljat ih na stranicu, ili neki video sa youtuba, ali mislim u ogromnim količinama treba mi za jednu ideju?
:waving

Možeš mi se javiti na mail, možda ti mogu ponuditi posao?

Hehe tek sam sad vidio da je ova tema jos aktivna :hysterical

kakozaraditi kaže:
Ako ti je cilja raditi web stranice, a kasnije i zarada, mislim da ti ne treba znanje iz HTML-a css-a i slično. Previše ćeš vremena izgubiti učeći i raditi statiče hello world stranice u npr. Dreamweaveru, a već postoje odlične besplatne platforme koje ti nude gotove stranice, dizajn, optimizaciju i mnogo pluginova.
I ja sam kao ti krenuo sa vlastitim dizajom i statičkim stranicama, puno toga sam naučio, međutim po meni to je gubljenje vremena.

Moraš se koncetrirati na izradu kvalitetnog sadržaja, SEO optimizaciju, stvaranje backlinkgova i na kraju dizajn (koji je po meni manje bitan)

Predlažem ti da kreneš od WordPressa, ako tražiš jefftini hosting, mislim da je Bluehost.com najviše nudi za uloženo, sada su imali akciju 2.95$/mj.
Na njemu imaš gotove instalacije raznih CMS-ova pa i Wordpressa i kreiranje stranice od hostinga, domene, instalacije wordpressa pa do stvaranja prvog posta ti traje svega par minuta.

Bilo bi super da mi je ovo netko rekao prije godinu dana, ovako sam jos nekoliko mjeseci proveo uceci HTML, CSS i ostalo. Naucio sam neke osnove i onda sam shvatio da bez SEO nista ne vrijedi. Onda sam par mjeseci ucio SEO u tome mi je dosta pomogao ovaj forum. Vec sam radio linbuilding za neke stranice. U zadnje vrijeme sam imao nekih problema i nisam imao vremena pa sam otkazao sve poslove, a sada uskoro planiram poceti sa izradom mini niche stranica. Uglavnom bitno je da odredite sto zelite, ako mislite zarađivati od izrade web stranica onda vam treba HTML i CSS i ostalo, a ako se zalite baviti IM ovo nije potrebno (ali nije lose znati ponesto)

mariopatija kaže:
josip150 kaže:
Trenutno mi je prioritet nauciti irađivati web i neke druge stvari. Nakon tga doci ce zarada. Nadam se da cu ovdje naci puno korusnih savjeta koji ce mi pomoci u mojoj zamisli.

Pozdrav Josipe, iz koje zemlje dolaziš? Ja imam jedan web portal koji bi trebalo voditi. Ali Osoba ga treba voditi izvan Hrvatske.

Poslao sam ti PM

Back
Na vrh