• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal dostupan u Srbiji, sada STVARNO :)

Koliko plaćaš održavanje Visa kartice? Kreiranje i to? Kako sam čitao Banca Intesa ima veće takse i skuplja održavanja od Komercijalne Banke, u kojoj je kako sam čitao, kreiranje i održavanje potpuno besplatno..

SpawneR kaže:
Koliko plaćaš održavanje Visa kartice? Kreiranje i to? Kako sam čitao Banca Intesa ima veće takse i skuplja održavanja od Komercijalne Banke, u kojoj je kako sam čitao, kreiranje i održavanje potpuno besplatno..

Za ovih cetiri godine platio sam odrzavanje 0 dinara. Kreiranje me je isto toliko kostalo.

Zasto ne mogu da unesem zemlju Srbiju na Bank Transferu ,nego mi automatski stavi US,jel zna neko kako se resava ovo ?

Gilez96 kaže:
Zasto ne mogu da unesem zemlju Srbiju na Bank Transferu ,nego mi automatski stavi US,jel zna neko kako se resava ovo ?

Kolko znam, bank transfer je i jedino moguć iz US institucija.

Znam ali meni su ovde na forumu rekli da je to moguce,nekoliko njih su mi rekli da je to sada moguce i u Srbiji ?

Moguce je i u Hrvatskoj, Srbiji, BIH.. Madagaskaru, ali samo sa US bank accountom.

Koja je svrha onda toga ne razumem,kad ja ne mogu da prebacim pare na moj devizni ?

imam u Intezi otvoren devizni racun i za njega vezanu Visa Electron karticu. Da li cu moci preko nje da prebacim pare sa PayPal-a na taj devizni racun? Citao sam na sajtu Inteze mogucnosti te visa Electron kartice gde pise da mogu da kupujen preko interneta, podizem novac u inostranstvu i Srbiji, placam u prodavnicama, ali se ne navodi nigde da mogu da primam novac preko nje.

Gilez96 kaže:
Znam ali meni su ovde na forumu rekli da je to moguce,nekoliko njih su mi rekli da je to sada moguce i u Srbiji ?

U Srbiji je sada moguće novac povući na VISA karticu. Bank transfer sa PayPala je moguć samo na US bank account. To su dve različite stvari.

creature3221 kaže:
imam u Intezi otvoren devizni racun i za njega vezanu Visa Electron karticu. Da li cu moci preko nje da prebacim pare sa PayPal-a na taj devizni racun? Citao sam na sajtu Inteze mogucnosti te visa Electron kartice gde pise da mogu da kupujen preko interneta, podizem novac u inostranstvu i Srbiji, placam u prodavnicama, ali se ne navodi nigde da mogu da primam novac preko nje.

Na Visa Electron možeš povući novac. Ovo je od skora moguće, u banci to verovatno nisu updateovali.

Evo čovek možda 6-7 odgovora iznad tebe je prijavio kako je baš to uradio na Visa Electron karticu:

zekans84 kaže:
zekans84 kaže:
Niko ovde da napise da li je, sad kad radi primanje para, uspeo iste da povuce na karticu.

Eto ja sam skupio nekih 20ak eura i povukao na karticu 15 eura - 4 eura provizija, znaci 11 eura uspesno poslato na karticu. Cekam sredinu sledece nedelje da vidim sta ce se desiti.

Evo posle 4 radna dana legle su pare na racun koji je vezan za karticu na koju sam povukao.

amfnrm.jpg

zekans84 kaže:
ljubastameni kaže:
napokon...jedino to je bitno, bravo za Zekans64!
Ako nije tajna koja, cija kartica je u pitanju?Visa Virtuon ili...?

Visa Electron. Banka Intesa.

Čitajte malo sa razumevanjem, a ne automatski kao botovi. :) Ne samo da vam je obojci dat odgovor u ovoj temi, nego na ovoj stranici.

Bravo Igore, lepo si im rekao, ja se prosto iznerviram kad vidim da neko postavlja tako glupa pitanja, ajde sto postavlja nego nece ni da procita :)

Back
Na vrh