• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PayPal dostupan u Srbiji, sada STVARNO :)

Da odnosi se na tebe i na tvoj post koji nista nije objasnio nego cisto da se nesto napise izreklamiraju sajtovi u potpisu pa malo i da se diskriminise,jeste juce sam dosao ali nisam zasluzio diskriminaciju "Evo, posebno kad zove Bad Ramirez; javlja se Kapetan." javis se ali nista nisi objasnio nego si me ponizio,koliko vidim po tvojim postovima ti bolje da ih ni ne pises.Ja sam bar pitao pitanje koje vecinu interesuje i ti si dao neposredan odgovor na moje pitanje ali sa tim da mene diskriminises.

Payoneer je moguce povezati uz telefonski razgovor, oni ce vam reci da vise ne povezuju payoneer dza bu, a vi im recite ljudi ali to je american bank accaunt ne razumem u cemu je problem nemojte me zezati, takodje dodajte da vam je to jedini bank accaunt koji imate.

Kapetan Bačvica kaže:
badramirez kaže:
I mene ovo zanima, pa ako zna neko...

Evo, posebno kad zove Bad Ramirez; javlja se Kapetan. :)
Bojim se da trenutno nije moguće povezati Paypal i Payoneer, ali tebe to ne mora zabrinjavati. Ja, eto, slučajno znam da je tebi interesatna transkacija sa Youtube-a, stoga ti Paypal i nije potreban - ako Youtube isplaćuje direktno na Payoneer? :)
To ćeš najbolje vidjeti sam na svom YT accountu. Ako je odgovor potvrdan; Payoneer je prava stvar i za tebe. :fever
Ako nije, onda kao i do sada. :(

P.S. A ako nisi direktno na YT, onda vidi opcije te mreže. :)

Hvala Kapetane!

neke stvari mi nisu bas jasne u tvom odgovoru, ali cu to na PM da ne spamujem temu i ne nerviramo neke ljude, kojima se zuri:fever

Kapetan, noviji - znate kako ja rjesavam rasprave? Sankcije oba dvije strane i to je to. Ovaj put cemo preskocit, ali bez osobnih rasprava i offtopica jer slijedeci put ide bez razmisljanja.

Kapetan, ako si stariji i iskusan clan, onda nema potrebe da se uvuces u rasprave.
noviji, ja kad sam novi negdje, trudim se ne pocet komunicirat s drugima tako da kritiziram.

Od sad samo on-topic..

Ako sam novi clan ne mora niko da me omalovazava,ne bi nikoga kritikovao da me nije omalovazavao_Odgovorio je samo badramirezu na moje pitanje pa to onda nije odgovor realan nego za privatne poruke i jos me je ponizio kao da sam clan drugog reda.

Niko ovde da napise da li je, sad kad radi primanje para, uspeo iste da povuce na karticu.

Eto ja sam skupio nekih 20ak eura i povukao na karticu 15 eura - 4 eura provizija, znaci 11 eura uspesno poslato na karticu. Cekam sredinu sledece nedelje da vidim sta ce se desiti.

Da li sada moze da se primi novac na PayPal nalog i onda da se taj novac prebaci na Bank Tranfer,tj. da ga posaljem na devizni racun u mojoj banci pa da tamo podignem novac ???

Gilez96 kaže:
Da li sada moze da se primi novac na PayPal nalog i onda da se taj novac prebaci na Bank Tranfer,tj. da ga posaljem na devizni racun u mojoj banci pa da tamo podignem novac ???

Da. :drinking

Lakisa94 kaže:
Gilez96 kaže:

Da. :drinking

Jel 100% sigurno ? Koliki procenat uzima % PayPal zbog transakcije u tvoju banku? I mozes li objasniti kako se to radi,neki tutorijal,video na yt...Bilo sta...Bio bih ti mnogo zahvalan. :king

A jel dozvoljeno ono na sajtu, servis za naplatu. Npr nesto prodajes na sajtu u digitalnom obliku, neko klikne da kupi, odvede ga na paypal da plati, a onda, kad plati, vrati ga na download?

zekans84 kaže:
Niko ovde da napise da li je, sad kad radi primanje para, uspeo iste da povuce na karticu.

Eto ja sam skupio nekih 20ak eura i povukao na karticu 15 eura - 4 eura provizija, znaci 11 eura uspesno poslato na karticu. Cekam sredinu sledece nedelje da vidim sta ce se desiti.

Na koju karticu si poslao pa ti je uzelo 20% jer to je velika provizija.

sunbeach kaže:
zekans84 kaže:

Na koju karticu si poslao pa ti je uzelo 20% jer to je velika provizija.

Visa Electron. Provizija nije u % vec je uvek 4 eura, povlacio ti 15 eura ili 1000 eura.

freemind kaže:
Od sada se puni kartica sa dinarima, do sada sam morao da prvo pretvorim dinare u evre i napunim visa bisnis karticu, sada se to vise ne mora, paypal svaku transakciju konvertuje u dinare i skida sa dinarske particije. Nisam jos gledao detaljno da li je ovo prednost ili ne, ali sigurno ne moze biti gori kurs od sadasnjeg bankarskog.

edit: 30$ mi je paypal konvertovao u 3,554.50 RSD . Po zvanicnom kursu bi bilo 3416,06 RSD 3-4% uzimaju na konverziji

zekans84 kaže:

Sad mi je malo ili malo vise nejasno da li naplacuju konverziju ili uzimaju toliku proviziju.Imam i viza i viza elektron karticu pa ne znam sad koju da povezem sa paypalom a koliko vidim i ranije postove moze se pokusati i sa payoneer.Verifikovao sam ranije paypal sa viza elektron ali mi je istekla pa sad mogu i sa njom i sa viza karticom.

zekans84 je na viza elektron karticu dobio u evrima
freemind je na viza biznis karticu dobio u dinarima

Izgleda da je razlika ko koju karticu ima.

zekans84 kaže:

Evo posle 4 radna dana legle su pare na racun koji je vezan za karticu na koju sam povukao.

amfnrm.jpg

napokon...jedino to je bitno, bravo za Zekans64!
Ako nije tajna koja, cija kartica je u pitanju?Visa Virtuon ili...?

ljubastameni kaže:
napokon...jedino to je bitno, bravo za Zekans64!
Ako nije tajna koja, cija kartica je u pitanju?Visa Virtuon ili...?

Visa Electron. Banka Intesa.

Back
Na vrh