• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

Meni stiglo sve iz prve kako treba, stigla postom, nisam je ni aktivirao jos uvek.. Kao i za sve usluge negde se moze desiti da moras biti uporan

Pozz svima. Imam jedno pitanje.
Dakle, pre godinu dana sam uzeo payoneer karticu preko odeska i sve je islo bez problema. U medjuvremenu sam prestao da radim na odesku i sad radim na nekom sajtu koji isplacuje iskljucivo preko paypala a posto sam iz Srbije, imam samo "Send only" nalog, pa sam se pogodio sa njima da uplate stizu na paypal mog ujaka iz Amerike.

E sad me interesuje da li bi on mogao da prebacuje novac na moju karticu s obzirom da je takva upotreba eksplicitno zabranjena "Personal use such as gifts, loans or payments from friends and family". Ne znam kako bih dokazao da ja taj novac zaradjujem freelancingom, a taj sajt sigurno nije payoneer partner.

Mislim da ne moze. Kombinacija PayPal --> Payoneer moze samo ako je isto ime i kod PayPala i kod Payoneera.

Ja imam problem...slao sam mail paypalu da mi dignu taj neki sigurnosni limit da mogu dodati bank acc (payoneer) i i dalje mi izbacuje error...You cannot add bank account at this time

Ako si iz Srbije nemas opciju da primas pare na paypal ma koju karticu imao.

Da li je neko tražio od Payoneera adresu Bank of America? Jedna firma mi traži adresu banke a oni to ne daju tamo u ACH delu i sad neće da mi pošalju isplatu bez adrese, a iz Payoneera se prave ludi i ne daju mi adresu.

To je First Century Bank. Važi za stare naloge koji su ACH ranije dobili. Te podatke sam nažalost izgubio i moram da se cimam sa novim. Nova banka je Bank of America, dali su mi neku adresu ali ne znam da li je to to. Videću kod isplate.

Da, sorry nisam pazio šta si napisao. Meni u Payoneer accountu pod US payment service još uvijek stoji First Century Bank, ali čuo sam da su to promijenili i da bi se ubuduće trebala upisivati ta nova banka.

Pretpostavljam da si ovu adresu našao: Bank of America, Client Fulfillment & Service, Building D, 2000 Clayton Road, Concord, CA 94520?
Tako barem kaže admin na Payoneer forumu pa se nadam da je točno.

Da to je ta. Ma mnogi se žale na BoA, preko First Century sam primao isplate preko godinu dana i sve je bilo ok. Sad ne mogu više, neće da mi pošalju stare podatke. I još su počeli da seru, pre su odobravali te uplate odmah, zadnje tri sam čekao 2-3 dana da odobre.

Danas je mesec dana otkako su mi odobrili i poslali karticu. Cujem/citam da je mnogima trebalo manje vremena da stigna kartica (oko 15 dana uglavnom), pa me interesuje da li ima nekoga ko je cekao ovoliko dugo? A da mu je na kraju stigla, naravno...Cisto da znam da li treba da budem zabrinut.

kasijus kaže:
Danas je mesec dana otkako su mi odobrili i poslali karticu. Cujem/citam da je mnogima trebalo manje vremena da stigna kartica (oko 15 dana uglavnom), pa me interesuje da li ima nekoga ko je cekao ovoliko dugo? A da mu je na kraju stigla, naravno...Cisto da znam da li treba da budem zabrinut.

Ne secam se tacno koliko sam ja cekao, ali znam da sam se iznenadio kako mi je brzo stigla. Nesto tipa 7-8 dana.

stefans kaže:
kasijus kaže:

Ne secam se tacno koliko sam ja cekao, ali znam da sam se iznenadio kako mi je brzo stigla. Nesto tipa 7-8 dana.

Hvala na odgovoru.

Popricao sam sa operaterom na chatu i predlozio mi je da mi posalje drugu, kaze da je prva trebalo da stigne do sad, ali posto nije, jedino sto moze da uradi je da posalje drugu. Predlozio je DHL, koji kosta 50$.

Pričekaj još para dana, bili su prazbnici, gužve... meni je danas stiglo obično pismo iz USA poslano prije mjesec dana.

LeonMak kaže:
Pričekaj još para dana, bili su prazbnici, gužve... meni je danas stiglo obično pismo iz USA poslano prije mjesec dana.

Hvala. Pomislio sam i ja isto da je zbog praznika, ali paranoja...

Nedavno sam dobio karticu, rek'o da se ne patim sa čekanjem kod pejpala jer iz nekih razloga ne žele da mi skinu limit. Sad imam neku isplatu na 99designsu, pa me zanima na kom bankomatu, uzimajući u obzir da sam iz Bosne bi mi bilo najbolje da pogignem pare?

A koji kurs da očekujem, i hoće mi izbaciti opciju da uzmem kurs Pejonireve banke ili će mi tipa Rajfajzen dati neki njihov kurs?

Za rajfajzen ne znam, ali te tri banke ti daju najbolji kurs USD / BAM. Komercijalni bankomati (KOMBANK) će te pitati da li želiš sa konverzijom ili bez, Unicredit neće :)

Back
Na vrh