• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal dostupan u Srbiji, sada STVARNO :)

aladeen kaže:
Uz velike teskoce uspeo sam dodati podatke US Payment Servisa mom PayPal-u (RS adresa). Treba da uspostavim kontak sa PayPal-om da bi uopste mogao dodati. Onda su mi ovo odgovorili:

PayPal kaže:
I’m sorry to hear that you are still receiving the error ‘cannot add a bank at this time’ and I sincerely regret the inconvenience it has caused you.

Do not worry because I applied a couple of changes in your account so your bank will have a higher probability of being added in your PayPal account. Please be advised that this change is only good for the next four hours from the time that you received this email.

However, please be advised that we no longer accept Payoneer accounts due to the complexities of the financial network worldwide.

Interesantno.. ipak sam uspeo upisati US bank podatke i vertifikacija je bila uspesna. Mimo toga funkcija za izvadjenje novca ni dalje ne funkcionise. Ni od drugog ne mogu primiti pare.
Onda sad moguce ili ne? U medjuvremenu cekam odgovor PayPal-a.

Znaci mrka kapa.

Ja sam se ponadao da ce moci da radi ako vezem moju payoneer karticu za moj Srpski paypal.

Na Payoneer forumu sam čitao da imaju problem sa povlačenjem para sa PayPal preko ACH servisa. Ja sam Payoneer karticu dodao odmah čim sam otvorio PayPal i zasad radi super, proveri da li može kartica da se doda, ja mislim da može i sad. Ovo gore valjda važi samo za dodavanje bankovnog računa.

joker123 kaže:
@aleksej kako ces povuci pare sa PayPala na Payoneer Mastercard?

PayPal > Payoneer je funkcionisalo tako što ne povlačiš pare na karticu nego na bankovni račun (US payment service) koji je takođe pod Payoneer. Sad već (gledajući poslednje postove u ovom threadu) nisam sigurna da li je i dalje moguće.

Paypal mi je uklonio payoneer karticu, i ne mogu vise da je ubacim:

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card.

Ma daj ljudi u pitanju je politika i nista drugo!!! Tri dana je radilo do vojne parade a posle parade odjednom "shvatili da nije po zakonu Srbije" kao paypal je naivan nema tim advokata pa nije znao za taj zakon.:fever

freemind kaže:
Paypal mi je uklonio payoneer karticu, i ne mogu vise da je ubacim:

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card.

Kod mene Payoneerov MasterCard i dalje stoji na PayPalu, mada bi mi možda napravio problem kod checkouta.
A za Intesinu Visu koju imam piše Accepts PayPal withdrawals, mada withdraw naravno ne radi.

sunbeach kaže:
Ma daj ljudi u pitanju je politika i nista drugo!!! Tri dana je radilo do vojne parade a posle parade odjednom "shvatili da nije po zakonu Srbije" kao paypal je naivan nema tim advokata pa nije znao za taj zakon.:fever

Jel mozes da das izvor za tu tvrdnju, ono sto sam ja procitao - PayPal je zvanicno izjavio da ima navodno problema sa podesavanjima ?

zasto svaki put imam problem sa log in na forum (neki error pa mi odobrojava)? nebitno to , nego .. sta ce se de si ako promenim proxy li ce onda imati paypal sve opcije ? ako se to urpadi

MilanSve kaže:
zasto svaki put imam problem sa log in na forum (neki error pa mi odobrojava)? nebitno to , nego .. sta ce se de si ako promenim proxy li ce onda imati paypal sve opcije ? ako se to urpadi

Mozes dobiti i opciju ban na paypalu,zato bolje nemoj muljati nista.

Ma koja vojna parada ma hajte. Evo sta sam ja dobio kao odgovor:

"We do highly appreciate your interest in using your PayPal account to receive money. PayPal wanted to offer the feature of receiving money in your country and I am aware that you were informed with these updates. However, due to unforeseen issues it will not be rolled out yet. We apologize for the inconvenience this may have caused you. We need to be sure that we are fully compliant with these local and international laws to avoid difficulties in providing our service in the future."

Meni nije jasno kako Skrill(moneybookers) moze da radi u Srbiji,a paypal ne moze.
Cak i Payza (alertpay) takodje radi withdraw na karticu,a Paypal ne moze.

Ja sam lepo registrovao paypal na jednu Amerikanku, preko fake adress, i primim novac na taj paypal posaljem prijatelju a prijatelj meni na payoneer, nekad kupim nesto sto mi treba :) Sta cu ne znam kako drugacije da funkcionisem :)

Pozdrav svima, ja sam se danas reg na paypal, sredio sam sve, jos verifikacija. Da li ako zatrazim negde da budem isplacen, necu dobiti novac na svoj paypal ? ... Da li ima neko ideju, kada bi trebao da bude dostupan withdraw ? ..

ljubomir007 kaže:
Da li ima neko ideju, kada bi trebao da bude dostupan withdraw ? ..

Kad se steknu uslovi tj. kad PayPal uvede dinar ili kad se u Srbistanu zakonski omogući plaćanje u stranoj valuti izmedju rezidenata.

Do tada nadji neki drugi način za prijem novca.

Drenova kaže:
ljubomir007 kaže:
Da li ima neko ideju, kada bi trebao da bude dostupan withdraw ? ..

Kad se steknu uslovi tj. kad PayPal uvede dinar ili kad se u Srbistanu zakonski omogući plaćanje u stranoj valuti izmedju rezidenata.

Znaci strasno... A kada ce barem moci da se dobija novac na paypal ? Barem da mogu kupovati sa Ebay-a nesto :)

ljubomir007 kaže:
Drenova kaže:

Znaci strasno... A kada ce barem moci da se dobija novac na paypal ? Barem da mogu kupovati sa Ebay-a nesto :)

Pa sam si iskomentarisao odgovor na svoje pitanje i onda opet pitao isto to sto je vec odgovoreno. :)

Back
Na vrh