Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SpawneR kaže:Koliko plaćaš održavanje Visa kartice? Kreiranje i to? Kako sam čitao Banca Intesa ima veće takse i skuplja održavanja od Komercijalne Banke, u kojoj je kako sam čitao, kreiranje i održavanje potpuno besplatno..
Gilez96 kaže:Znam ali meni su ovde na forumu rekli da je to moguce,nekoliko njih su mi rekli da je to sada moguce i u Srbiji ?
creature3221 kaže:imam u Intezi otvoren devizni racun i za njega vezanu Visa Electron karticu. Da li cu moci preko nje da prebacim pare sa PayPal-a na taj devizni racun? Citao sam na sajtu Inteze mogucnosti te visa Electron kartice gde pise da mogu da kupujen preko interneta, podizem novac u inostranstvu i Srbiji, placam u prodavnicama, ali se ne navodi nigde da mogu da primam novac preko nje.
zekans84 kaže:zekans84 kaže:Niko ovde da napise da li je, sad kad radi primanje para, uspeo iste da povuce na karticu.
Eto ja sam skupio nekih 20ak eura i povukao na karticu 15 eura - 4 eura provizija, znaci 11 eura uspesno poslato na karticu. Cekam sredinu sledece nedelje da vidim sta ce se desiti.
Evo posle 4 radna dana legle su pare na racun koji je vezan za karticu na koju sam povukao.
![]()
zekans84 kaže:
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke