• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal dostupan u Srbiji, sada STVARNO :)

aleksej kaže:
Poveži karticu i kupuj šta hoćeš.

Hvala aleksej :) To hocu :))) Samo jadno, imam 1.47 evra na kartici, moram da doplatim sutra, jer je 1.50 evra naknada za tu verifikaciju.. :) Hvala vam.

Ja planiram da deaktiviram svoj nalog na paypal :p Bice bas kao sto sam rekao
Paypal sve opcije ce doci 8 . Oktobra 2015 :D :D

ljubomir007 kaže:
Drenova kaže:
Kad se steknu uslovi tj. kad PayPal uvede dinar ili kad se u Srbistanu zakonski omogući plaćanje u stranoj valuti izmedju rezidenata.

Do tada nadji neki drugi način za prijem novca.

Znaci strasno... A kada ce barem moci da se dobija novac na paypal ? Barem da mogu kupovati sa Ebay-a nesto :)

Pa odavno se moze kupovati sa ebay-a preko paypala!

Ja lepo kazem da je politika u pitanju:

sunbeach kaže:
Ma daj ljudi u pitanju je politika i nista drugo!!! Tri dana je radilo do vojne parade a posle parade odjednom "shvatili da nije po zakonu Srbije" kao paypal je naivan nema tim advokata pa nije znao za taj zakon.:fever
Citat:
"Da podsetimo, Pejpal je posle samo četiri dana rada obustavio prijem novca u Srbiju a mediji su to objašnjavali neusklađenošću poslovanja ove kompanije sa našim zakonima koji propisuju zabranu prijema novca novca u stranim valutama između rezidenata u Srbiji.

Međutim, NBS kaže da je Pejpal potvrdio da su ispunjeni svi pravni i regulatorni uslovi u Srbiji za funkcionisanje prijema novca preko pejpal sistema, tako da su sada sve oči uprte u ovu kompaniju."

http://bif.rs/2014/10/nbs-pejpal-ima-zakonske-uslove-za-rad-u-srbiji/#sthash.0Ul0n4lA.dpbs

"Pejpal potvrdio – Srbija ispunila uslove, zastoj kod njih"

http://www.capital.ba/pejpal-potvrdio-srbija-ispunila-uslove-zastoj-kod-njih/
"Narodna banka Srbije je od Pejpala (Paypal) dobila zvaničnu potvrdu da su svi pravni i regulatorni uslovi u Srbiji za funkcionisanje Pejpal sistema ispunjeni i da je do odlaganja opcije za primanje novca došlo isključivo zbog tehničkog problema, saopštila je danas NBS."

Ma da vec dve nedelje tehnicki problemi neresivi za tako veliku kompaniju.Mi svi obicni koji pravimo sajtove znamo da i kad se ceo sajt srusi dos napadom ili hakovanjem obnovi se za za kratko vreme ili najkasnije 24 casa a veliki paypal ne moze za dve nedelje da sredi neku tamo "tehnicku gresku"

sunbeach kaže:
Ja lepo kazem da je politika u pitanju:

sunbeach kaže:
Ma daj ljudi u pitanju je politika i nista drugo!!! Tri dana je radilo do vojne parade a posle parade odjednom "shvatili da nije po zakonu Srbije" kao paypal je naivan nema tim advokata pa nije znao za taj zakon.:fever
Citat:
"Da podsetimo, Pejpal je posle samo četiri dana rada obustavio prijem novca u Srbiju a mediji su to objašnjavali neusklađenošću poslovanja ove kompanije sa našim zakonima koji propisuju zabranu prijema novca novca u stranim valutama između rezidenata u Srbiji.

Međutim, NBS kaže da je Pejpal potvrdio da su ispunjeni svi pravni i regulatorni uslovi u Srbiji za funkcionisanje prijema novca preko pejpal sistema, tako da su sada sve oči uprte u ovu kompaniju."

http://bif.rs/2014/10/nbs-pejpal-ima-zakonske-uslove-za-rad-u-srbiji/#sthash.0Ul0n4lA.dpbs

"Pejpal potvrdio – Srbija ispunila uslove, zastoj kod njih"

"Narodna banka Srbije je od Pejpala (Paypal) dobila zvaničnu potvrdu da su svi pravni i regulatorni uslovi u Srbiji za funkcionisanje Pejpal sistema ispunjeni i da je do odlaganja opcije za primanje novca došlo isključivo zbog tehničkog problema, saopštila je danas NBS."

Ma da vec dve nedelje tehnicki problemi neresivi za tako veliku kompaniju.Mi svi obicni koji pravimo sajtove znamo da i kad se ceo sajt srusi dos napadom ili hakovanjem obnovi se za za kratko vreme ili najkasnije 24 casa a veliki paypal ne moze za dve nedelje da sredi neku tamo "tehnicku gresku"

Good morning ! :)

Mislim da je problem do naseg zakona i drzavnog uredjenja. Jer po zakonu valuta je dinar i moras imati dinarski racun u banci kako bi poslovao sa drugim pravnim i fizickim licima, jer u suprotnom krsis zakon ako ga nemas, ali mi onda nije jasno na netu kad kupujes polovan auto cena je u evrima, na tv-u gledas reklamu za nov auto cena je izrazena u evrima, svaku robu koja je preko 5000 din. uglavnom svi racunamo u evrima, pa zasto onda j...u valutu ne pretvorimo u evro i bude nam primarna valuta, jer boze moj kako bi onda muljali sa dinarom. To je po meni jedna od mnogih nelogicnosti kada je platni promet u nasoj drzavi u pitanju. Ja da sam kojim slucajem izvrsni direktor PayPal online banke Srbiju ne da bih oterao u k...c nego bih joj lupio dozivotni ban kada vidim kakvi je muljatori i lopurde vode

Ma to je prica za malu decu jer ja sam dobio odgovor od operatera da je problem sto nisu saglasni sa nasim zakonima.

Pa razmislite sami, ako je slanje novca u evrima medju gradjanima Srbije kaznjivo, da li bi PayPal hteo da dovede svoje korisnike zbog toga u problem?

To nije priča za malu decu, nego priča iznešena od strane NBS, koja sebe naravno ograđuje. Ono što je ovde problem jeste zastareli zakon koji zabranjuje državljanima Srbije da vrše međusobne transakcije u bilo kojim valutama sem RSD. Da bi to izveli, Paypal bi morao da odradi kompletan "novi" sistem za Srbiju, a što bi to? Sasvim dovoljno dobro rade i bez Srbije, a to što NBS i Ministarstvo "ograničavaju" građane boli ih k....

80% sam uveren da Paypal neće sada niti u budućnosti raditi bilo šta po pitanju Srbije. Ukoliko očekujete Paypal u Srbiji, napadnite NBS i ostale odgovorne za zastareli zakon. Do tada, uživajte u opcijama koje trenutno imate i zahvalite se Bogu što postoji i to :)

Bio sam u pravu :D To tada dok ne dodje withdraw , koristicu webmoney

lxGuru kaže:
To nije priča za malu decu, nego priča iznešena od strane NBS, koja sebe naravno ograđuje. Ono što je ovde problem jeste zastareli zakon koji zabranjuje državljanima Srbije da vrše međusobne transakcije u bilo kojim valutama sem RSD. Da bi to izveli, Paypal bi morao da odradi kompletan "novi" sistem za Srbiju, a što bi to? Sasvim dovoljno dobro rade i bez Srbije, a to što NBS i Ministarstvo "ograničavaju" građane boli ih k....

80% sam uveren da Paypal neće sada niti u budućnosti raditi bilo šta po pitanju Srbije. Ukoliko očekujete Paypal u Srbiji, napadnite NBS i ostale odgovorne za zastareli zakon. Do tada, uživajte u opcijama koje trenutno imate i zahvalite se Bogu što postoji i to :)

Ko je sad tu kriv!?

Narodna banka Srbije je od Pejpala (Paypal) dobila zvaničnu potvrdu da su svi pravni i regulatorni uslovi u Srbiji za funkcionisanje Pejpal sistema ispunjeni i da je do odlaganja opcije za primanje novca došlo isključivo zbog tehničkog problema, saopštila je danas NBS.

Ma u stvari necu o ovome vise ni da pisem,nema smisla jer to je sve visa politika.

Pozdrav ljudi :) Imam jedno pitanje.. Mnogo me nervira sve ovo oko paypal-a, dobijam neki novac na paypal, i sada da li ako verifikujem sa visa card, da li cu moci da dobijem novac na svoj paypal racun ? ... i naravno da li mogu da saljem novac, ne mislim withdraw nego send nekom prijatelju .. ? .. Barem to da moze, stvarno me nerviraju :mad:

Ako si iz Srbije ustvari ako si na paypal.rs neces moci da dobijes novac na paypal iako je verifikovan,samo mozes da saljes novac koji prebacis sa svoje visa kartice na paypal nalog.

sunbeach kaže:
Ako si iz Srbije ustvari ako si na paypal.rs neces moci da dobijes novac na paypal iako je verifikovan,samo mozes da saljes novac koji prebacis sa svoje visa kartice na paypal nalog.

Hvala... znaci strasno :( nista, zamolicu neku osobu da primi novac sa tog sajta od koga treba da posalju na paypal pa cemo se iskombinovati ..stp, payza ^_^ zakon, na visa card isplata :) MAda koristim i payoneer, mogu reci da su super :D

Sta se cimate oko Paypal-a ljudi porucite skrill-ovu karticu, evo radim kao freelancer sve ide glatko. Provizija za dizanje sa ATM-a (bankomata) 350 dinara ni ne oseti se. :)

Flokyps kaže:
Sta se cimate oko Paypal-a ljudi porucite skrill-ovu karticu, evo radim kao freelancer sve ide glatko. Provizija za dizanje sa ATM-a (bankomata) 350 dinara ni ne oseti se. :)

Problem je sto razni sajtovi za razna placanja koriste samo paypal,zato je potreban paypal ali kada bi ti sajtovi podrzavali i druge platne procesore ne bi ni razmisljali o paypal-u.

Problem je sto razni sajtovi za razna placanja koriste samo paypal,zato je potreban paypal ali kada bi ti sajtovi podrzavali i druge platne procesore ne bi ni razmisljali o paypal-u.

Shvatam to, upravu si u ovom "segmentu"...

Back
Na vrh